Inlägg från: KillBill |Visa alla inlägg
  • KillBill

    Har du förtroende för regeringen?

    Flash Gordon skrev 2019-05-05 13:20:54 följande:
    Ja, du verkar ha lika svårt att se vad som står här som du hade att se vad som stod när det gällde ADF häromdagen.

    Eller är det nya medvetna taktiken? Att försöka tramsa allt och alla som du inte gillar?

    Jag har gett dig otvetydiga belägg för att KDs kompisar i ADF strider för att förbjuda kvinnor att ha sex med kvinnor och män att ha sex med män. Jag tror att du är ganska ensam om att inte inse att det i praktiken är ett förbud mot homosexualitet. 

    Du hade alltså inga belägg för ditt obekräftade rykte?  Gissade du bara eller?


    Tino Sanandaji: SD är ett gäng skånsk trash med låg IQ!
  • KillBill
    Digestive skrev 2019-05-05 14:20:37 följande:
    KillBill skrev 2019-05-05 11:26:55 följande:

    Moderaterna och KD vill att Sverige ska gå med i Europeiska åklagarmyndigheten så att de får utökat mandat till terrorfrågor medan SÄPO anser att detta skulle försvaga Sveriges arbete mot terrorism.


    https://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=83&artikel=7211022

    Varför spammar du en tråd som handlar om regeringsförtroende med artiklar som berör oppositionspartier?
    Det första inlägget handlade om felaktig kritik från M som berörde regeringspartiet S. De andra inläggen gäller aktuella frågor som rör Sveriges EU politik och frågor där jag anser att den svenska regeringen har en mer förtroendeingivande politik än oppositionspartiet KD.  Har du kollat dina egna inlägg i tråden? Ett flertal av dina inlägg berör inte regeringen..
    Tino Sanandaji: SD är ett gäng skånsk trash med låg IQ!
  • KillBill
    Flash Gordon skrev 2019-05-05 20:47:29 följande:

    Du tog en rövare och skarvade lite grand i din argumentation för att få en "tyngre" argumentation. Du blev påkommen. Sånt händer. Lev med det.Belägg? Det är ett twitterinlägg i flödet kring diskussionen om den öppna antisemitismen i Socialdemokraternas förstamajtåg.

    Obekräftade uppgifter visserligen men fullt rimliga, dels med tanken på antisemitismen inom delar av S, dels med tanke på att slagorden funnits i Malmö i decennier.

    Om du inte kan tänka tanken att det skett så är det förståeligt. Vi andra kan se S lite mer från utsidan, för vad det är.


    Jag har gett dig ett tydligt exempel på att KDs kompisar I ADF strider för att sex mellan två kvinnor eller sex mellan två män ska förbjudas. Om inte du ser förbud mellan samkönade som ett förbud mot homosexualitet så är du nog ganska ensam om den uppfattningen.

    I morse påstår du dig ha läst om ett obekräftat rykte gällande SSUs förstamajtåg 2019. När jag ber dig ange källa för ryktet så länkar du till en källa från 2017. Är din källa spådam?
    Tino Sanandaji: SD är ett gäng skånsk trash med låg IQ!
  • KillBill
    Erik den gode skrev 2019-05-05 21:55:40 följande:

    Ska pedofiler som aldrig begått något brott fängslas för deras läggning?


    Varför undrar du? Jag har inte sett att KDs kompisar ADF vill förbjuda homosexuella. Det är homosexualitet som ADF vill förbjuda. Jämför gärna med pedofiler respektive pedofili
    Tino Sanandaji: SD är ett gäng skånsk trash med låg IQ!
  • KillBill
    Flash Gordon skrev 2019-05-06 12:28:10 följande:

    Det är din fria tolkning att ADF vill förbjuda homosexualitet. Du lyckas inte visa det på något sätt. Du tog en rövare och skarvade. Det föll. Du efterhandskonstruerar med att "de är emot homosex" och menar att det på något sätt skulle bevisa att de vill förbjuda läggningen homosexualitet.

