Inlägg från: Anonym (S vill inte minska kriminaliteten) |Visa alla inlägg
  • Anonym (S vill inte minska kriminaliteten)

    Hur mycket kan Socialdemokraterna minska?

    KillBill skrev 2021-01-29 16:58:37 följande:
    S är största part även bland de med Svensk bakgrund: Källa SCBs partisympatiundersökning november 2020.

    www.statistikdatabasen.scb.se/pxweb/sv/ssd/START__ME__ME0201__ME0201B/Partisympati18/table/tableViewLayout1/
    S har hela 58% högre andel bland de med utländsk bakgrund!
    58%...

    Och MP har 16% högre andel bland dem med utländsk bakgrund.

    Det som så många har sagt tidigare, och det jag skrev i mitt inlägg, stämmer. 
    Det nya Sverige, med utanförskapsområden och med samhällsproblem, med klansamhällen och utbredd kriminalitet, avgör i  väldigt hög utsträckning utfallet i antal röster och därmed vilken regering vi har. 

    Då frågar jag; i många stycken bör det väl bekräfta att det finns anledning ifrågasätta hur demokratin fungerar i vårt nya Sverige?

    S kommer fortsätta minska över tid eftersom de värnar så mycket mer om dessa grupper än om väljarna med svensk bakgrund.
    Och väljarna med svensk bakgrund kommer alltmer förstå att det är för att man röstfiskar i dessa grumliga vatten som S och deras stödpartier inte vill göra något radikalt åt kriminaliteten och samhällsproblemen.
    Man måste ha deras röster till varje pris!
    Därför har S 58% högre andel röster bland dem med utländsk bakgrund och med all sannolikhet kommer den andelen öka ännu mera i takt med att väljarna med Svensk bakgrund i allt snabbare takt överger Socialdemokraterna som bara sviker dem.
    Samhällsproblemen, där kriminaliteten är inräknad och hänger samman med integrationspolitiken, är väljarnas viktigaste fråga. Ja, det vill säga den allra viktigaste frågan för väljare som har Svensk bakgrund.

    Antalet innevånare, och antalet röster, i Sveriges nya utanförskapsområden har ju ökat markant under de senaste åren. 
    Då frågar jag; kan det vara därför som uttrycket "röstboskap" brukar nämnas allt oftare om innevånare i utanförskapsområden och i valkretsar med hög andel innevånare med utländsk bakgrund? 

    En annan intressant jämförelse:
    S har 58% högre andel röster bland dem med utländsk bakgrund.
    SD har i jämförelse bara 25% lägre andel röster bland dem med utländsk bakgrund.
  • Anonym (S vill inte minska kriminaliteten)
    KillBill skrev 2021-01-29 19:22:50 följande:
    Du kan skriva hur många rader som helst om att S är ett populärt parti bland människor med ursprung från andra länder med det ändrar inte det faktum att Socialdemokraterna också är störst bland befolkningen med svenskt ursprung. Det är faktiskt ett bevis på hur brett Socialdemokraterna är som parti.
    I så fall är ju SD ett ännu bredare och jämnare parti enligt ditt resonemang, om man tittar på siffrorna som du länkade till.

    S är ett parti som lever på kriser och skrämselpropaganda. S var tydligt största parti under den tid de hade väldigt stor hjälp av att alla slöt upp i samband med pandemi-krisen.
    Hur trygg känner du dig för att den trenden kommer hålla i sig?
    Nästan alla andra i tråden, och i nästan alla andra sammanhang, är övertygade att Socialdemokraterna kommer att fortsätta minska, frågan är bara med hur mycket?

    Din och många sossars förhoppning är att krisen ska hålla i sig eller ersättas av andra kriser? Det är den enda chansen för att S inte ska minska.
    Flyktingkriser är något ni önskar och som som är bra för er?
    Liksom att samhällskriser med kriminalitet och utanförskapsområden ska fortsätta utan vettiga motåtgärder är något ni önskar er? 
    Ja kriser är bra då det ger säkra röster till Socialdemokraterna. Kosta vad det kosta vill...
  • Anonym (S vill inte minska kriminaliteten)
    KillBill skrev 2021-01-31 12:30:08 följande:

    Det där tycker jag är dravligt. Det finns ingen som röstar på klanstukturer, gängvåld, könsstympning, tvångsgifte eller sharialagar. 

