• Emmissara

    Tråden för oss som använder NaturalCycles

    Får hoppas på de bästa :D


    atidah skrev 2016-03-02 17:35:14 följande:

    Jag skulle nog säga att din kurva är trifasisk. Och det bådar ju gott! :)

    Håller alla tummar för er som inväntar BIM och hoppas på plus! :)


  • Emmissara

    Tempen höjde sig ännu mer i morse, dock råkade jag snooza till en gång innan jag tog tempen (ca 5-10 min), men i vanliga fall när jag har såhär hög temp så brukar ja nästan vara sjuk. Så om detta inte betyder att jag är gravid så kommer jag bli väldigt besviken....

  • Emmissara
    klaraanders skrev 2016-03-03 18:32:36 följande:

    Ser lovande ut. Jag har också ovanligt hög temp för att vara jag. 36.8 har jag legat på i tre dagar. Har kollat kvällstemp senaste dagarna med (inte för att man kan räkna det men) de har legat på 37.2. I vanliga fall betyder det feber för mig. Hoppas på oss båda!!


    jag hade 36.65 nu på morgonen och bara av nyfikenhet så tog jag också tempen nu på kvällen och fick 37.12 och om jag har över 37 så brukar jag alltid säga att jag har feber, men jag är inte ett dugg sjuk, känner mig jättefrisk.

    Efter ägglossningen brukar jag ligga runt 36.15-36.30 ibland har de gått upp till max 36.40. 

    Så jag hoppas verkligen att det går vägen för dig också, men såg lite av de du hade skrivit innan att du är rädd att testa och jag känner exakt likadant, men samtidigt så vill jag veta så fort som möjligt. Fick hem ett brev nu i veckan om att den 14 har vi första mötet för eventuell utredning (har redan flyttat på mötet 2 gånger p.g.a magsjuka ena gången och andra gången att min man fick akut åka ut på ett jobb) så vill gärna kunna ringa och avboka tidigt. Ser det som ett drömmål just nu, kunna ringa och säga att jag vill avboka då vi lyckades bli gravida själva, utan någon hjälp. 
  • Emmissara

    Vad tror ni om detta? Testet är inte ett ett sånt "tidigt test" som man kan köpa utan ett "vanligt". Jag ser dock ett till rosa streck utan att anstränga mig. är på ÄL+13 


    Tempen va fortfarande väldigt hög idag, dock så gick mitt abonnemang ut igår så kan inte lägga in nya värden, och det känns onödigt att lägga nästan 700kr på ett nytt abonnemang om man är gravid. Det va därför jag testade nu, hade egentligen tänkt att vänta till mitten av nästa vecka

  • Emmissara
    Bell13 skrev 2016-03-04 09:46:47 följande:
    Ser ett svagt rosa streck. Du är gravid. Stort grattis
    ååå vågar inte tro på att de är sant. snart 2 år sedan mitt missfall och sen dess har ja inte fått något plus. 
    TACK<3
  • Emmissara
    Norrlänning86 skrev 2016-03-04 10:20:17 följande:

    Jag ser också något! :) grattis!


    tack, vågar inte helt tro på de, ska testa och tempa de kommande dagarna för att se vad som händer. Om de blir starkare så kommer ja ta ett digitalt i mitten av nästa vecka. 
  • Emmissara
    eg90 skrev 2016-03-04 10:40:49 följande:

    ÄL + 7 idag och tempen fortsätter ligga högt. Hoppas :D


    håller tummarna för dig :)
  • Emmissara
    atidah skrev 2016-03-04 11:04:25 följande:
    Jag ser också ett svagt streck! Jag skulle ta ett nytt test på morgonurin om någon dag bara för att säkerställa. Stort grattis! :D
    jag tog de med morgonurin, men aa jag ska ta test om några dagar igen, och sen om de har blivit starkare ska ja ta ett digitalt i mitten av nästa vecka. 
    tack :D känns overkligt och tror verkligen inte på de
  • Emmissara
    Bell13 skrev 2016-03-04 13:46:22 följande:

    Vet känslan vi försökte också i flera år och plötsligt när jag minst anade det kom det plus på Stickan.


    aa, är så rädd just nu att de är fel på stickan eller att jag ska få mf, så vågar inte vara glad. Får se hur de kommande dagarna kommer bli, har som sagt ganska många test hemma, men om de blir starkare så kommer jag i mitten av nästa vecka att köpa ett digitalt test och se vad de säger. 
Svar på tråden Tråden för oss som använder NaturalCycles