Inlägg från: KillBill |Visa alla inlägg
  • KillBill

    Har du förtroende för regeringen?

    RebeckaZ70 skrev 2019-05-01 12:54:53 följande:
    Du får väl fråga dem? Det verkar ju vara den livsviktigaste frågan för dig.

    Nä, fel igen. "kära systerparti" är det styrande partiet i de palestinska områdena i Judéen och Samarien. "religiös socialdemokrati" är de som (van)styr Gaza. Lär dig skilja på dessa organisationer och vilka områden de (van)styr.

    Nä, där har du fel igen.

    https://www.timesofisrael.com/israels-abortion-law-now-among-worlds-most-liberal/

    "The health basket is analyzed and amended on an annual basis, and among the many additional treatments to be offered to Israelis in 2014 are free-of-charge abortions for women ages 20-33."
    "Women under the age of 20 or over the age of 40 were also previously eligible for subsidized abortions, regardless of the reason."

    Menar du att ett lands skattebetalare skall bekosta ett annat lands sjukvård?
    Tycker du att svenska skattebetalare ska bekosta polska kvinnors aborter i Sverige? Eller är det bara Israel som ska bekosta när någon annan stats kvinnor vill göra abort?

    Läser du inte det du citerar?
     
    "Palestinian women who are early enough in their pregnancies benefit from the fact that medical abortion is so easily accessible in Israel, because medication that?s available just over the Green Line is available to them as well."
     
     

    Du säger att Fatah är det styrande partiet i de palestinska områdena i Judéen och Samarien. Stämmer det verkligen? Styrs inte dessa områden av palestinska myndigheten som iofs har en president från Fatah men där Hamas har majoritet i parlamentet (där de politiska besluten tas)?

    Det blir rätt löjligt när du försöker koppla ihop Hamas med Socialdemokrati. Hamas är ett islamistiskt parti som inte har något med Socialdemokrati att göra. Fatah som (som har kopplingar till socialdemokratin) är ju i konflikt med Hamas.

    Det är bra att Israel har fått en bättre abortlagstiftning. Det jag hade i bakhuvudet var hur det fungerade före år 2014 då den israeliska abortpolitiken var mer restriktiv.


    Tino Sanandaji: SD är ett gäng skånsk trash med låg IQ!
  • KillBill
    nattuw skrev 2019-05-01 12:31:32 följande:
    Historierevision a' la socialdemokratin, det var någon annans fel att vi gjorde fel och nu slutar vi prata om socialdemokratins felsteg och pratar bara om vad andra gjorde fel.

    Nåja med en historia som är fylld av lika mycket rasism som sociala reformer så måste de väl försöka hålla garderobsdörren stängd så att inte skelettsamlingen rasar ut. Det skulle ju kunna inverka negativt på väljarkåren.
    Du har tydligen svårt att ta till dig vad jag skriver. Läs Padirac kommentar så förstår du förhoppningsvis..
    Tino Sanandaji: SD är ett gäng skånsk trash med låg IQ!
  • KillBill
    Anton Chigurh skrev 2019-05-01 16:17:35 följande:

    Du, och vissa andra här på FAMILJELIV, verkar ha en helvetets massa "i bakhuvudet" när det gäller Israel. Det var ju inte mer än fem år sen Israels abortpolitik ändrades.

    Du och dina gelikar kan mala på i det oändliga om att Israel minsann inte har mer skuld än Palestina, Iran or whatever, kvittar vad som avhandlas....det är jävligt tydligt vad ni tycker/anser. EGENTLIGEN. När Israel är inblandat.

    Men du/ni är för fega för att erkänna det öppet.

    Och nu lär malandet fortsätta....!

    Eller inte. Lika talande oavsett.

    Ha en skön afton. Bill.

    Mhv //Anton


    Jag har ingenting emot Israel eller dess befolkning. Jag tycker att det är synd att de som leder Israel (liksom många på den palestinska sidan) inte jobbar för en att få till en fredlig tvåstatslösning.
    Tino Sanandaji: SD är ett gäng skånsk trash med låg IQ!
  • KillBill
    RebeckaZ70 skrev 2019-05-01 21:22:11 följande:

    Det är fatah som har makten i praktiken oavsett hur deras "parlament" är bemannat. Inga val på snart 14 år och en president som är inne på sitt 15:e år på ett 4-årigt presidentmandat. Venezuela verkar rena drömmen jämfört.

    Och hamas är i konflikt med islamic jihad m.fl. En salig röra som en viss utrikesminister tycke var en bra idé att erkänna som stat...

    Det var ingen skillnad i att få abort eller inte, skillnaden är att det nu ingår i det allmänna häsloprogrammet.


    Varför är det så? Borde inte Hamas som vad jag förstår har egen majoritet i parlamentet sätta dagordningen?
    Tino Sanandaji: SD är ett gäng skånsk trash med låg IQ!
  • KillBill
    RebeckaZ70 skrev 2019-05-02 07:34:44 följande:

    Det är något som du får fråga palestinska myndigheten om, inget som jag kan svara på. Din utrikesminister som är bundis med diktatorn kanske kan svara?


