Inlägg från: KillBill |Visa alla inlägg
  • KillBill
    TheDummy skrev 2017-01-25 23:35:46 följande:
    Vi upplever en massinvandring utan dess like och vad vi vet så är syftet att skapa instabilitet och etablera terror-celler i islams namn.

    Det finns enbart en lösning på detta problem. Bygga murar och anklaga alla andra som inte samtycker med våra värderingar.
    The great wall is nothing compared to us
    2016 tog Sverige emot färre asylsökande än vad vi har gjort på 7 år och även 2017 så är antalet asylsökande lågt i förhållande till tidigare år.
  • KillBill
    TheDummy skrev 2017-01-25 23:58:51 följande:
    Du ljuger! Vi tog emot MINST 1 miljon det senaste året, vilket bidrog med att befolkningen nu är på väg att passera 10 miljoner invånare totalt inom vårt moderland. Det finns en anledning till varför vi har så många tiggare utanför våra affärer helt plötsligt t ex.

    Och vad vi vet så är minst 1% av dessa invandrade soldater direkt kopplade till IS och vi måste därmed slänga ut ALLA muslimer, eller i alla fall, drastiskt minska inflödet av okontrollerade människor som kommer hit för att antingen leva på våra generösa bidrag och/eller vill skapa en grogrund för nästa generations Jihadister i skandinavien.
    #WeKnow
    Du verkar inte vara vid dina sinnens fulla bruk..
  • KillBill
    TheDummy skrev 2017-01-26 00:21:12 följande:
    Du ljuger!

    OM det är så att mina kommande projekt som är på gång fallerar, så är det INTE mitt fel, för jag är bäst.

    Om skattebetalarna i slutändan får betala för muren mot Mexico, så är det inte mitt fel om Mexico vägrar betala, eller hur?

    Om omvärlden kommer med en motreaktion kring vår nya policy kring vår satsning på att behålla jobben, utan att höja priserna på varor generellt, de ljuger och kan inte skylla på mig?

    Liksom min ambition att ta bort sjukvårdsreformen som gett miljoner människor möjlighet att ha råd till en någorlunda hyfsad sjukvård i form av allvarlig sjukdom. Men den ska bort och vi håller på att ersätta den med "något bättre".

    Det viktigaste är ändå att sänka skatterna, så att så många som möjligt får möjlighet att få frihet att välja ännu mer och att vi ska vara bäst
    #FreedomWithoutResponsibilities
    HaHa..
  • KillBill
    Kung Markatta skrev 2017-01-26 02:21:06 följande:

    Mästerretorikern Stefan Löfven briljerar i kvällens debatt i Aktuellt:

    AKB: - Man måste se till att det lönar sig mycket bättre att gå från bidrag till arbete... Vi vill tredubbla RUT-avdraget, det vill Stefan Löfven halvera istället.

    Löfven: - Prata inte om vårdnadsbidrag, Anna Kinberg Batra.

    AKB: - Det gjorde jag inte.

    Löfven: - Nej, men jag gör det!


    Kul att du lyfter fram Stefan Löfven. Alla kommentatorer verkar vara eniga om att Anna Kindberg Batra inte lyckades förklara vad hon vill  och de som tittade på debatten blev inte klokare av vad hon menar.


    Sedan är vårdnadsbidraget ett bra exempel på Alliansens inkonsekvens. Om man företräder en Allians som införde Vårdnadsbidraget som bidrog till ett ökat utanförskap genom att framförallt invandrarkvinnor valde att leva på bidrag  i stället för att komma ut i arbetslivet så bör man vara tänka sig för innan man öppnar munnen och kritiserar regeringens integrationspolitik.  Detta glömde Anna Kindberg Batra bort.


    Tino Sanandaji: SD är ett gäng skånsk trash med låg IQ!
  • KillBill
    KarlssonsKalle skrev 2017-01-26 10:48:23 följande:
    Var det inte du som motsatte dej mina siffror för invandringen förra veckan?
    Och själv länkade till uppgifter från feb 2015 om vad invandringen kostade? Hahaha!
    Jag minns inte vilka siffror från dig som jag har haft synpunkter på, kan du länka?

