• Sälma Riit

    IVFare i Stockholm?

    Susodus skrev 2016-02-19 10:11:26 följande:
    Jag har haft Carolina mycket eftersom hon och Lena jobbade på St Göran där vi var en sväng (av kostnadsskäl: de hade ju tre-pack innan Sophiahemmet också införde det) och vi var så nöjda med dem. Carolina var också jättebra i mötet efter vår avbrytna graviditet så hon har varit en stor trygghet i detta, professionell och saklig men ändå inkännande, men den här gången blev det Claes och en praktikant, det är ju bra att de lär upp en ny generation tänkte jag. De är ju alla så bra tycker jag. Jag har verkligen stort förtroende för Sophiahemmet, hoppas att de kan rädda BB Sophia också, om detta går hela vägen blir det födsel i oktober och vem vet hur många platser det finns i Stockholm då... oroande.
    Vi hade också Carolina helt och hållet i sista omgången och hon är fantastisk! Känner ju annars alla ganska väl efter två och ett halvt år :)
  • Sälma Riit
    Sjöblomman skrev 2016-02-19 15:02:42 följande:
    Min man är för gammal.
    Vad tråkigt :( Men du har ju blivit gravid och kommer alldeles säkert bli gravid igen!
  • Sälma Riit
    Iskristall skrev 2016-02-22 07:08:30 följande:
    Ja! hoppas den vill stanna!
    Åh!!!! Grattis!
  • Sälma Riit
    Susodus skrev 2016-02-25 11:33:23 följande:

    Börjar fundera på mvc, är det någon som har tips på bra mottagning/person? Jag vill helst föda på Danderyd.


    Du ska inte föda på BB Stockholm? Är ju i samma lokaler och dem kan jag varmt rekommendera. Jag går hos deras barnmorskor i city och är nöjd.
  • Sälma Riit

    Då var jag 39 då. Längtar så att jag lan dö efter ett glas vin, men det får bli efter någon annans födelsedag det :)

  • Sälma Riit
    Susodus skrev 2016-02-25 13:02:02 följande:
    Vem har du på City? Kan du rekommendera? 
    Mia och hon är bra och snäll och förstår. Hon är inte så moraliserande heller vilket är viktigt för mig. Tror iofs att det beror på att jag är omföderska.
  • Sälma Riit
    Hoppsan2016 skrev 2016-02-29 19:59:49 följande:
    Mår väl ok, men med puppp och medicin som jag får för den är jag jämt trött och vill sova lika mycket som i början på graviditeten. 
    Foglossningen blir bara värre och har svårt att kliva ur sängen på nätterna. 
    Har som tur är inte gått upp i vikt ännu, hoppas på att slippa det haha
    Har gått upp så mycket med andra barn så det skulle va skönt att slippa det nu =)
    Har även brist på B12, som jag har fått utskriven på recept nu men och största sannolikhet måste äta livet ut...så det var mindre bra, men ändå ok, vitaminer är bättre än medicin iaf.
    Jag har också brist på b12! Fick kontakt med en läkare som gått igenom mina prover och sa att det är bristerna på det och järn som förmodligen gör att jag mår så dåligt. Dålig smak i munnen kan också orsakas av b12-brist. Bra att veta att det kan finnas en orsak.
  • Sälma Riit
    Hoppsan2016 skrev 2016-03-01 00:16:43 följande:

    Även järnbrist här med :/


    Hur många tabletter behöver du äta? Jag måste äta två. Har haft den trevliga åkomman lös i magen och förstoppning samtidigt. Inte semester!
  • Sälma Riit
    Hey.orange skrev 2016-03-01 18:16:32 följande:
    Va hos bm idag, inget järntillskott ännu för mig, hade ff bra värde.
    I övrigt var allt bra med oss. Hjärtljud och mätning av mage ok. Förutom att jag har lite ont i svanken mm (är väl foglossning) så jag undviker trappor så mycket jag kan. Ja ni vet. Vi har valt huddinge. Vecka 25 idag!
    Du kan skratta dig lycklig! Jag ska tillbaka och ta prover om nån vecka för att se om det blivit bättre. Det känns bra att de har koll på mig nu. V 29 idag! Och i helgen åker jag och min man utan barn till Berlin. Ja, utan externa barn alltså ;)
Svar på tråden IVFare i Stockholm?