• KajsaK

    Vi som planerar äggdonation 2016

    hoppfull2016 skrev 2016-05-12 16:53:46 följande:
    Vet inte hur man lägger till sig i listan... Men får läggas till i "väntar på behandling" då detta första försök misslyckades och nästa försök blir efter sommaren nån gång...
  • KajsaK
    hoppfull2016 skrev 2016-05-12 17:04:42 följande:

    Det är sannolikt inte missfall om du inte har hcg i blodet. Jag fick (då jag inte plussade) liten blödning på tänkta mensdagen/testdagen, som sen blev rikligare, trots att jag tog lutinus i full styrka. (det kan nog variera från person till person) Blödningen kommer igång mer när du slutat med Lutinus. Styrkekram!!


    Dom ringde nu från ivf och sa precis så att det kan komma lite innan man hunnit sluta med lutinus, så skönt att det inte är nåt annat!

    Och så vill jag gratta alla som plussat och håller tummarna för er andra och bättre lycka våra nästa försök :)
  • KajsaK
    längtar74 skrev 2016-05-12 18:53:03 följande:
    La in dig i listan. Visst är det Umeå??Skäms Om inte så kopiera bara listan och klistra in i ett nytt inlägg så du kan justera!

    Så tråkigt att höra att det andra embryot inte klarade sig..förstår att det känns tungt. 

    Många kramar.
    Jo Umeå :) jo känns tungt man har ju hunnit drömma sig bort lite... Men bara att bita ihop går ju inte göra något åt, hur ledsamt det än känns... :/
  • KajsaK

    Ska be kliniken ta progesteron prov nästa gång, känns som mkt av lutinuset kom ut igen och inte absorberades av kroppen. Kanske det som gjorde att det resulterade i "misslyckat" försök? Kanske borde maila dem å fråga?

  • KajsaK

    Tänkte även höra med er, är det bra att fortsätta ta folsyra fast nästa försök är typ 3-4 månader bort? ( vet inte hur långt bort det är, bara att det skulle bli efter sommaren).

  • KajsaK
    akleija skrev 2016-05-13 12:28:55 följande:

    Nu har jag fått preliminärt datum för ET! Den 17/6 om allt går vägen. Känns spännande!

    Har inte fått några anvisningar förutom de vanliga medicinerna (procren, progynon, lutinus). Hur har ni andra gjort med kosttillskott, kaffe och alkohol tiden innan? Jag tar en tablett med vitaminer för kvinnor varje dag. Alkohol dricker jag väldigt sparsamt men kaffe har jag svårt att vara helt utan...


    Spännande! Håller tummarna:) jag tog det lugnt med alkohol ett tag innan, drog ner litegrann på kaffet och försökte äta lite nyttigare :)
  • KajsaK
    hoppfull2016 skrev 2016-05-13 15:45:35 följande:

    Jag förstår verkligen att det känns tungt och en stor besvikelse. Hur mycket man än försöker intala sig själv att inte hoppas för mycket innan testdagen är det omöjligt, det är ju också en lång process dit med mycket hopp som byggs upp i kroppen. Men du kommer lyckas! Det är inte jätte vanligt att lyckas på första försöket. Mobilisera krafter under sommaren och njut av sol och bad.


    Jo det är svårt att inte drömma och hoppas, men månaderna går ju ganska fort, så snart är man där igen:)
  • KajsaK
    Lilarosa skrev 2016-06-12 22:48:50 följande:

    Hej!

    Jag väntar på behandling i Ava Riga, ska få mejl om möjliga donatorer att välja mellan, då vi nu skickat in alla papper och blodprovstesultat som jag och min man tagit. Spännande!

    Någon som vet i vilka situationer det skulle varit möjligt med äggdonation på privat klinik i Umeå? Hjälper de par som redan har ett barn?


    Som jag har förstått så hjälper dom ej par som redan har ett genetiskt barn tillsammans... Men kolla upp, tycker mig ha läst det på vll..
  • KajsaK
    Cocofjollan skrev 2016-06-14 11:29:00 följande:
    Hej, vi står i kö i Umeå. Det var OK med dem att vi redan har en dotter (som blivit till genom äggdonation iofs?) men det var över ett års kö, kanske två. Därför testar vi i Estland under tiden.
    Ok men ja kan ju va så om man har ett barn sedan tidigare via äggdonation, men inte om man har med egna ägg å spermier tror jag. Har en vän som har ett gemensamt barn som har svårt att få ett syskon, och dom blir inte hjälpta i Umeå iaf... Betalar ni själv detta syskonförsök? Vi ska göra nytt försök med äggdonation i höst då det misslyckades nu i våras. Och jag är bara nyfiken om det funkar och man vill göra ett syskonförsök senare, om man betalar själv då? (Har inga barn än utan detta blir vårt första om det lyckas i höst)
  • KajsaK

    Hej alla! Nu är det jätte längesedan jag va in i denna tråd pga att det vart för jobbigt efter att vårat et inte fungerade.. Läkaren från ivf kliniken i Umeå ringde upp mig den 15/6 esom jag önskat prata med honom om vad som skulle hända nu då inte detta försök funkade. Han och hans kollegor var mkt förvånade att det ej funkat då ägg och spermie varit i högsta toppskikt... Så nu väntar djupare kontroll av min sambos spermier och jag vet ej när nästa et kommer ske... Hoppas på snart då det nu snart gått exakt två år sedan denna resa började. Börjar helt förlora hoppet..

Svar på tråden Vi som planerar äggdonation 2016