Inlägg från: Anonym (Längtar) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Längtar)

    Vi som planerar äggdonation 2016

    Grattis Mooki :) så härligt!!

  • Anonym (Längtar)

    Hur går det för dig Bappen? Några symptom än? Är på tåget just nu på väg hem. Jag mår bra. Lite svullen i magen och svullna bröst,fast det har jag haft innan insättning:)

  • Anonym (Längtar)
    Bappen skrev 2016-03-23 18:08:15 följande:

    Hej! Inga direkta symptom bara svullen mage, trötthet och oresonlig ilska (alltså stackars folk i min närhet, tur att det är kort vecka så att jag inte skäller ut fler på jobbet imorn), men inget av det är ju gravidsymptom.

    Du har testdag dagen innan mig (30), kommer du tjuvtesta innan du lämnar blodprov? Jag ska inte tjuvtesta innan jag kommer hem från påskfirande den 29e i alla fall, har jag lovat maken.

    Dum fråga men när man räknar ruvardag är transfer-Dagen dag0 eller dag1?


    Haha tröttheten kan ställa till det ibland och påverkar humöret :p ska försöka att inte tjuvtesta. Mina gäster åker hem den 28 då har jag tid att fuska men ska försöka att låta bli. Det är inte lätt. Jag vet inte om det är dag 0 eller 1. Jag räknar att jag är på dag 4 idag alltså räknar transfer-dagen som 0...men som sagt känner ingen förändring mer än mina ömma bröst och svullen magen. Uff detta är så jobbigt tycker jag...ovissheten!! Jag vill veta nuuuuuu
  • Anonym (Längtar)

    Grattis löparnörden! :)

    Hur går det för dig Bappen? Är på ruvardag 6 idag, det närmar sig domedagen...borde man känna något?

  • Anonym (Längtar)
    Bappen skrev 2016-03-25 14:26:48 följande:

    Jag känner bara ångest. Hur går det för dig?


    Uff jag vet inte vad ska jag tro och känna. Ibland känner Jag mig positiv och ibland ledsen. Jobbigt : (
  • Anonym (Längtar)

    Uff ruvardag 7 och har haft fullt upp med mina gäster vilket jag inte har hunnit att känna efter så mycket. Är piggare än vanligt. Kan det vara pga cortisone? Har aldrig käkat det förr. Det som mest känns är mina bröst som ömmar väldigt mycket framför allt när man släpper de fri innan läggdags. Är svullen i magen också. Ibland känns det lite som stick magen men vet inte om det är mensvärk eftersom jag tillhör inte de som får mensvärk utan blir bara frusen innan den ska komma....

    Bappen hur går det för dig?..kram

  • Anonym (Längtar)
    Bappen skrev 2016-03-28 06:53:05 följande:

    Usch, Rd10 idag och jag testade negativt imorse. Det bådar inte gott. Blir så ledsen på min kropp.


    Det kanske är lite för tidigt att testa. Jag har inte vågat testa, har testdag imorgon på ruvardag 10. Är orolig att det har inte funkat.. håller tummarna för oss båda :)))
  • Anonym (Längtar)
    Savasana skrev 2016-03-28 21:50:21 följande:

    Håll ut Bappen. Det kan vända.

    Längtar: Håller tummarna för ett positivt resultat imorgon. Blir det bara blodprov eller ska du testa hemma också?

    Ååh vad kul att du är på gång på riktigt nu Längtar74. Tumhållningen har startat här nu.


    Tack alla och hoppas att det blir positiv imorgon. Ska ta ett blodprov men det känns som det har inte funkat :(, har inga symtom bara ont i mina bröst och svullen i magen. Det har jag haft sedan jag började med behandlingen. Ja vi får se vad som händer imon. Annars får man ta nya tag, har 4 blastocyster i frysen..
  • Anonym (Längtar)

    Bappen: vad tråkigt att höra att det inte funkade för dig : ( idag har jag lämnat blodprovet. De sa att jag kunde få svar tidigast på måndag : (. Tänkte testa övermorgon eftersom har inga stickor hemma och måste köpa på apoteket. Idag har jag jobbat hela dagen. Har en känsla att det inte har funkat. Mår hur pigg som helst vet ej om det är pga prednisolonet. Ja vad ska man göra, det är att ta nya tag om det inte funkar.

    Vet någon hur länge får man vänta för att göra en FET?

    Tack allihopa för era lyckoönskningar det värmer i hjärtat,har fortfarande ett hopp. Tråkigt Wish : ( det är så trist när det inte funkar...massa med kramar till allihopa <3

  • Anonym (Längtar)

    Hej igen. Bad min man igår att åka och handla en graviditetstest och testade idag och visade som jag trodde negativt. Usch så trist : (. Nu har jag mejlat kliniken och sa att jag ville börja med FET så fort som möjligt. Undrar hur länge man måste vänta?...kram allihopa

Svar på tråden Vi som planerar äggdonation 2016