• Emmissara

    Tråden för oss som använder NaturalCycles

    Idag och i förrgår var tempen högre än vad den brukar vara, ungefär så hög som vid förra graviditeten.

    Bara att vänta och se hur de här kommer gå. Har haft hugg och illande sedan i förrgår, varit extremt trött (somnat överallt typ), och de känns konstigt i kroppen kan inte riktigt sätta fingret på vad det är

  • Emmissara
    Eloons skrev 2016-06-04 22:43:31 följande:
    På den översta bilden fotade jag efter typ 2-3 min och den undre efter precis 5 min! Det är starkt! Jag är superglad haha, så vi får se om det blir positivt imorgon! :D
    Jag har läst på lite från dina tidigare inlägg och jag tror på att du inte har haft ÄL än. Antingen så mätte du fel vid de dagarna när du hade högre temp, eller typ en liten infektion som kanske inte utvecklades. Men iaf jag hoppas och tror på att du snart kommer ha ÄL, jag håller tummarna för dig, kram <3
  • Emmissara
    Eloons skrev 2016-06-04 22:55:45 följande:
    Åh tack så mycket för peppen! Jag hoppas detsamma till dig och att du snart plussar igen! Massa kramar <3

    De är därför sånna här grupper finns och för att kunna ge bra råd och erfarenheter :) tack :D vill bara veta att kroppen fungerar som den ska, de senaste dagarna vet jag inte vad kroppen håller på med, det är gravidsymtom men jag tror inte på det utan snarare att de är något fel. Vill bara att en vecka ska gå så att jag kan få lite mer svar på mina funderingar :D (alltid denna ovisshet, haha blir galen på det) 


    skickar massa kramar till dig också <3 hoppas du får en fortsatt härlig helg 

  • Emmissara

    Tempen sköt verkligen i höjden idag. Jag brukar ligga mellan 36,15-36,35 mellan ÄL och mens. Idag hade jag en temp på 36,75 igår (lördag) hade jag en temp på 36,41 och i torsdags hade jag 36,46. Har bara haft så här högs temperaturer när jag blev gravid. Annars som sagt ligger jag under 36,35 alltid. Hoppas inte kroppen spelar mig ett spratt nu

  • Emmissara

    Aa, vill bara veta att kroppen funkar som den ska och just nu har jag verkligen ingen koll på kroppen och jag hatar det.


    Bell13 skrev 2016-06-05 09:20:27 följande:

    Hoppas det är som du tror. Mina två cykler efter missfallet var jättekonstiga och såg ut som gravidkurva förra månaden.


  • Emmissara
    Bell13 skrev 2016-06-05 09:59:05 följande:
    Tyckte också det var jobbigt efter missfallet att allt var upp och ner. Hoppas du är gravid det vore ju helt fantastiskt. Har ägglossning idag så vi kör på här hemma och sedan hoppas jag att det tar sig.
    aa, jag vill bara veta att kroppen är okej, Jag skulle bli överlycklig om jag va gravid men det viktigaste är ändå att jag känner att kroppen fungerar. Tack, hoppas att det tar sig för dig nu också :D kram
  • Emmissara
    PMEH skrev 2016-06-05 10:23:47 följande:
    Äl+11 visst är det ett till streck? Blir lite nojig för jag har kort lutealfas (9 dagar) och i förrgår på BIM kom det lite blod på pappret när jag torkade mig men inget mer efter det.. Känns dock som mensen ska komma när som helst!
    Jag ser 2 streck, grattis :D 
  • Emmissara

    Den lila delen på den tjockaste delen av termometern med NC loggan på, där är "luckan" man drar bara hela den lila delen utåt (nu vet jag ju nye om vi hat samma men jag fick min i mars 2015, ska också byta batteri den börjar låta lite konstigt när man ska ta tempen)


    ally01 skrev 2016-06-06 23:16:28 följande:

    En fråga! Min NC tempare har lågt batteri! Vart tusan är denna "batterilucka" som NC skriver om?:)


  • Emmissara
    josefinenyberg skrev 2016-06-07 09:39:48 följande:
    Ååh sånt gillar vi o höra haha! Ja då finns det kanske ett liitet hopp ändå då wohu! :D denna eviga väntan! Varje timme känns som en dag >. < haha!
    Jag fick svagt svagt plus på ÄL+13 vid min förra graviditet. Så det finns fortfarande hopp :D 
  • Emmissara
    josefinenyberg skrev 2016-06-07 09:51:07 följande:
    Haha men guu det bara sprätter i hela kroppen när jag läser vad du skrivit samtidigt som jag kanske inte vill få upp hoppet för mycket xD men jag känner mig gravid liksom så det är lite svårt o tänka på annat då haha!
    Vet precis va du menar, jag tog ett test imorse och de va såklart negativt. Vet att de är för tidigt för mig att testa men ville bara lugna mina nerver. Men jag precis som dig vill inte få upp hoppet för mycket. 

    Blir spännande nu framöver och se hur de går :D 
Svar på tråden Tråden för oss som använder NaturalCycles