Inlägg från: Digestive |Visa alla inlägg
  • Digestive

    Anser du att public service (SVT, SR, UR) är opartiska?

    Rataxes skrev 2022-07-25 13:59:07 följande:
    För den som inte är imbecill är detta en självklarhet.

    Det är som att säga att kvinnojourerna kostar x antal miljoner. 

    Det är alltid våldsverkarna som bär skulden.
    Precis och i en rubrik som denna behöver man inte riktigt diskutera vilken part som notan tillskrivs:

    Miljonnotan för Paludan - polisen: "Hade velat lägga pengarna på annat"

    Sedan är inte provokatörer oskyldiga i den mening som halmgubbar verkar byggas upp här utan provokatörer är helt enkelt grundlagsskyddade precis som alla andra.
  • Digestive
    klyban skrev 2022-07-25 18:08:20 följande:
    Det är palles event, och han som får ta ansvar för sin fascism.
    Padirac skrev 2022-07-25 17:37:08 följande:
    Att diskutera en värld som inte ens existerar är en strategi som i mycket liknar Kremls desinformation där 'ingenting är sant och allt är möjligt'   - begreppet är värt att undersäka för att förstå den post-truth som lever medvetet eller omedvetet bland de radikaliserade konservativa. Ett exempel är när fakta ställs mot åsikter så påstår de att det opartiska finns någonstan mitt mellan fakta och åsikter.   

    Det är fakta och factuallity som är det de radikala konservativa i första hand vill tvinga bort från diskussion och medvetande.

    Via de radikaliserade konservativa har den falska verklighetsbeskrivningen som den ryska Putin-fascismen fulländat spridit sig bland mainstrem tänkande på högerkanten de senaste 5-10 åren.

     


    Sverige har byggt sina grundlagar på en helt annan mentalitet än din.

    I Sverige hålls man ansvarig för sina handlingar även om man har blivit provocerad och alla förväntas ta provokationer utan att vidta hot och/eller våld.

    Berätta hur Sverige borde förändras i dessa avseenden.
  • Digestive
    klyban skrev 2022-07-26 07:06:11 följande:

    Min person är irrelevant för allt!

    Det är palles fascist event, börja där.
    Men varför försvara fascism så svårt att det inte ens skulle vara palles event?


    Digestive skrev 2022-07-25 18:17:27 följande:
    Precis och i en rubrik som denna behöver man inte riktigt diskutera vilken part som notan tillskrivs:

    Miljonnotan för Paludan - polisen: "Hade velat lägga pengarna på annat"

    Sedan är inte provokatörer oskyldiga i den mening som halmgubbar verkar byggas upp här utan provokatörer är helt enkelt grundlagsskyddade precis som alla andra.

    Palles event.


    Har inte påstått att det inte skulle vara vederbörandes event. Din person är mycket riktigt ointressant till skillnad från din mentalitet i sak.

    Aja, då förstår jag hur du resonerar och du verkar se våra grundlagar som flexibla utifrån hur känslor landar (någon annan förklaring verkar du inte vilja eller kunna ge).

    Den här radikala mentaliteten - som anser att vi kan göra undantag i grundlagen om folk blir tillräckligt våldsamma - verkar tillta i Sverige och återfinns i vissa former även bland partiledare, exempelvis Annie Lööf.

    Personligen så tror jag inte att det är särskilt smart att ta en liten klick våldsverkares parti - vare sig det är P4 Göteborg, en partiledare eller du som ursäktar våldet för ansvarig part.

    C riskerar att bli det minsta partiet i riksdagen efter valet och det skulle inte förvåna mig om det är muslimers förtroende som bland annat har sjunkit - bland alla som har tröttnat på att våldsamheter i deras tillvaro ursäktas och med allsköns påhitt, vilket idag är väldigt många trötta själar.

    Lycka till med att demontera ner grundbjälkarna som har skapat en av världens fredligaste kulturer. Jag tvivlar dock på att du och gelikar kommer särskilt långt men jag befarar att ni rör upp allt fler otrevligheter i samhället och på den väg ni har slagit in er på.
  • Digestive
    klyban skrev 2022-07-26 15:52:30 följande:

    Nope, min person är irrelevant för ämnet.


     


    Det är palles event!


    Korrekt.

