Inlägg från: FDFMGA |Visa alla inlägg
  • FDFMGA

    Hur mycket kan Socialdemokraterna minska?

    K Markatta skrev 2019-02-11 12:04:42 följande:

    I Göteborg har den lokala S-ledaren Ann-Sofie Hermansson de senaste åren engagerat sig mot islamism och hedersvåld.

    Att på detta sätt reta upp socialdemokraternas nya kärnväljare går ju inte för sig och distriktsstyrelsen, med den odugliga Anna Johansson (som sparkades ur regeringen Löfven pga säkerhetshaveriet vid Transportstyrelsen) i spetsen, kräver nu Soffans avgång:

    www.svt.se/nyheter/lokalt/vast/svt-erfar-distriktsstyrelsen-kraver-hermanssons-avgang


    Rataxes skrev 2019-02-11 12:30:19 följande:
    En röst mot islamister och hedersvåld är väl en för mycket? De vidskepliga såssarnas ledare är ju också ett toppnamn inom såssegöteborg, och han vill ju knappast att någon sätter strålkastarljuset på islamistsåssarna.

    Det skulle naturligtvis vara mycket bestickande om man försöker avlägsna henne på grund av att hon arbetat mot hedersvåld och islamism.

    Men som sekulariserad svensk så är jag medveten om att vurmarkulturen har många ockulta inslag så jag utesluter definitivt inte att någon har fällt upp foliepropellern och fått en uppenbarelse.

    Jag kan inte hitta någre belägg inom den sekulariserade världen på att det förhåller sig som det vurmas omSkrattande

    www.svt.se/nyheter/lokalt/vast/anna-johansson-om-misstroendet-mot-hermansson
  • FDFMGA
    Padirac skrev 2019-02-11 19:41:29 följande:
    Du ska nog lyssna på bägge sidor, de ger lite olika beskrivningar.

    Vad som är sant är inte så enkelt som du framställer det.
    Egentligen är det sorglig att det sen JTA försvann från FL inte längre finns någon person som är är mycket kritisk mot den nuvarande invandringspolitiken som ens förmår att ställa sig de enklaste kontrollfrågor innan de kläcker ut sig sockervadden.

    Alltså - frågor som "Är detta rimligt? Vet jag detta? Vilka fakta kan jag hänvisa till".

    Det är som om alla ägnat sin tid i skolan till att rabbla "Alla vet ändå innerst inne att sanningen är detsamma som det man påstår - oavsett allt annat"

    Här är det ju så enkelt att vi inte kan veta vad som ligger bakom konflikten i Göteborg.
  • FDFMGA
    Anonym (Olympus) skrev 2019-02-11 23:41:15 följande:
    Varför ställer du inte samma fråga själv? Är det rimligt att gå all-in på att avsätta en kollega utan att kunna precisera varför?
    Samma fråga?

    Jag har väl i egenskap av sekulariserad svensk inte sällan ställt den rätt retoriska frågan hur man kan vara så enfaldigt att man inte förstår skillnaden mellan inbillning och fakta.

    Jag vet inte vad eakt som ligger bakom konflikten i Göteborg och lär väl heller aldrig få reda på det. Att sen nyandliga subkulturer tror sig veta orsaken berör inte mig i och med att jag inte tror på deras påståddda paranormala krafter.
  • FDFMGA
    K Markatta skrev 2019-02-12 11:00:22 följande:

    Idag läser vi Johan Westerholm (S):

    ledarsidorna.se/2019/02/en-rost-mot-extremism-och-hedersfortryck-ar-en-rost-for-mycket-for-socialdemokraterna/

    Anna Johansson å andra sidan har ett starkt stöd för sitt agerande i partiledningen, ytterst Stockholms Arbetarekommun och i Tro och Solidaritets ordförande Ulf Bjereld. De vill inte ha en enda oppositionell röst som kan provocera islamister eller Ibn Rushd-sfären. Göteborg är Ulf Bjerelds hemkommun varför han även har en personligt intresse att få bort Hermansson även på lokal nivå.

    Johanssons agerande mot Hermansson har därmed stöd in i det Verkställande Utskottet där Bjereld är ständigt inadjungerad.

    Hermansson har passerat samma gräns som Nalin Pekgul en gång passerade. En stark och tydlig röst mot islamistisk extremism, etnoreligiös fascism och hedersförtryck är en röst för mycket för socialdemokraternas partiledning.

    Eller varför inte experten Magnus Ranstorp:

    twitter.com/MagnusRanstorp/status/1094979720150695937

    Även högst relevant att (S) ordf. Anna Johansson är personlig vän med Zana Mohammed - ordf. för Ibn Rushd. I sin tur är Zana vän med de två islamister som just nu för en absurd civilrättslig process om förtal mot [Hermansson] för att hon satt ner foten mot extremistiska röster.


    Haha, Schamanisthögern har talat.

    Dock framgår det inte vilka metoder de använder när de söker sanningen.

    Enligt en vanligtvis välunderrättad källa ska den gängse metoden vara att kackla i grupp varefter sanningen uppenbarar sig - men det kan ju vara elakt förtal.

    Det kan ju lika väl vara forskningsmetoder som spådomar i kaffesump eller varför inte fiskinälvorTomte
  • FDFMGA
    Flash Gordon skrev 2019-02-12 16:01:58 följande:
    Man undrar varför sossar, politiker som internetkrigare, har så svårt att fjärma sig från dessa islamistiska grupperingar.
    Haha.

