Inlägg från: Anonym (Längtar) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Längtar)

    Vi som planerar äggdonation 2016

    Hur går det för dig Bappen? Har du fått din mens? Min mens har inte kommit än inte ens en droppe och mina bröst är svullna och ömma fortfarande.

  • Anonym (Längtar)
    Bappen skrev 2016-04-06 18:57:48 följande:

    Ja min mens kom i söndags, tre dagar efter att jag slutade med läkemedlen och jag fick oxå extremt ömma bröst efter att jag slutade med läkemedlen och innan mensen kom.

    Du får nog mens imorn då om du slutade i måndags.


    Jag tog den sista dosen i lördags morgon sedan dess har jag inte tagit något bara prednisolonet men tog 5mg istället för 10mg. Hoppas att jag får min mens snart. När ska du börja nästa behandling?
  • Anonym (Längtar)
    Kurrea skrev 2016-04-07 15:13:51 följande:

    Hej allihopa, 

    Har haft ett telefonmöte med min läkare idag och diskuterat en möjlig fortsättning. Han vill att jag gör ett ERA-test, även om det som jag förstår det inte är så stor chans att det visar något. Han föreslog också att vi skulle odla till blastocyst och byta donator eftersom vi ändå inte har några embryon kvar. Så då blir det att sätta igång med medicinering precis som inför ET men med skillnaden att när jag åker dit kollar tar man prov på slemhinnan istället för att sätta in något embryo. Har även kontaktat Serum och diskuterat infektionstester och tagit kontakt med en tjej som jobbar med TCM akupunktur och örtmediciner för att se om hon kan hjälpa mig. Man griper verkligen efter alla halmstrån som finns. Vi kämpar vidare helt enkelt. 

    Kram till er alla!


    Kurrea jag har också gjort det och de upptäckte att min slemhinna var icke receptivt och fick göra insättning 1 dag tidigare än vad det var beräknad. Tyvärr så funkade inte ändå men det är skönt att veta att jag har en frisk livmoder :)
  • Anonym (Längtar)
    Bappen skrev 2016-04-07 08:03:03 följande:

    Jag börjar nog efter nästa mens. Gör du oxå det? Jag vill köra ostimulerat denna gången, för att slippa vänta två blödningar om det inte funkar, plus att min kropp känns sliten efter alla behandlingar. Väntar på svar från Ava om det är ok.


    fick min mens igår, har mejlat kliniken men de har stängt till nästa torsdag. De skrev tidigare att de skulle ha ett möte med läkarna och de skulle studera lite djupare mitt fall för att se om man kunde ändra på något. Jag tror att det blir i maj jag får försöka igen :)...känns så långt dit bara. Roligt för dig om du kan börja redan denna månad :)
  • Anonym (Längtar)
    Bappen skrev 2016-04-08 15:57:08 följande:

    Hej Anonym (Längtar), bra att mensen har kommit då rullar det ju på och snart är det dax igen. Men jag håller med om att det känns länge att vänta en blödning till innan man sätter igång och för att förtydliga: det måste jag oxå göra men jag menade om även nästa fet misslyckas så är det bättre om man kört ostimulerat för då kan man starta direkt med nästa beh.

    Så vi blir nog hyfsat syncade även nästa runda :)


    OK förstår. Nu har de svarat från kliniken och vill att jag börjar med Microgynon p piller. Undra varför de vill det. De skrev att jag får mer information efter de har haft sitt möte med hela teamet. Måste du också äta p-piller? Vet du varför man ska göra det? Det gjorde jag inte innan. Fick beställa de på nätet eftersom doktorn vill inte skriva ut några recept.
  • Anonym (Längtar)
    Bappen skrev 2016-04-10 21:28:17 följande:

    Anonym (Längtar): nej jag har aldrig ätit p-piller inför behandling och vet inte riktigt vad syftet med det skulle vara men det vet säkert några av alla äd-experter i den här tråden?


    Hej Bappen:) De har skrivit från kliniken och förklarade varför jag ska ta p-piller. Det är för att kunna planera min mens och behandlingen för stimulerad FET efter det. Tråkigt att de inte gör FET på en helg. Jag gjorde mitt överföring på en lördag och det var stimulerade. Hoppas att det löser sig för dig :) kram
  • Anonym (Längtar)

    Hur går det med rivningen Ronon? Har du testdag imorgon? Kram

  • Anonym (Längtar)
    Anonym (Längtar) skrev 2016-04-12 10:12:16 följande:

    Hur går det med rivningen Ronon? Har du testdag imorgon? Kram


    Ruvningen skulle det stå :)
  • Anonym (Längtar)
    ronon skrev 2016-04-12 11:53:43 följande:

    Tack för kramen, den behövs idag. Testade i morse och det var negativt. Så himla besviken och ledsen. Har bokat blodprov tills i morgon men har ingen förhoppning om att det  kommer att visa något annant resultat än negativt. Min desperata blick kunde inte ens ana en skugga på testet, helt totalt blankt var det. Idag känns livet orättvist. Har tappat räkningen på alla forsök vi gjort, tror vi är uppe i 16-17 stycken nu. Varför blir det aldrig våran tur?


    Jag vet hur frustrerande det känns :( massa med kramar till dig och hoppas att de svarta molnen försvinner snart och låter solen kika fram...så ska du se att allt blir bra igen.. <3
  • Anonym (Längtar)

    Lycka till Micro och TyckOmMig :)) hoppas att allt går bra :) lycka till...kram

Svar på tråden Vi som planerar äggdonation 2016