    Det är våldsverkarnas våld.
  • Digestive
    https://naringslivets-medieinstitut.se/partiledarna-for-v-m-och-sd-kraftigt-underrepresenterade-i-public-service/

    Partiledarna för V, M och SD kraftigt underrepresenterade i public service

    Vänsterpartiets ledare får betydligt mindre utrymme i public service i förhållande till vad hennes partis storlek motiverar. Som helhet får dock partiledarna för regeringens stödpartier (V, MP, C) betydligt mer utrymme i förhållande till storlek i opinionen än ledarna för oppositionen (L, M, KD, SD). Regeringen och dess stödpartier dominerar, kan man konstatera. Vad som är ett rimligt utrymme för ett parti är inte självklart, och både SVT och valforskarna har sina modeller.
  • Digestive
    klyban skrev 2022-09-02 20:17:54 följande:
    Som vanligt att Regering får mer uppmärksamhet och att oppositionen får mindre, detta är inget nytt under himlen.
    Nu satt varken L eller MP i regeringen under året 2022 men likväl ser fördelningen ut såhär mellan partiledarna och när man jämför med betydligt större partier som M och SD.



  • Digestive
    klyban skrev 2022-09-03 10:47:49 följande:

    Så du försöker låtsas inser jag.
    Detta sker var gång och inte L och MP med i Regering, kan du ange procentsatsen de inte varit med i Regeringen under dessa år? Solig
    Och sen L är ju SD idag, så varför du är inte nöjd är en gåta.
    Och MP såg vi vad som hände när de föll utanför Regeringen, ni extrem populister tror det inte innefattar mer än det som sker under tiden du blickar?


     


    Det kosmiska är när man påpekar detta att de får för mycket media, så kommer min fakta som jag ger idag, och det är bara komiskt men väntat med extrem populism.


    Dessa år? Undersökningen gäller 2022 och resultaten är de som du ser.

    Du tror alltså att jag hejar på SD? - jisses, god morgon yxskaft.

    Att ha ett sinne för rättvisa är inte det samma som att få som man vill. Du kanske borde skilja på dessa ting alternativt erkänna att du bryr dig mer om din egen vilja än om rättvisa för andra.
  • Digestive
    Mentat skrev 2022-09-03 18:35:44 följande:
    En del - förvånansvärt många, faktiskt - kan inte tänka på något annat än (sd) så fort ämnet politik över huvud taget kommer upp. Synd, då försvinner alla nyanser och förutsättningar för en dialog.
    Fast det är kanske det som är avsikten?
    Antingen avsiktligt eller NPCs i strömningar som har sådan avsikt.

    Öppna dialoger mellan oliktänkande är så ovanliga i vårt tidevarv att det är ett fenomen inom kategorin underhållning på Youtube. Och då har vi det ändå bättre här i Sverige än i exempelvis USA - i och med vårt politiska läge med flera partier.

    Man kan bara ana hur läget hade sett ut om vi bara hade A eller B att politiskt förknippa varandra med. Det vi går igenom i Sverige är bara en skymt av potentiell polarisering och bara en producerad illusion som upprätthålls av vissa intressen.

    Vi har mycket mörker kvar att upptäcka och många rusar på den här vägen huvudstupa först. 
  • Digestive
    Flash Gordon skrev 2022-09-03 19:40:54 följande:
    Vilket är vad expresssen skriver om här
    www.expressen.se/ledare/anna-dahlberg/aven-goda-liberaler-kan-rosta-hoger/

    Och aftonbladet skriver om här
    www.aftonbladet.se/nyheter/kolumnister/a/EQ4j45/lena-mellin-hur-de-ska-halla-ihop-efter-valet-ar-en-gata

    Det är märkligt att de inte stannar upp och bara ... slutar bete sig?! Som att de inte ser vartåt det barkar.

    Avgrunden kommer att sluka dem alla
    Det uppmuntras precis som annat och generellt oönskat beteende uppmuntras på andra sidan. I dessa bubblor odlas illusionen att vi inte behöver de andra överhuvudtaget.

    I början var det ganska ensidigt men även andra sidan bygger plattformar där bubblor kan växa och idag är det tämligen jämt.

    Vi har väl mer av en blockpolitik än partipolitik idag och på grund av den här polariseringen. Ganska makalösa proportioner när det i praktiken handlar om en enda central fråga som alltihop har sprungit ur.

    Snart står ett väldigt bekvämt folk inför riktigt stora utmaningar och vi har inte gjort mycket annat än att arbeta fram det sämsta möjliga sociala utgångsläget för att klara av utmaningarna tillsammans.
  • Digestive
    Padirac skrev 2023-01-04 21:12:04 följande:
    Yes, opartiskhet och demokratiparagrafen ÄR vänstervridet.   
    Hittils har ingen i tråden kunnat förklara vad som ska ersätta de program som sänds och hur de nya programmen ska vara utformade. Skål
    Vad som ska ersätta programmen?

    Jag tror att de flesta som inte kan - enligt dig - svara på den här frågan utgår från att du, liksom övriga som uppskattar programmen i Public Service, är beredda att betala för innehållet oavsett betalningsform.

    Är det en felaktig utgångspunkt?
Svar på tråden Anser du att public service (SVT, SR, UR) är opartiska?