    Är schamanisthögern redo för nya seanser med nya avslöjanden om vad som verkligen sker i S-slutna rumTomte
  • FDFMGA
    This happy man skrev 2019-02-12 23:38:27 följande:
    Så Johan Westerholm (S) är Schamanisthöger.
    Tja, flera av den här trådens schamaner brukar regelmässigt hämta inspiration hos honom - och då inte primärt för att hämta ytterligare ett exempel på invandrarnas fördärvliga inflytande att lägga till samlingen som formar deras världsbild utan för att visa på att det finns en S-opposition.

    Det är faktiskt lite gulligt när de envisas med att göra honom till socialdemokrat. Själv föredrar jag att kalla en slaskhink för en slaskhink och inte en (S)-laskhink.
  • FDFMGA
    Rataxes skrev 2019-02-13 18:17:13 följande:
    Såssetutingarna kommer att fortsätta hålla för öronen och skräna om "skrikhöger" shamaner och seanser ända in i kaklet.
    Vadf månne nästa stora avslöjande bliFörvånad

    Kanske att det är tre elaka orcher som styr Stefan Löfven och S, Saurons namn börjar ju på S och detta kan ju inte vara en tillfällighet. De smider planer på att hederskultur ska införas i hela Sverige  - alla kvinnor ska tvingas bära hucklen och lyssna på Gudrun Schyman, medan männen ska tvingas spela på rörelsens lotteri varje månad och vifta med Aftonbladets trycksvärteförgiftade  ledarsida mot alla avslöjare av de konspirationer som pågår inom såsserietTomte
  • FDFMGA
    K Markatta skrev 2019-02-13 22:23:01 följande:

    www.expressen.se/gt/fullmaktigegruppen-avsatter-hermansson-som-gruppledare/

    Rosornas krig trappas upp timme för timme. Under onsdagskvällen har Socialdemokraternas fullmäktigegrupp i Göteborg samlats och avsatt Ann-Sofie Hermansson som gruppledare. Till ny gruppledare har Marina Johansson valts.

    Mhmm. Vem är då den nya supergruppledaren som S satt in? För något år sedan kunde man läsa följande:

    www.expressen.se/gt/ledare/csaba-perlenberg/vardsloshet-ar-varre-an-vinst/

    I Göteborg har Social resursnämnd under socialdemokraten Marina Johanssons ledning spenderat 200 miljoner kronor på sovplatser för ensamkommande - som inte ens överhuvudtaget använts.

    Stadsrevisionen i Göteborg är ungefär lika roade som väljarna. I en ny granskning väljer revisorerna att lämna kritik i form av en anmärkning - den allvarligaste formen av kritik.

    Revisionens granskning är ett underkännande av Marina Johanssons politiska ledarskap. Väljarna borde inte behöva vänta på möjligheten att rösta bort henne från makten. Hur Socialdemokraterna hanterar situationen kommer säga mycket om deras syn på 200-miljonerkronorsbrännandet.

    Mmmm. Det gör väl det.


    Hm, du är något på spåren där.

    Inte nog med att du och andra klarsynta har avslöjat att S bejakar hederskultur nu ska alla resurser satsas på ensamkommande flyktingbarn.

    Det är som en annan klarsynt skrev. Demokratin är avskaffad och ondskan regerar.

    www.familjeliv.se/forum/thread/79375051-ondskan-kommer-segra

    Skrikhögern behövs om sanningen ska fram - för att parafrasera en gammal AftonbladssloganSkrattande
  • FDFMGA
    Flash Gordon skrev 2019-02-15 10:03:17 följande:

    Säg såhär: har vi ännu hört någon sosse i tråden ta avstånd från deras partikamrat i Uddevalla som firar in det nya året genom att symboliskt utplåna Israel?

    Svaret på den frågan är ju hela situationen i Gbg i ett nötskal.

    Eller som en person på nätet skrev: S är i kris i både Malmö och Gbg pga sitt förhållande till extremister och identitetspolitik.


    Hört.

    Är det någon som läser texten högt för dig?

    Nåja, nu har du ju bevisat att alla sossar i tråden vägrar ta avstånd från något i Uddevalla.Skrattande
  • FDFMGA
    K Markatta skrev 2019-02-14 15:41:51 följande:

    www.gp.se/att-behandla-soffan-som-en-brottsling-skadar-s-1.13357380

    Att behandla "Soffan" som en brottsling skadar S

    Att offentligt kräva Ann-Sofie Hermanssons avgång är något oerhört anmärkningsvärt. En sådan åtgärd kunde möjligen vara befogad om Ann-Sofie sysslat med oegentligheter eller annan brottslig verksamhet. Men nej, så är det inte, skriver Lars Johansson (S).

    ... Tvärtom får Ann-Sofie beröm vida utanför partiet för sina tydliga ställningstaganden mot den våldsbejakande extremismen. Likaså för sin förmåga att prata så att folk förstår och tydligt företräda Socialdemokraterna i olika politiska frågor.

    Man tar sig för pannan när man hör de grumliga uttalanden om att det handlar om att hennes närmaste medarbetare David Ljung har för stor makt och att arbetsmiljön för de fyra kommunalråden är besvärande.


    Säkert är den där simordföranden som tvingades avgå för att hon associarat till IS-terrorister också ett exempel på ett offer på hederskulturens altare . på att S konspirerar med hederskulturerSkrattande

    Dock ej den hederskultur som anser att kvinnor/flickor inte får bära slöja - alltså vurmarkulturen - den blir nog aldrig kompatibel med S.

    Nåja, själv har jag inte så mycket synpunkter på kvinnors klädsel.
Svar på tråden Hur mycket kan Socialdemokraterna minska?