    Jag läste att SD politikiska samarbetspartner Kristdemokraterna har en riksdagsman som kopplas ihop med klankriminalitet men det innebär inte att KDs väljare är för klankriminalitet eller att SD är för klankriminalitet bara för att de samarbetar med KD, 


    www.aftonbladet.se/nyheter/a/Ln0P84/riksdagsledamot-kopplas-till-kriminell-klan-i-hemlig-rapport


    Det är du som är dravlig. Du kräver att andra ska ta till sig dina argument och att alla ska tro på din upprepade vänster-propaganda och dina skapade halvsanningar.
    Medan du själv alltid visar att du inte tar till dig ett enda argument från dem som tycker annorlunda än du. Du jobbar för att alltid dölja och förneka sanningen i alla de fall som sanningen inte passar dig samtidigt som du väljer att upprepa ren propaganda så som om den vore sann.

    Socialdemokraterna, med stödpartier, har tydligt visat att de inte vill vidta några tillräckligt effektiva åtgärder för att minska kriminaliteten. Inte heller några tillräckligt effektiva åtgärder mot t ex könsstympning, tvångsgifte och sharialagar.
    Den som röstar på Socialdemokraterna röstar därmed på ett parti som stödjer klanstrukturer, gängvåld, könsstympning, tvångsgifte och sharialagar, och därmed har jonnynilsson rätt, de väljarna väljer att rösta för dessa förekomster.

    Sedan att du ideligen försöker påstå att Trump eller SD är värre spelar ju ingen som helst roll för just det som jonnynilsson skriver. Dina argument om Trump eller SD, dina dravliga försök att flytta fokus, kan aldrig dölja eller förneka att S vill inte minska kriminaliteten.
  • Anonym (S vill inte minska kriminaliteten)
    KillBill skrev 2021-01-31 12:34:51 följande:

    Nej, om du tittat vidare bland SCBs statistik så ser du sett att Socialdemokraterna är störst bland kvinnor och män och bland befolkningen med svenskt ursprung och bland invandrare.  SD mycket underrepresenterade bland kvinnor. 


    Oj, du hade så tydligt fel!

    Ok, som alltid väljer du då att flytta fokus. Du hade tydligt fel i det ämne du själv valde att diskutera.
    Då byter du genast till att i stället börja prata om manligt/kvinnligt, eftersom det då i detta fallet mera passar dina syften. 
    Ändamålen helgar medlen!

    Återigen upprepas dina ständiga försök att alltid dölja och förneka sanningen.
    Ren propagande är din enda sanning?
  • Anonym (S vill inte minska kriminaliteten)
    KillBill skrev 2021-01-31 13:12:40 följande:
    Nu förstår jag faktiskt inte vad du menar.  Jag har visat att Socialdemokraterna är det mest populära partiet bland bland befolkningen med svenskt ursprung, bland invandrare bland män och bland kvinnor.  Vad är fel i detta påstående?

    SD är ett högernationalistiskt parti som grundats av veteraner inom svensk nazism. SD är ett parti som saknar den bredd som Socialdemokraterna står för


    Varför tjatar du med mig om SD? 
    Varför tjatar du så ofta om Trump och SD när du citerar andra som pratar om Socialdemokraterna?

    Tråden handlar om "Hur mycket kan Socialdemokraterna minska?"
    Men du väljer gång på gång att försöka flytta fokus genom att försöka flytta diskussionen till att handla om Trump och SD.
    Är inte det dravligt, billigt och pinsamt så säg...

    Dina argument och din propaganda räcker inte till för att prata om S så du måste hela tiden flytta fokus genom att svara med Trump och SD?
    Det där med speglingar för mig att undra, du kanske har någon djupt liggande beundran för både Trump och SD???

    Även om du hyser sådan beundran så försök gärna hålla dig till trådens ämne.
    Starta i stället din egen tråd som uteslutande kan handla om dina älsklingsämnen, Trump och SD.
    Även om din hemliga beundran är stark så gör ändå ett försök att minska på antalet gånger du nämner Trump och SD i denna tråd som så tydligt handlar om "Hur mycket kan Socialdemokraterna minska".
  • Anonym (S vill inte minska kriminaliteten)
    KillBill skrev 2021-01-31 13:37:21 följande:

    Retoriken? Det är SD och M som i takt med att det konservativa blocket har minskat påstår att det skulle finnas risk för att S inte skulle acceptera en valförlust vilket är ett larvigt påstående. Retoriken är uppenbarligen hämtad från det amerikanska valet men den som kan något om svensk inrikespolitik förstår att påståendet är grundlöst


    Vem är du att ens uttala dig om retoriken?
    Snacka om dravlig..!
  • Anonym (S vill inte minska kriminaliteten)
    KillBill skrev 2021-01-31 15:40:30 följande:

    Jag tror inte att justitieminister Morgan Johansson var ensam om att höja på ögonbrynen över nyheten om moderaternas samarbete med SD som kom i samband med att SDs favoritpresident Donads Trump med supporters försökt att gripa makten i USA.