    Nu är det du som påstår ör att det är Fatah och inte Hamas som har makten över den palestinska myndigheten (trots att Hamas har egen majoritet i parlamentet). Då förväntar man sig att du kan förklara/argumentera för varför det är så. Kan du hänvisa till källor som styrker ditt påstående?
    Tino Sanandaji: SD är ett gäng skånsk trash med låg IQ!
  • KillBill
    nihka skrev 2019-05-02 19:23:52 följande:
    Tuta på ni, men antisionism är inte antijudisk. Sionism handlar om man vill låta judarna återfå sitt land. Det är nuvarande Israel som judarna förlorade för länge sedan och efter det har andra bott där tills man bestämde att ge det tillbaka som en present till judarna.

    Antisionister tycker bara inte att det var rätt att "ge tillbaka" något som någon annan hade som sitt. Israel har ju vunnit mark i krig som de inte är beredda att lämna tillbaka och breder till och med ut sig och ockuperar mark.

    Är antisionism verkligen så svår att först? Det skulle vara som att någon tog en stor slice av Israel och sa att här levde en gång romer och eftersom de har inte har ett eget land så kan de få den här marken i present och så får ni andra maka på er.

    Jag tror inte Israel skulle bli över sig imponerade.

    Även om det inte var menat som antisemitism när man sjöng om att krossa sionismen i tåget så anser jag att det var mycket dåligt att det förekom den typen av uttryck (antisionism används ofta som täckmantel för antisemitism). Därför tycker jag att det är bra att exempelvis Ilmar Reepalu tar avstånd från att det skedde.


     


    Tino Sanandaji: SD är ett gäng skånsk trash med låg IQ!
  • KillBill
    Flash Gordon skrev 2019-05-03 08:36:58 följande:
    SVT var där. De reagerade inte på kopplingen, eller tyckte inte det var värt att rapportera åtminstone.

    I videon ser du dessutom TV4:s mikrofon. Inte heller TV4 tyckte att kopplingen "gaskamrar - KD talar med SD" var värt att uppmärksamma. 

    Man kan bara gissa vad som sagts vid alla andra hundratalet demonstrationer den dagen.

    Jo SVT har rapporterat men du kanske tänker på den konservativa tidningen SVD? Jag har inte sett att de har skrivit om saken ännu.


    Tino Sanandaji: SD är ett gäng skånsk trash med låg IQ!
  • KillBill
    Flash Gordon skrev 2019-05-03 10:50:00 följande:
    Va fan!

    Det är ju ett fullständigt skämt!

    För några dagar sedan gick L:s Johan Pehrson ut med foliehatts-teorin att KD hade gemensam pressträff med V för att senare kunna göra detsamma med SD.
    https://omni.se/l-topp-efter-v-kd-utspelet-handlar-om-att-kd-vill-gora-samma-sak-med-sd/a/wP3VmA

    Och så kallar alltså L själva till presskonferens ihop med SD?!

    Pajas-parti!
    Kritiken mot KD  handlade inte om presskonferensen utan om samarbetet. 
    När det gäller datt debatter så har många tidigare debatterat mot Jimmie Åkesson. Om jag inte minns fel så har bl.a. Annie Lööf och  Ardalan Shekarabi gjort detta tidigare. 
    Tino Sanandaji: SD är ett gäng skånsk trash med låg IQ!
  • KillBill
    FDFMGA skrev 2019-05-03 11:40:29 följande:
    Det mest uppseendeväckande från presskonferensen är att SvD skriver att Bromma är en stad:

    "De båda planerar tre debatter i tre städer. I Bromma, Gävle och Göteborg, meddelar de båda under pressträffen."
    Tino Sanandaji: SD är ett gäng skånsk trash med låg IQ!
  • KillBill
    FDFMGA skrev 2019-05-04 08:14:23 följande:
    Tillbringar man en stor del av sin tid med att vurma för SD på sociala forum är det nog inte lätt att förstå hur företag fungerar - men en hint är att du försöker fokusera på verksamheten och i dina försök då fundera på hur man kan applicera ett hållbarhetsperspektiv på den.

    Ta gärna något stort företag, du känner till - har du hört talas om Volvo? testa med dem (Volvo är två företag numer).
    Jag tycker att det är fantastiskt att se hur långt många större företag har kommit i sitt miljöarbete.  Företag som förbjuder användning av skadliga kemikalier och minimerar användningen av plast, minskar antalet flygresor och ställer krav på att transporter ska ske mer miljövänligt o.s.v. Det är glädjande att se att företagens miljömål har resulterar i konkreta åtgärder. 
    Tino Sanandaji: SD är ett gäng skånsk trash med låg IQ!
Svar på tråden Har du förtroende för regeringen?