• miap01

    Gravida 30+ som kämpat & längtat länge efter plus

    Alltid skönt att få en liten bekräftelse inne från :)

  • miap01

    Lite shopping för min del blir det nog idag :) först ul på spec i Lund sedan lite shopping med mamma :)

  • miap01

    Hmm vet inte riktigt hur många uppsättningen man ska behöva ha, barnens kusin gjorde iaf av med ett par Bodies/dag pga allt kräk.

    Jag behöver lite i stl 44 iaf, ska gå igenom vad vi har i de andra storlekarna, var ju trots allt snart 7 år sedan sonen var bebis.

    De är iaf fortfarande en pojke, och det går inte att ta fel på, såg klart och tydligt hela paketet idag :)

    Bebis hade vuxit lite och mådde prima, allt såg bra ut.

    Nästa gång vi ser bebis är om ca 3 v på hjärtgranskningen.

  • miap01

    Snart rul Anceka :)

    Jag har beställt lite från pop i de minsta storlekarna, stl 44 och 50. Hoppas de kommer snart :)

    Idag går jag in i v 20, och med tanke på att de andra är födda i v 35, kändes det helt plötsligt ganska nära när jag tänkte att det bara var 15 v kvar :)

  • miap01

    Jo snittet blir på en vardag, jag har snittats en tisdag och en torsdag innan. Blir troligtvis den v, min stora börjar ettan den 19 så den dagen vill jag vara med honom. Vi får se..

    Idag har min tös och jag gått igenom sonens gamla bebiskläder :) verkar inte som om jag behöver jättemycket till :) även om jag skulle vilja.. Den del var pop och de funkar ju än fast de är närmare 7 år gamla. Hittade pop vindfecceoverall i stl 56 också, de är ganska stora i storleken, så den hoppas jag iaf att jag kan få användning för i början av vintersäsongen. Jan tänkas att vi kanske får en del kläder också, så nu är det nog slutshoppat för min del. Bara vagn också :)

  • miap01

    Ja, nu börjar det kännas att det faktiskt är på riktigt detta!! Vi hade tänkt åka till Malmö och kolla vagn i helgen, får väl se hur det blir med det. En orörd helg blev när vi tittade efter, ganska uppbokad ändå :(

    Jag tror nog att overallen i stl 56 håller ganska länge för oss, bebis kommer väl vara en stl 40-44 när han föds, sen är de ganska stora i storlekarna också.

    Har ni rest med spädisar??

    Vi funderar på att besöka mina föräldrar i Spanien i början av oktober, då sonen har lov, då kommer lillkillen vara ca 5-6 veckor :/

    Vi har rest med sonen först när han var 6 månader, funderar mest på om det är någon fara eller ej..

  • miap01

    Vi är ju hos mina föräldrar där nere en del, så vana resenärer med barnen är vi :) man kan få pass även om bebis inte fått namn än, ett tillfälligt. Vårt enda bekymmer är att boka biljetter nu innan då vi inte har ett födelsedata.

    Jag kommer föda i Lund uppe på hjärtoperation ifall det skulle hända något, men det har ju gått bra de andra gångerna.

    Både jag och barnen har mått bra efteråt och varit hemma inom en v efter snitt så det har inte varit några bekymmer. Flygresan tar dock ca 3, 40. Sen

    Är det bara 20 min från flygplatsen m bil.

    Jag kommer förmodligen inte amma, då det inte funkat med de andra barnen, så den maten köper jag med, men blöjor osv har min mamma införskaffat åt oss med de andra barnen :)

  • miap01
    Anceka m D skrev 2014-05-07 10:24:08 följande:

    Allt såg bra ut på RUL idag. Hon har litet huvud, som sin mor. smile5.gif

    BF 28 september kvarstår för de andra måtten stämde. Tydligaste ultraljudet hittills, oj vad man såg allting tydligt. Så häftigt!

    Nu ska vi nog börja kolla på vagn ordentligt, ev köper vi ny den här gången och då har jag förstått att det kan vara ganska lång leveranstid.


    Tjoho ett steg närmare målet :)

    Åh vagn, längtar också tills vi kan komma iväg och kan kolla vagn hoppas det går i helgen. De säger väl att att leveranstiden är ca 12v men det brukar inte ta så lång tid, vet iofs inte hur det ser ut på sommaren. Den vagnen jag vill ha måste man ta hem direkt, eftersom det är en kampanjvagn för att butiken har 20 års jubileum. Så jag försöker ha is i magen och hoppas att den inte tar slut.

    Jo baktakt det är ingen betungande semester alls, dessutom brukar svärföräldrarna följa med så vi kommer ha gott om barnvakter :)
  • miap01

    Just nu är jag också inne i en period med lite mer energi, bäst att ta till vara på den :)

    Idag ska vi in till Malmö, kolla/köpa vagn, kolla på skötbord, köpa cykel till sonen och avsluta med lekland och mc Donalds :) barnen får ju har lite belöning för flängandet :)

    Imorgon firar jag och mannen 6 årig bröllopsdag, och det firar vi med att lämna barnen hos farmor och farfar på morgonen för att åka och käka hotell frukostbuffé :)!

  • miap01

    Usch ja, dessa hormoner. Jag börjar liksom böla för allt möjligt. Just nu testar vår son oss ganska mycket genom att säga en del saker som sårar, typ jag vill inte bo här mer osv. Dessa saker kommer ju förvisso bara när vi är oense om något, idag sa hm att han önskade att han var död, och som jag bölade. Jag frågade sen om han menade det, men han sa att han inte menade något med det. Vår stora pojke som alltid varit så lugn snäll och fin.. Skär i hjärtat, men det gick iaf över snabbt, han såg mina tårar, kramade mig och sa förlåt...
    Idag köpte vi iaf vagnen och skötväska, blev riktigt nöjd! Nu är det bara skötbord och ev babyskydd kvar.. :)

Svar på tråden Gravida 30+ som kämpat & längtat länge efter plus