    Hur hade du ens tänkt att något sådant skulle gå till? Tja, det finns en lösning. Avrättning av homosexuella. Var det vad du tänkte att ADF önskar?

    Du omvänder ingen med sådan argumentation.Är du tillbaka i det där igen? När du inte försökte koppla länken till vad som hände 1/5 i Malmö trodde jag du fattat och försökte smyga ut. Jag lät bli att påpeka för att ge dig en (nåja) snygg sorti.

    Men nu är du alltså där igen och menar att länken handlar om den 1/5?


    Vad är det som du inte förstår? Jag har länkat till ADF dokument där ADF ber om stöd så att de kan fortsätta kampen mot stater som i likhet med Texas legaliserar sex mellan samkönade (ADF har även bedrivit kamp mot samkönat sex i Indien).

    Varför går du till försvar mot sådant?
    Tino Sanandaji: SD är ett gäng skånsk trash med låg IQ!
  • KillBill
    Digestive skrev 2019-05-07 04:05:45 följande:

    Eller som diverse element i regeringens ungdomsförbund kan tänkas resonera:

    "Vi vill inte förbjuda någon från att vara israelisk - det är bara landet Israel som ska sluta existera."

    Att i två veckors tid kasta runt ett ämne som berör en andra part till ett av oppositionspartierna i en tråd som handlar specifikt om sittande regering... börjar bli en aning långrandigt. Finns det ett brinnande behov av att varje dag i veckan deklarera åsikter om denna tredje part från regeringen eller dess resonerande... använd en fotnot.

    Få dribblas bort av fokusförskjutning och majoriteten förstår vad en konstant fokusförskjutning meddelar om i det tysta... och inte är det någonting som höjer förtroendet för regeringen i det meddelandet.

    Är verkligen regering så usel att i stort sett allt som regeringsvänliga skribenter gör i en tråd som denna... är att meddela om oppositionens fadäser och att peta oppositionsvänliga skribenter i ögat? Vad bygger ett regeringsförtroende på då? Vanans makt? Identitet? Favoritfärg?

    Lika lite som översittaren växer av att trycka ner sin omgivning höjs förtroendet för regeringen genom att peka ner på oppositionen och dess sympatisörer. Men det kvalitativa förtroendet kanske inte är så viktigt när det är kvantiteten förtroende som ger vinst... i det korta loppet.

    Hur allvarligt ser man dock på loppet när man istället för att motivera sin löpare försöker få övriga att snubbla? - på sin höjd med vanans, identitetens och favoritfärgens allvar, i min mening.

    I det långa loppet resulterar sådant i pyrrhussegrar som vi alla betalar för. Det bästa för Sverige mäts inte upp med de som fick minst snubbeltråd utplacerad på sin löpbana - den sortens degenererande politik har svensken börjat bli urless på.

    Har du förtroende för regeringen?


    Vissa i tråden kritiserar regeringen för vad som skanderats av ett ungdomsförbund på första maj trots att ordförande för SSU och ledande socialdemokrater tar starkt avstånd för det inträffade. När allt verkar uttömt så plockar man fram obekräftade uppgifter om vad som sagts av deltagare i ett SSU tåg för flera år sedan (utan att vara tydlig med att man flyttat diskussionen flera år tillbaka i tiden).

    Om ett SSUs förstamajtåg i Malmö utgör den för dagen främsta kritiken mot regeringen så har vi anledning att vara nöjda med regeringen.
    Tino Sanandaji: SD är ett gäng skånsk trash med låg IQ!
  • KillBill
    Flash Gordon skrev 2019-05-07 14:19:46 följande:

    Jag förstår allt i den här konversationen men du slirar runt som en gammal Volvo 240 i leran på en raggarträff.

    Du försökte få det till att ADF vill förbjuda homosexualitet. Det vill de alltså inte.

    Jag försvarar ingenting annat än att jag korrigerar dina felaktiga uppgifter. Att du frågar varför jag försvarar säger allt om hur du egentligen vill demonisera med falska uppgifter. När någon säger emot de falska uppgifterna så "försvarar" man.

