Inlägg från: Flash Gordon |Visa alla inlägg
  • Flash Gordon

    Har du förtroende för regeringen?

    RebeckaZ70 skrev 2019-05-07 14:46:03 följande:
    Rötan inom S har som sagt trängt djupt ner.

    Tänk om S hade samma självinsikt som till och med SD hade och bröt med sitt antisemitiska ungdomsförbund och började om på nytt med ett nytt ungdomsförbund, då kanske man kunnat ta pladdrandet om att ta avsånd från antisemitism på allvar.
    Fast nu kan det vara så att S faktiskt är på väg att förlora kampen om åtminstone bilden. Kampen om antisemitismen inom sitt eget parti.

    Det börjar bli lite väl många, lite väl högt uppsatta som reagerar på Socialdemokraternas antisemitism.

    Men betänkt att antisemitismen finns hela vägen upp i regeringen och Verkställande Utskottet, det är inbäddat i partiets DNA, så det är absolut ingen enkel resa att rensa ut den. Det lär ta decennier. OM någon ens vågar börja den resan.
  • Flash Gordon
    KillBill skrev 2019-05-07 15:52:00 följande:
    Har jag förstått saken rätt?

    Vi är överens om att ADF har kampanjat MOT att göra det lagligt kvinnor att ha sex med kvinnor och mot att göra det lagligt för män att ha sex med män (i länder där detta är eller har varit förbjudet) men du anser inte att detta ska tolkas som att ADF vill förbjuda homosexualitet?
    Nä, vi är inte överens eftersom du inte håller dig till sanningen.

    ADF motsatte sig att Texas dåvarande "sodomy law" skulle upphävas.

    Detta gjorde de  med motiveringen att den typen av sex (analsex mellan män) var riskfylld. Alltså precis samma argument som i HIV-debatten och precis samma argument som idag i Sverige används för att motivera att homosexuella inte får lämna blod. 

    Mig veterligt säger texas Sodomy Law ingenting om kvinnors sex med kvinnor men det kan jag ha fel om.

    Det har alltså ingenting med ditt påstående om att "de vill förbjuda homosexualitet" att göra.
  • Flash Gordon
    KillBill skrev 2019-05-08 10:00:55 följande:

    Jo det har det.

    en.wikipedia.org/wiki/Sodomy_laws_in_the_Unit...

    By 2002, 36 states had repealed their sodomy laws or their courts had overturned them. By the time of the 2003 Supreme Court decision, the laws in most states were no longer enforced or were enforced very selectively. The continued existence of these rarely enforced laws on the statute books, however, was often cited as justification for discrimination against gay men, lesbians, and bisexuals.


    Inte ens ditt inklippta citat säger det du påstår.

    Du är verkligen dålig på det där.
  • Flash Gordon
    RebeckaZ70 skrev 2019-05-08 12:15:33 följande:
    Jaha, du vill citera antisemitbladets ledarsida, som ljög om att Israel dödat en gravid kvinna och hennes 14 månader gamla barn, när det i själva verket var antisemitbladets idoler som låg bakom deras död? 

    Ämnet för seminariet som det förljugna antisemitbladet vänder sig mot var alltså hamas användande av oskyldiga som mänskliga sköldar. Det var lika ointressant för dig som för antisemitbladet.

    My Truth är inte en bosättarorganisation vilket du och ditt förljugna antisemitblad hävadr, det är en organisation som består av reservister i IDF, min fru är medlem och hon är fan ingen bosättare. Kolla upp fakta innan du fortsätter sprida lögner. 
    Antisemitismen finns även på rörelsen ledarsidor.

    Det här är "My Truth"
    https://mytruth.org.il/en/

    Så vitt jag ser så är det en organisation som samlar in vittnesmål/intervjuer från IDF-soldater coh som håller föredrag kring detta

    Personen som nämns i ETC och AB är knappt spårbar på nätet. Det an man tycka att han(?) borde vara om han är en kontroversiell figur inom bosättarrörelsen. Antingen en felstavning av namnet från ETC eller ett rent påhitt.

    Med tanke på att ETC kallar det en "bosättarrörelse" ligger det nära till hands att det är deras research i ämnet som inte var så väldigt noggrann.
  • Flash Gordon
    RebeckaZ70 skrev 2019-05-08 15:45:07 följande:
    Antisemitbladet kan inte ens skriva ut hans namn rätt, eller om det är hatsajten ETC som inte kan skriva rätt namn.

