Inlägg från: Anonym (Längtar) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Längtar)

    Vi som planerar äggdonation 2016

    Kurrea skrev 2016-03-30 16:39:17 följande:

    Ledsen att det inte gick vägen. Jag skulle vänta en cykel innan jag fick sätta igång med FET. Det blev dessutom två cykler eftersom jag även gjorde en hysteroskopi. Känns som en evighet men det är nog bra att kroppen får en liten paus innan man kör igång igen. Kram


    Min klinik envisar sig att jag måste fortsätta med mediciner tills jag får ett svar från blodprovet. De tycker att urinprovet är inte pålitliga och kan visa fel. De säger att man måste vänta en vecka till för att kunna ta en urinprov. Jag tycker att det är väldigt konstigt, jag har läst att alla plussar med urinprov på dag 10 med blastocyt. Är trött på så mycket medicin i onödan men vågar inte sluta nu pga det de sa...men jag är redan beredd till nästa steg...FET. Är så rädd att det inte kommer att funka heller : (. Har 4 blastocyster i frysen och tänker överföra 2 denna gången också. Tack allihopa skönt att veta att ni är här och vet hur detta känns..<3
  • Anonym (Längtar)
    Bappen skrev 2016-03-31 08:02:41 följande:

    Anonym (längtar): jättetråkigt att höra att det inte funkat för dig heller. Jag tror att det är bra att fortsätta med medicinerna ändå tills du har blodprovet, om ett under skulle ha skett och du ändå vore gravid.

    Jag väntar mig (neg) svar på blodprovet idag så då blir det till att bryta ihop ordentligt, sluta med medicinerna och bestämma vad nästa steg blir. Vi har tre i frysen men jag känner samtidigt att allt hopp är borta jag är osäker på om jag orkar mer av denna cirkus efter fem år och nio insättningar utan plus, jag tror att jag kan ha nått botten.

    Det finns ju alternativ som surrogat och adoption och det är möjligt att det är dax för oss att byta strategi.


    Känner med dig och förstår fullständigt hur du känner : (. Att du inte försöker en sista gång och be de att sätta in alla tre embryo, kanske denna gången funkar vem vet. Hoppas att ni kommer på en lösning men nu måste du tillåta dig att vara ledsen ett tag för att kunna samla krafter och gå vidare. Massor med kramar till dig och tack för ditt stöd under denna tiden. Jag har inte fått svaret på blodprovet än men jag är säker att det inte funkat. Det måste ske ett under i såna fall... <3
  • Anonym (Längtar)

    Hej tjejer :) behöver ert hjälp. Ringde till vårdcentralen för att kunna veta vad min blodprov visade och den enda jag fick veta att min progesteron var 45,5 i måndags. Hon som svarade kunde inte säga om jag var gravid eller inte. Hon säger att en läkare kommer att ringa upp mig imorgon. Nu är jag jätteorolig eftersom jag tog de sista tabletterna i lördags. Vet ni om jag är gravid eller inte???

  • Anonym (Längtar)
    Uptomeism skrev 2016-04-04 12:37:17 följande:

    Progesteronnivån säger inte om du är gravid eller inte, speciellt inte om du medicinerar med progesteron. Du måste väl ha tagit hcg?


    Ja det är väl det jag tog. Men så konstigt hon sa bara så till mig...då är det bara att vänta. Tack för ditt svar :)
  • Anonym (Längtar)
    Savasana skrev 2016-04-04 13:29:29 följande:

    Du får inte sluta med medicinerna om du är gravid. Vad är det för trams att hon inte kunde berätta vad ditt hcg låg på. Jag tycker du ska ringa dit igen och kräva att få ett svar idag för du måste veta med tanke på vidare medicinering. Det är ju inte frågan om en diagnos vid en sjukdom där en läkare måste lämna beskedet.

    Annars tycker jag du ska ta ett vanligt urintest idag så att du får ett svar.


    Jag får nog ta ett test idag. Blev väldigt paff när hon sa att hon kunde inte uttala sig om det utan hon gav mig en tid där doktorn skulle ringa mig imorgon istället. Kan jag ta en urinprov nu på eftermiddag? Det borde ge utslag tycker jag eller?
  • Anonym (Längtar)
    Savasana skrev 2016-04-04 17:13:14 följande:

    Du kan ta urinprov nu. Behöver inte vara morgonurin när det är 16 dagar sedan transfer. Jag håller mina tummar för positivt.


    Har gjort det och det visar som jag trodde negativt. Då kan det inte visa positivt imorgon ju. Ja då är det att fortsätta planera till nästa steg. Tack för informationen:)
  • Anonym (Längtar)
    Bappen skrev 2016-04-04 20:05:04 följande:

    Hej Anonym (Längtar), tråkigt att det var negativt och att det blev så struligt med bm. Jag gissar att vi blir timade vid nästa fet oxå om ni kör på direkt efter två blödningar?

    Kram


    Ja det kanske blir så. Vad kul att kunna följas åt igen :) Har mejlat kliniken nu så får vi se.

    Hur många ska du återföra denna gången? Jag tänkte att satsa på 2 denna gången med :)
  • Anonym (Längtar)
    Savasana skrev 2016-04-05 06:21:43 följande:

    Anonym (längtar): Vad tråkigt att det inte har gått vägen men ge inte upp, nästa gång sitter det!

    Stor kram


    Tack Savasana hoppas verkligen att det funkar nästa gång. Vet du hur länge måste man vänta på mensen efter att ha slutat med medicinerna?
Svar på tråden Vi som planerar äggdonation 2016