• Mooki

    Tuttis: vad tråkigt att gravtestet var negativt även idag... Jag tycker du ska höra med din klinik vad den uteblivna mensen kan bero på. Kram!

  • Mooki

    Tulpa: Härligt med lyckad transfer! Angående slemhinna: det finns faktiskt vissa studier som pekar mot att en tunnare slemhinna på 7-8 mm är mer fördelaktigt än en tjockare slemhinna. Jag läste om en större studie som hade gjorts (kommer ej ihåg var) där hälften av kvinnorna hade en slemhinna på 7-8 mm och hälften en slemhinna på 12+. Fler blev gravida i gruppen med tunn slemhinna än i gruppen med tjock! Jag håller tummarna för att det går vägen denna gång:)

    Löparnörden. stort lycka till idag!

  • Mooki

    Mina spottings är tillbaka... Var på VUL hos Eva igår. Hjärtat pickar på, men nu ligger embryot efter i storlek igen. Hon hittade en blödning som ligger ganska nära där moderkakan håller på att bildas. Dessutom var min livmoderhals trattformad, dvs den har öppnat sig inifrån. Hon ville inte ta några risker utan sjukskrev mig tom vecka 12 och jag ska gå på kontroll varje vecka. Känns jobbigt såklart, men jag känner verkligen att jag är i goda händer.

  • Mooki

    Savasana: jobbigt med spottings och uvi. Hoppas du får en antibiotkakur som hjälper! Kram.

    Lavisen: håller tummarna för starkare streck på stickan och ett fint resultat på blodtest!

  • Mooki

    Åh emmm, vad fruktansvärt sorgligt att höra... jag beklagar verkligen. Hoppas att ni kan stötta varandra i denna svåra stund. Stor kram!

  • Mooki
    ronon skrev 2016-02-21 18:12:02 följande:

    Mooki: härligt att hjärtat pickar på! Ville läkaren att du skulle vila (sängliggande?) för att försöka undvika blödningar?


    Ja, vila så mycket som möjligt, inga hushållssysslor, inga flygresor eller långa bilresor. Jag skulle inte stressa eller bli upprörd och försöka sova så mycket som möjligt. Lättare sagt än gjort:). Ska på återbesök på lördag, hoppas allt ser bättre ut då.
  • Mooki

    Löparnörden: jag fick molvärk/mensliknande värk redan dagen efter transfer denna gång, så det behöver absolut inte vara något negativt:) Som du säger, ingen ruvning är den andra lik.

Svar på tråden Vi som planerar äggdonation 2016