    Bra att du la in länken till My Truth, jag glömde det i ilskan...
    Allt kommer från ETC. AB har i princip bara kopierat deras artikel.
  • Flash Gordon
    KillBill skrev 2019-05-08 21:22:18 följande:
    Jag trodde du hajade att du skulle kolla länken..

    Här kommer lite med fakta.

    CNN den 20 november 1998 

    edition.cnn.com/US/9811/20/texas.sodomy/

    "Texas is one of five states that made oral and anal sex a crime for gay men and lesbians but not for heterosexuals"


    Lars Adaktussons kompisar i ADF kämpade i början av 2000-talet för att Texas skulle behålla lagen som förbjöd sex mellan två kvinnor eller sex mellan två män.
    För några år sedan agerade ADF på samma sätt i Indien och stred för att sex mellan två kvinnor eller sex mellan två män skulle vara förbjudet.

    Det är vidrigt att KDs. Lars Adaktusson bjuder in den typen av extremister till våra parlament.  Det är också förvånande att du i inlägg efter inlägg vägrar att ta till dig fakta.   Kan du förklara varför du agerar för att rädda skinnet för en av de mest homofoba organisationer som finns?


    Jag öppnade upp för att jag ne visste om lagen gäller även lesbiska. Nu lägger du in ett citat(?) från CNN som påstår att det rä så.. Jaha.

    Det förändrar inte faktum att ditt påstående om att ADF vill förbjuda homosexualitet är felaktigt och att du inte klara av att bevisa det.

    .jag har redan skrivet det: om du vill kritisera ADF så kritisera dem för vad de verkligen står för. Exempelvis att de är emot homoäktenskap. Du behöver inte ljuga för att hoppas att det skall vara "värre".

    Tycker du att det är hemskt att EU håller en konferens om förföjda minoriteter och att en representant för ADF deltar där så gör du men du behöver inte ljuga.
  • Flash Gordon
    KillBill skrev 2019-05-08 21:52:40 följande:

    Föga förvånande att du skulle ta strid för illegala bosättare på västbanken..

    Kritiken mot Lars Adaktusson går ut på att organisationen My Truth, har nära kopplingar till den israeliska bosättarrörelsen som agerar för fler bosättningar på västbanken, bosättningar som FN och övriga världen betraktar som illegala. Joakim Wohlfeil, sakkunnig på väpnade konflikter på den kristna biståndsorganisationen Diakonia är starkt kritisk mot Lars Adaktusson.


    Du och dina fantasier ...

    Meningslöst att argumetnera mot de halmgubbar du uppfinner gång på gång.

    .
    Har du något som helst belägg, förutom ETC:s artikel som AB kopierade på att "My Truth" är en bosättarrörelse?

    Jag frågar för jag hittade hemsidan och ser bara vittnesmål från soldater och föreläsningar kring detta. Visserligen är en del material på oöversatt hebreiska men jag hittar ingeting som har med bosättningar att göra.
  • Flash Gordon
    KillBill skrev 2019-05-09 18:56:41 följande:
    ADF strider inte bara MOT rätten för samkönade att gifta sig, ADF strider också FÖR ATT att sex mellan samkönade ska vara vara förbjudet. 
    Ja, jag har redan skrivit det några gånger och jag tycker du ska hålla dig till det om du vill kritisera ADF istället för att hålla på att ljuga om att de vill förbjuda homosexualitet.

    Du är en aktiv del av ditt partis pågående smutskatsningskampanj mot KD.
  • Flash Gordon
    KillBill skrev 2019-05-09 19:13:44 följande:
    Enligt en artikel i Jerusalem Post från november 2016 bodde han i och agerade som talesperson för den ideologiska bosättningen Kfar Adumim på Västbanken, något som nyligen har bekräftats av hans egen Facebooksida. 
    Kan säkert stämma och han är säkert Djurgårdare också, men vad har det med saken att göra?

    My Truth är fortfarande inte en rörelse som engagerar sig i bosättarfrågor. Eller i Djurgården.
Svar på tråden Har du förtroende för regeringen?