    Och allt grundar sig i att du har synpunkter på att EU hållit ett seminarium om förföljda minoriteter i Mellanöstern.


    Har jag förstått saken rätt?

    Vi är överens om att ADF har kampanjat MOT att göra det lagligt kvinnor att ha sex med kvinnor och mot att göra det lagligt för män att ha sex med män (i länder där detta är eller har varit förbjudet) men du anser inte att detta ska tolkas som att ADF vill förbjuda homosexualitet?
    Tino Sanandaji: SD är ett gäng skånsk trash med låg IQ!
  • KillBill
    RebeckaZ70 skrev 2019-05-07 14:46:03 följande:
    Rötan inom S har som sagt trängt djupt ner.

    Tänk om S hade samma självinsikt som till och med SD hade och bröt med sitt antisemitiska ungdomsförbund och började om på nytt med ett nytt ungdomsförbund, då kanske man kunnat ta pladdrandet om att ta avsånd från antisemitism på allvar.

    Den Socialdemokratiske riksdagsmannen som syns på en bild där Hemasflagga syns i barkunden förtjänar självklart all kritik. Det gör också Lars Adaktusson som lierar sig med extremister och bosättaraktivister som vill köra ut alla palestinier från västbanken till Sveriges riksdag.


    https://www.aftonbladet.se/ledare/a/pLr7r1/adaktusson-oppnar-dorren-for-extremism
    Tino Sanandaji: SD är ett gäng skånsk trash med låg IQ!
  • KillBill
    Flash Gordon skrev 2019-05-08 08:34:46 följande:
    Nä, vi är inte överens eftersom du inte håller dig till sanningen.

    ADF motsatte sig att Texas dåvarande "sodomy law" skulle upphävas.

    Detta gjorde de  med motiveringen att den typen av sex (analsex mellan män) var riskfylld. Alltså precis samma argument som i HIV-debatten och precis samma argument som idag i Sverige används för att motivera att homosexuella inte får lämna blod. 

    Mig veterligt säger texas Sodomy Law ingenting om kvinnors sex med kvinnor men det kan jag ha fel om.

    Det har alltså ingenting med ditt påstående om att "de vill förbjuda homosexualitet" att göra.

    Jo det har det.

    https://en.wikipedia.org/wiki/Sodomy_laws_in_the_United_States

    By 2002, 36 states had repealed their sodomy laws or their courts had overturned them. By the time of the 2003 Supreme Court decision, the laws in most states were no longer enforced or were enforced very selectively. The continued existence of these rarely enforced laws on the statute books, however, was often cited as justification for discrimination against gay men, lesbians, and bisexuals.


    Tino Sanandaji: SD är ett gäng skånsk trash med låg IQ!
  • KillBill
    Flash Gordon skrev 2019-05-08 14:51:06 följande:
    Inte ens ditt inklippta citat säger det du påstår.

    Du är verkligen dålig på det där.
    Jag trodde du hajade att du skulle kolla länken..

    Här kommer lite med fakta.

    CNN den 20 november 1998 

    http://edition.cnn.com/US/9811/20/texas.sodomy/

    "Texas is one of five states that made oral and anal sex a crime for gay men and lesbians but not for heterosexuals"



    Lars Adaktussons kompisar i ADF kämpade i början av 2000-talet för att Texas skulle behålla lagen som förbjöd sex mellan två kvinnor eller sex mellan två män.
    För några år sedan agerade ADF på samma sätt i Indien och stred för att 
    sex mellan två kvinnor eller sex mellan två män skulle vara förbjudet.

    Det är vidrigt att KDs. Lars Adaktusson bjuder in den typen av extremister till våra parlament.  Det är också förvånande att du i inlägg efter inlägg vägrar att ta till dig fakta.   Kan du förklara varför du agerar för att rädda skinnet för en av de mest homofoba organisationer som finns?


    Tino Sanandaji: SD är ett gäng skånsk trash med låg IQ!
Svar på tråden Har du förtroende för regeringen?