• Mooki

    Vi som planerar äggdonation 2016

    Inget blod alls idag, däremot en hel del värk. Inte lika illa som igår, när jag hade konstant jätteont. Antar att det är ett bra tecken att det inte kommit mer blod, men känns oroande med värken... Ska ta hcg imorgon bitti som jag förhoppningsvis får svar på samma dag.

    emmm28: tyvärr kan nog inte mvc göra så mycket mer än att, som du säger, utesluta infektioner. Vet du om de har ultraljudsapparat på din mvc? När är första VUL planerat? Om du känner dig orolig kan du alltid åka till akuten. Du riskerar att hamna långt ned i prioriteringskön, men då får du i alla fall veta om allt ser bra ut.

  • Mooki
    Milla2016 skrev 2016-02-11 20:22:23 följande:

    Inget blod idag, endast väldigt lite ljusljusbrunt. Nu på kvällen var Lutinuset helt vitt så det verkar ha avstannat. Usch vilken pärs detta är!


    Håller med, det är jättejobbigt! Men positivt att blödningarna verkar ha avtagit lite för alla idag. Hoppet finns kvar:)
  • Mooki

    För mig går det inget vidare. Inget blod, men lutinusen var rosafärgad imorse. Och jag har så fruktansvärt ont igen! Var på sjukhuset och tog hcg på morgonen (ej fått svar ännu) och när jag kom hem började jag krampa i magen. Detta är 3:e dagen jag är hemma från jobbet. Orkar bara ligga i soffan/sängen. Vet inte hur jag ska klara att jobba nästa vecka och ska jag vara hemma mer än mån-tis måste jag skaffa sjukintyg. En del av mig vill bara ge upp nu och om det nu är missfall på g vore det lika bra att det startade nu på en gång. Inga positiva tankar här som ni märker...

  • Mooki

    Tack alla för stöd! Nu är kl 12:30, läkaren slutade 12:00, vilket innebär att jag inte får svar idag... känns otroligt jobbigt. Funderar på att ringa sjukhuset, men utgår ifrån att det endast är läkaren som ordinerade testet som får lämna ut svar.

  • Mooki

    Fick till slut svar, ganska positivt. Hcg har ökat från 28 000 till 40 100. Ingen dubblering, men fullt tillfredsställande tyckte läkaren. Tydligen ökar inte hcg lika snabbt när man kommit till vecka 7. Hon bedömde normal graviditet, men kunde inte förklara smärtorna. Om jag börjar blöda igen eller får mer ont ska jag åka in till akuten igen.

  • Mooki
    Tuttis skrev 2016-02-12 10:16:53 följande:

    Jag orkar inte mer :( har mycket sammanväxningar pga endometrios och har gjort 6 ivf, 1 fet- missfall och gör nu vårt andra äggdonationsförsök (denna gång i ostimulerad cykel). Fick insatt en blastocyst i fredags förra veckan. Men redan på ruvardag 3, vilket var i måndags fick jag en blödning som var brun. Detta har fortsatt mer eller mindre hela veckan. Tog gravtest imorse (ruvardag 7), minus såklart. Man känner så jävla dum. Har fått för mig att jag mår illa osv ochhar verkligen hoppats att nu är det vår tur... när vet man att enough is enough? Lever man i förnekelse? Jag vill sååååå gärna få bli gravid. Är det någon som börjat blöda så tidigt?


    När jag gjort IVF med blastocyster i ostimulerad cykel har jag alltid börjat blöda lite på dag 3 och fått riktig mens på dag 5-6. Inget av dessa försök lyckades. När jag har gjort ÄD har det varit i stimulerad cykel. Men även där har jag fått en liten miniblödning (lite rosa på pappret) ca 3 dagar efter insättning när det inte lyckats. Som andra har sagt är det ett gott tecken att din blödning varit brunfärgad. Och jag tycker inte du ska oroa dig för att du testade negativt på ruvardag 7. Jag tjuvtestade svagt svagt positivt på sticka först på ruvardag 10. Jag fick inte ens ett jättestarkt plus på testdagen,men blodprovet visade fint hcg-värde. Försök att inte ta ut något i förskott (svårt, jag vet!), jag håller tummarna för dig!
  • Mooki

    Tuttis: först var det rosarött, sedan riktigt rött blod. Brunt är mycket mycket bättre, även om man helst inte vill se något som helst blod. Försök att inte förlora hoppet.

    längtar74: ska göra VUL hos Eva E 20/2, alltså om ungefär en vecka. Hoppas att det inte behöver bli någon mer tur till akuten innan dess.

    Uptomeism: Ja,ska försöka hålla lugnet och bara vila denna helg.

  • Mooki
    Tuttis skrev 2016-02-13 08:36:28 följande:

    God morgon. Gjorde ett nytt test imorse, fortfarande minus. Borde ju ändå visa någon liten tillstymmelse till ett plus. Det bruna fortsätter, så som jag brukar få av endometriosen. Det sjuka är att jag fortfarande har hoppet uppe. Har ingen värk what so ever, vilket är jätte konstigt. Bim på måndag. Förlåt för att jag drar in negativitet här men det är väldigt skönt med ett forum där alla förstår ens känslor. Lycka till allihopa ?


    Detta är ett forum där vi delar både glädje och oro/sorg, så alla tankar och funderingar är välkomna. Mina senaste inlägg i den här tråden har inte direkt osat optimism heller:). Jag förstår att du har det tufft nu. Hur vill din klinik att du testar på testdag? Med sticka eller blodprov?
  • Mooki

    Hopp72: vad tråkigt med din mormor, beklagar. Jobbigt att behöva vänta med VUL. Jag känner igen mig i mycket du beskriver. Mina känslor rusar också iväg åt alla håll och kanter. Jag blir lättare irriterad på min sambo/andra anhöriga och oroar mig mycket, även för annat än graviditeten. Så har det varit sedan jag började med hormonerna. Jag känner mig som en sämre version av mig själv, även om jag på ett rationellt plan förstår att det inte är så. Man är sårbar i den här processen helt enkelt.

  • Mooki
    Milla2016 skrev 2016-02-13 10:56:35 följande:

    Jaha, nu är det nog kört...blöder rött igen med klumpar...ingen förvarning den här gången heller, imorse var det vitt Lutinus som kommit ut. Helvete!


    Nej Milla, vad tråkigt att höra!!! Ska du inte åka in och kolla? Har ifs för mig att det är du som har långt till närmsta sjukhus? Har du ont? Håller tummarna för att det går bra för dig i alla fall. Kram!
Svar på tråden Vi som planerar äggdonation 2016