    Ha, ha, återigen faller du, vänster-propagandan och de högljudda vänsterpopulisterna på eget grepp.

    Vänsterpropagandan försöker skrämma väljarna med att M med Ulf Kristersson i spetsen tänker samarbeta med SD. Anklagelsen är i sak falsk.
    Men vad har blivit resultatet av denna propaganda?
    Jo att Ulf Kristersson är mera populär och har starkare förtroende hos väljarna än någonsin!
    Kristersson ökar i popularitet och förtroende medan Stefan Löfven förlorar. Kristersson har gått om och är populärare än Löfven.
    Det har hittills blivit resultatet av den absurda vänster-propagandan som visar att väljarna är inte så korkade och de är inte så lättlurade som Socialdemokraterna och ni vänsteranhängare inbillar er.
    Ni försöker alltid ljuga och att dölja sanningen men ni faller helt enkelt på eget grepp! Igen och igen!! 

    För det första har M hela tiden varit noga med att man inte accepterar SD i sin regering och inte ens i ett direkt regeringssamarbete.
    Däremot välkomnar man SD:s liksom alla andra riksdagspartiers, t o m V, stöd för sin egen politik och i alla M-frågor.
    Att M skulle vilja ha ett direkt och aktivt samarbete med just SD är enbart vänster-propaganda.
    M och övriga partier väljer medvetet att på ett just och ärligt sätt i stort sett aldrig kritisera S för att de väljer aktivt samarbeta och t o m bildar regering med sådana extrempartier som V-kommunisterna och MP.
    V och MP har sakfrågor och inslag som i delar är tydligt mer extrema än hos SD.

    M har idag en tydlig politik och väldigt mycket stärkt självförtroende som gör att man är mycket tydlig med att man INTE tänker bilda regering tillsammans med SD.
    Motsvarande tydlighet saknas helt när det gäller Socialdemokraterna och deras samarbete med V och MP.

    M är på exakt samma sätt som S tydlig med att alla riksdagspartier är välkomna att stödja deras politik och deras sakfrågor. Du och andra vänster-propagandister är helt ok med att S i sina sakfrågor söker och får stöd från t ex de extrema V-kommunisterna medan ni framträder som helt verklighetsfrämmande och indoktrinerade när M på exakt samma sätt i sina egna sakfrågor söker och får stöd av SD och andra riksdagspartier.
    Det om något är dravligt av dig och andra.

    S vill inte minska kriminaliteten.
    M och några få partier är tydliga med att de vill minska kriminaliteten och de vill minska kriminella nätverks och klanstrukturers påverkan på det Svenska samhället.
    Allt fler väljare kommer att inse detta,
    särskilt när vi kommer fram till att inte allt fokus bara kommer ligga på krisen med pandemin,
    och S kommer då fortsätta minska.
  • Anonym (S vill inte minska kriminaliteten)
    Padirac skrev 2021-01-31 17:17:47 följande:
    www.svt.se/nyheter/inrikes/kristersson-oppnar-upp-for-sd-blivit-mer-seriosa

    "Kristersson, som flera gånger haft möte med SD:s partiledare Jimmie Åkesson, berättar i programmet att han tycker att Sverigedemokraterna har blivit mer seriösa i sin politik.

    ? Jag tycker att Sverigedemokraternas retorik har förändrats en del de senaste åren. De har breddat sig politiskt och deltar mycket mer seriöst i parlamentariskt arbete. I de samtal som vi har haft med dem när det gäller till exempel kriminalpolitiken, invandringspolitiken och en del av energipolitiken så tycker jag att de har varit seriösa och konstruktiva. Och de har varit lika konstruktiva som alla andra under coronapandemin, säger Ulf Kristersson i programmet.


    Vill inte bilda regering med SD

    Kristersson poängterar dock att Moderaterna inte vill bilda regering med SD.


