Inlägg från: kt h |Visa alla inlägg
  • kt h

    Jehovas Vittnen

    Tess1985 skrev 2014-04-03 13:16:11 följande:
    å varför började han just med dinosaurier å sånt
    Vi vet inte. Vi vet inte heller om det var Guds skapelse eller kanske något som avfallna andevarelser skapade samtidigt som dom skapade jättar genom att onaturligt ta till sig kvinnor på jorden.

    Det står helt enkelt inget om det i bibeln.

  • kt h

    Vibban01, är du verkligen ett Jehovas vittne? Du känns mer som ett troll som försöker förstöra för Jehovas vittnen.

  • kt h
    Bestemor skrev 2014-04-05 10:38:58 följande:
    Det är tomt, vad är det du ville ha sagt?
  • kt h
    Bestemor skrev 2014-04-05 15:23:31 följande:



    Att jag också undrat om han/hon är ett vittne.
    Vittnen ska inte ge sig in i diskussioner på det här sättet.
    Jehovas vittnen kan ge sig in i diskussioner, men inte på det sättet som Lampstället/Vibban01 har gjort.

    Antingen är hon/han ett väldigt ovanligt Jehovas vittne, eller så är hon/han ett internet troll specialiserat sig på Jehovas vittnen.


  • kt h

    Om det finns uppriktigt intresserade människor här som verkligen vill veta Jehovas vittnens synpunkter på alla dom hemska förvrängda anklagelserna och smutskastningen som förekommer i den här tråden, så är det bara att fråga mig i en ny tråd, om belackarna håller sig borta från den tråden. Eller fråga nästa Jehovas vittne som kommer, eller ringa den lokala Rikets Salen, telefonnumret finns på Eniro, sök på "Jehovas vittnen".

    Orsaken till detta, är inte för att jag inte skulle kunna besvara dessa belackare, det har jag gjort i många år och har tröttnat på dom, där dom flesta är före detta bittra uteslutna Jv.

    Utan orsaken är att jag inte har lust att ägna min dyrbara tid till meningslösa debatter där motståndaren har förlorat all vett:

    "han är förblindad och okunnig, med en sjuklig lust att diskutera och träta. Sådant leder till avund, strider, förtal, misstänkliggöranden och ständiga bråk bland människor som har mist förståndet och tappat bort sanningen" (1Tim 6:4-5 Bibel2000)

    Ni får gärna ta upp dom argument som dessa belackare framför, men gör det med egna ord i så fall.

    Denna grupp som befinner sig på olika forum för att smutskasta Jehovas vittnen är extremt liten, kanske ett tiotal individer, men dom är otroligt aktiva och aggressiva och letar efter trådar där Jehovas vittnen skriver för att försöka trycka ner och motsäga allt som Jehovas vittnen kommer med. Hela deras liv kretsar kring ett hat mot Jehovas vittnen, där man lusläser varenda Vakttorn i jakt på stoff som dom kan förvränga, överdriva och smutskasta Jehovas vittnen för.

  • kt h
    Oates skrev 2014-04-09 09:33:43 följande:

    Dags att precisera vilka felaktigheter som sägs om JV här.


    Och eftersom du pekade ut mig i den andra tråden kan du ju börja med att visa vilka felaktigheter jag har kommit med!


    Fö känner jag mig inte träffad av ditt inlägg; jag är inte bitter, inte utesluten och mitt liv kretsar absolut inte kring hat mot JV.
    Mitt liv kretsar framförallt kring familj, med barn och barnbarn, hus och trädgård, och andra plikter och intressen.


    Du kände dig så pass träffad så att du svarade på inlägget. Du har rätt på det sättet att jag anser att du är en av dom som 1Tim 6:4-5 talar om, och därför har jag ingen större lust att prata med dig, men om du ändrar dig så kan det ändras.

    Om ditt liv inte kretsar kring Jehovas vittnen, varför ser vi en sådan aktivitet i att motsäga Jehovas vittnen?

    Du säger att du inte är utesluten, men jag vet att många uteslutna mörkar(ljuger om) detta genom att mena att man tappat tron och själv tagit avstånd och hoppar av Jehovas vittnen och därmed anser att dom inte är uteslutna (men dom är det i praktiken i Jehovas vittnens och bibelns ögon). Så jag måste fråga dig mera specifikt, har du någon gång blivit döpt hos Jehovas vittnen? Är du uppväxt med Jehovas vittnen? Har du studerat med Jehovas vittnen? Hur har din kontakt med Jehovas vittnen sett ut?

  • kt h
    Oates skrev 2014-04-09 10:12:13 följande:

    Hördu, jag ställde mina frågor först.


    Hur vore det att svara mig innan du ställer motfrågor?


    Jag gör som jag vill, du gör som du vill. Om du inte vill svara på mina frågor så är jag inte intresserad av att prata med dig.

    Men ditt svar tyder på att jag har rätt.

  • kt h
    Oates skrev 2014-04-09 10:24:37 följande:

    Det gör det inte alls! Det är faktiskt att betrakta som god ton att svara på en fråga innan man ställer motfrågor!


    Men ditt svar tyder på att du inte kan svara, dvs du kan inte visa att jag har kommit med felaktigheter om JV!

    Och kan tillägga till mitt förra inlägg att jag inte kände mig träffad, men du har ju faktiskt pekat ut mig!


    Jag har visat tydligt i denna tråd var du har fel, men du har inte tagit till dig det, du fortsätter att hävda förvrängningar och osanningar om Jehovas vittnen. Det räcker för min del som visar var du står.

    Jag är ganska säker på att du är en utesluten (förlåt, avhoppad) f.d. Jv. Dina engagerade, "nej jag är inte bitter" svar visar tydligt det, speciellt dom sista helt omedgörliga svaren.

    Om du hade varit intresserad av en respektfull och sansad diskussion, så hade du svarat på mina frågor även om inte jag svarade. Jag har i alla fall en anledning att inte svara på dina "frågor".

    Jag sade att det kan bli en ändring om du ändrar dig, men inte ett spår av försonlighet eller vilja till att ändra sig, du får prata med dig själv.

    "han är förblindad och okunnig, med en sjuklig lust att diskutera och träta. " (1Tim 6:4 Bibel2000)

    "Men dumma dispyter om förfäderna och strider och tvister om lagen skall du hålla dig ifrån; de är onyttiga och leder ingenstans.Den som vållar splittring skall du vägra att befatta dig med, efter en första och en andra tillrättavisning. Du kan vara säker på att han har gått vilse och är en syndare som har dömt sig själv." (Titus 3:9-11 Bibel2000)

    "Tillåt inga dumma och oordnade diskussioner. Du vet att de vållar strid, och en Herrens tjänare skall inte strida; han skall vara vänlig mot alla, kunna undervisa, ha tålamod och med mildhet föra dem till ordningen som säger emot honom. Kanske låter Gud dem omvända sig och komma till insikt om sanningen, så att de nyktrar till och slipper ur den fälla där de hålls fångna av djävulen för att göra hans vilja." (2 Tim 2:23-26 Bibel2000)


  • kt h
    Oates skrev 2014-04-09 10:55:07 följande:

    Här har vi en av JVs felaktigheter. OBS detta är inget svar på hur det är med min person.


    Men att mena att den som frivilligt lämnar är utesluten håller inte!

    Eller, om du säger upp dig på ditt arbete, har din arbetsgivare rätt att säga att du fick sparken?

    Eller du säger upp din bostad,  kan hyresvärden då hävda att du blev vräkt?


     


    Detta bekräftar ytterligare att du är ett uteslutet Jv.
Svar på tråden Jehovas Vittnen