• Emmissara

    Tråden för oss som använder NaturalCycles

    Bell13 skrev 2016-05-06 08:33:04 följande:
    Vad ledsamt vet hur det känns för jag var med om samma sak för 2,5 år sedan.
    Har du fått hjälp att starta eller vill de låta kroppen sköta det själv?
    Stor kram till dig
    aa jag fick med mig mediciner som jag tog hemma i onsdags, dock förlorade jag mycket blod väldigt snabbt på eftermiddagen så blev inlagd för observation några timmar. 
    Det har dock lugnat ner sig

    tack kram <3
  • Emmissara
    atidah skrev 2016-05-08 22:55:25 följande:
    Neeej... :( Finner inga ord, mer än att jag verkligen lider med er. Beklagar det inträffade. All styrka till er. <3
    tack <3 
  • Emmissara
    Bell13 skrev 2016-05-09 08:44:38 följande:
    Hur har du det nu? Har tänkt på dig och hoppas du har det så bra du kan. Det är en så stor tragedi att förlora ett barn
    Kram
    Det går upp och ner, ska till sjukhuset idag för att få prata med en kurator. Ja har längtat efter barn så länge och det känns så orättvist att vi får MA. Senast jag var gravid var för 2 år sedan och fick ett tidigt MF den 13 maj. Maj är helt klart en skit månad för oss. :(
    tack att du bryr dig <3 hoppas på att du får ett plus snart kram  
  • Emmissara
    sophier skrev 2016-05-10 19:26:43 följande:

    Nu är jag inte osäker längre, har fått ett positivt clearblue testa tidigt (ej digitalt) och ett positivt test från testlagret nu ikväll!!


    Grattis :D 
  • Emmissara
    sophier skrev 2016-05-10 22:14:04 följande:

    Emmissara: tack så mycket!! :D hoppas på att den vill stanna den här gången!

    Beklagar verkligen ditt missfall, hur långt gången var du? Det suger så jävla hårt och när jag fick det så kändes det som om jag aldrig skulle få en lyckad graviditet eller ens bli gravid igen. Men här är jag nu med ett nytt plus. Jag hoppas på ett nytt plus för dig snart igen <3 kram


    aa de får vi hoppas på :) 

    tack, samma dag gick jag precis in i v13 (12+0), men fostret hade varit dött i 3 veckor. Men jag känner som dig, känns som jag aldrig kommer få en lyckad graviditet. Har varit gravid 2 gånger och båda har slutat i missfall och båda slutade i missfall i månaden Maj.... Men tack, jag hoppas att tredje gången gillt funkar bättre och att de går snabbare än tidigare. kram <3 
  • Emmissara
    sophier skrev 2016-05-12 09:48:59 följande:
    Fyfan :/ liknande för mig med mitt missfall. Var i vecka 12 och då hade fostret varit dött i ca 2 veckor. Det är såå surt att det ska ske så "sent", liksom precis på gränsen till att man kommit över dom där veckorna och man tror att allt är lugnt. Liksom, om det ändå ska bli missfall varför kan det inte ske precis i början istället så man inte "slösar" massa veckor och får upp förhoppningarna. Hade även sett hjärtat slå på VUL i vecka 8. Men men. Ja, jag hoppas på tredje gången gillt för dig och andra gången gillt för mig!
    ja men precis, känns så jobbigt att man gick i 2 månader. Jag fick se hjärtat slå 2 gånger, sista gången var antagligen samma dag som fostret dog :( Men hoppas nu på att det går bra för oss båda. 

    Idag är första dagen jag har börjat tempa igen, hoppas att kroppen kommer tillbaka till de normala snabbt
  • Emmissara

    Nu har jag äntligen uppdaterat mitt abonnemang hos NC, känns konstigt, 1 dag innan jag plussade löpte mitt 1års abonnemang ut och nu har jag köpt 1 år till. Hoppas på att de går snabbare att bli gravid nu. Dock tar vi det som det kommer nu i början för att se hur kroppen återhämtar sig. 

    Grattis till er som har plussat :D 

  • Emmissara
    Bell13 skrev 2016-05-27 13:57:04 följande:
    Jag beställde 40 ägglossningstest dagen innan jag plussade också lite så där ... Fick ju missfall och de kom till användning ändå.
    Stort lycka till
    tack, aa jag har graviditets test kvar, ska dock ta ett imorgon så jag ser att de är blankt, 3 veckor har gått sedan missfallet så det borde vara blankt (hoppas hoppas). 

    Tack, lycka till själv :D 
  • Emmissara

    Enligt NC har jag ÄL idag, tog tempen idag och den är precis på linjen. Har inte tempat de senaste 2 dagarna så har ingen aning om hur min temp såg ut då. Ska bli spännande att se hur tempen ser ut resten av veckan. 
    Hoppas bara på att kroppen kommer tillbaka till det normala så snabbt som möjligt nu efter mitt MA. 

  • Emmissara
    Emmea skrev 2016-05-29 16:37:26 följande:

    Hallå tjejer jag hoppar in i denna tråden. Köpte igår min 1års prenumeration och hoppas att mintermomeyer dyker upp nu i början på veckan :)

    Tog ut min p-stav för 2 1/2 månad sen och har nu haft min första riktiga mens så nu kör vi på och hoppas :)


    Hej, välkommen hit :D 
Svar på tråden Tråden för oss som använder NaturalCycles