    ? Jag har sagt till Sverigedemokraterna, och det står jag för, att vi samarbetar gärna med er i frågor där vi tycker ungefär lika. Och om vi kan lösa problemet med regeringställning så är vi beredda att kompromissa med dem i de frågorna. Men vi kommer inte att bilda gemensam regering utan vi tänker bilda regering med Kristdemokraterna, säger han."


    Tack för ditt stöd som visar att jag hade helt rätt i mitt inlägg.
    Tack Padirac, du har börjat komma till insikt, det trodde jag inte.
  • Anonym (S vill inte minska kriminaliteten)
    KillBill skrev 2021-01-31 17:26:30 följande:

    Det nationalkonservativa partiet Sverigedemokraterna är Ulf Kristerssons enda chans till makten. Om man tror att Sverigedemokraterna kommer ge Kristersson denna makt utan att Sverigedemokraterna får igenom mycket SD politik är man naiv.


    Det är ju inget problem i verkligheten. Många riksdagspartier tycker lika i vissa sakfrågor. T o m de extrema V har ju gett sitt stöd till M i vissa detaljer.

    Så självklart kommer SD kunna få igenom sin politik i de sakfrågor som de tycker lika som M, även om det då egentligen är M som ju får igenom sin politik.
    Så du ser återigen, det är ingen idé försöka med din vänsterpropaganda och skrämseltaktik.

    Precis lika naturligt som att både SD (!) och V faktisk kan de stöd till S och nuvarande regeringspartierna i de sakfrågor och i den politik som är någorlunda överensstämmande med deras egen politik. Sådana exempel finns ju på båda kanterna. Och då har ju V respektive SD fått igenom sin politik, med ditt sätt att se det!
    Helt normal och precis så som det alltid har sett ut.

    Det enda märkliga är att du tycker det är ok att alla riksdagspartier, inklusive SD, samarbetar med S i vissa frågor medan du tycker att de inte ska få samarbeta med M.
    Varför du och andra vänster-propagandister skämmer ut er med denna skillnad förstår jag dock inte?

    Som sagt, sedan Kristersson tydligt uttalat att han vill söka samarbete med alla riksdagspartier, inklusive SD,
    eftersom han äntligen har insett att de flesta väljare är för samarbete,
    så har hans popularitet ökat markant och väljarna har nu större förtroende för Kristersson än för Löfven!
  • Anonym (S vill inte minska kriminaliteten)
    Padirac skrev 2021-01-31 18:07:49 följande:
    Att UK nu säger sig vilja samarbeta och förhandla med SD är en omvändning mot vad han tidigare sagt -  det finns många M-väljare som önskar detta av lite olika skäl.

    Situationen är nu precis den som fick L och C att avstå från att bilda regering med M c hsom ledde fram till januariöverenskommelsen.

    L och C hade alltså rätt i att en UK-ledd regeringen skulle komma i läget att de fick lov att förandla med SD och till råga på detta så säger nu den partiledare som tog avstång från alla formner av samröre med SD att han nu kan tänka sig förhandla med SD.

    UK har alltså bytt fot . har SD bytt fot? Kommer de att kräva samma saker som de tidigare sagt att de kommer att kräva i fråga om identitetspolitik, mediapolitik, kulturpolitik.

    Min uppfattning är liksom tidigare att UK gör en von Papen,  fullt medveten om SDs identitära ådra och bakgrund vill UK för att säkra sin makt bilda ett blåbrunt regeringsunderkag. Frågan är om SD vill ha utdelning direkt eller om de tänker strategiskt och sitter still i båten en valperiod innan de visar sina illiberala varggrin för UK..
    Precis lika naturligt som att alla riksdagspartier (inklusive partier som är tydligt extrema i vissa frågor) faktisk kan ge stöd till S och nuvarande regeringspartierna i de sakfrågor och i den politik som är någorlunda överensstämmande med deras egen politik.
    Förhandlingar om sådant stöd har alltid förekommit och kommer alltid att förekomma.
    Oavsett om det är S eller t ex M som förhandlar med andra riksdagspartier.

    Så har ju  t ex både V respektive SD fått igenom sin politik, med ditt sätt att se det!

    Helt normal och precis så som det alltid har sett ut.

    Det enda märkliga är att du tycker det är ok att alla riksdagspartier samarbetar med S i vissa frågor,
    medan du tycker att de inte ska få samarbeta med M.


    Varför du och andra vänster-propagandister skämmer ut er med denna skillnad förstår jag dock inte?
Svar på tråden Hur mycket kan Socialdemokraterna minska?