    Det finns ingen senare rapport avseende invandringens kostnader än den som publicerades i februari 2015 och således är denna rapport den mest aktuella.
  • KillBill
    KarlssonsKalle skrev 2017-01-27 10:08:14 följande:
    Finns det inga siffror? Konstigt att jag hittade samma siffror på massor av ställen vid en vanlig googling.... Vad landets budget är för detta är offentligt och inget svårt att hitta. Titta själv in på SCB så har du varenda krona för ändamålet.

    Ok jag förtydligar.  Den rapport som jag länkade till var en rapport/utredning som visar hur flyktinginvandringen påverkar Sveriges  offentliga finanser. I en sådan utredning tar man hänsyn till alla kostnader och alla intäkter i samhället (med koppling till flyjktinginvandring) som påverkar de offentliga finanserna. Den senaste utredningen av detta slag publicerades i februari 2015 och av självklara skäl så kan jag inte referera till senare uppgifter.


    I vilket inlägg har jag haft synpunkter på siffror som du har publicerat? 


    Tino Sanandaji: SD är ett gäng skånsk trash med låg IQ!
  • KillBill
    KarlssonsKalle skrev 2017-01-27 10:30:52 följande:
    Men det är väl klart som korvspad att statens finanser inte påverkades på samma sätt då summan var nästan 3 ggr så låg som det sedan blev 2015+2016.

    Flera utredningar har visat att nettokostnaden för invandringen ligger mellan 1-2 % av BNP och detta oavsett hur stor invandringen är. Eftersom invandringen ökar BNP så stiger kostnaden för invandringen om flyktinginvandringen ökar även om inte procentsatsen ändras.

    Om man jämför flyktingmottagandet för åren 2015 + 2016 med flyktingmottagandet för 2013 + 2014 så är ökningen bara 17%. Flyktingmottagandet för åren 2016 + 2017 kommer förmodligen bli det lägsta på mer än 10 år. 

    Du svara inte på min fråga om i vilka inlägg jag har kritiserat siffror som du har publicerat.


    Tino Sanandaji: SD är ett gäng skånsk trash med låg IQ!
  • KillBill
    KarlssonsKalle skrev 2017-01-27 11:24:27 följande:
    Det är väl skitsamma ur stor del av BNP det är. Fakta är att den kostar nästan dubbelt så mycket som hela försvaret tex.

    Joakim Ruist menar att kostnaden för invandringen uppgår till 1,3% av BNP vilket ger en kostnad på ca 55 Miljarder (alltså  bara något mer än kostnaden för försvaret). Däremot är kostnaden för invandringen mycket lägre än det överskott som statsbudgeten visade 2016.






    www.riksgalden.se/sv/For-investerare/Aktuellt/Nyheter-och-pressmeddelanden/Pressmeddelande/2017/Stort-budgetoverskott-och-lagre-statsskuld-2016/


    Tino Sanandaji: SD är ett gäng skånsk trash med låg IQ!
  • KillBill
    Kung Markatta skrev 2017-01-27 16:26:53 följande:

    Bill, det som du gulmarkerat visar inte budgetöverskott i statsbudgeten utan ett överskott när det gäller statens in- och utbetalningar.

    Om du läser rapporten ser du att en stor del av din siffra förklaras av att folk använt skattekontot som sparkonto eftersom det varit ränta på det kontot till skillnad från på vanliga bankkonton. Det är pengar som staten måste betala tillbaka till folket i from av "skatteåterbäring".


    Så här står det: Förbättringen mellan åren beror främst på att skatteinkomsterna ökat till följd av en stark utveckling i ekonomin. Överskottet beror även på att både företag och hushåll gjort överinsättningar på sina skattekonton, då den ränta som erhållits för innestående medel varit hög jämfört med andra placeringsalternativ.


    Statsskulden minskade 2016 med drygt 56 miljarder kronor dvs något mer än den bedömda nettokostnaden för Sveriges invandring (invandringens ekonomiska påverkan på Sveriges offentligas finanser. 


     


     


    Tino Sanandaji: SD är ett gäng skånsk trash med låg IQ!
Svar på tråden Har du förtroende för regeringen?