• miap01

    Gravida 30+ som kämpat & längtat länge efter plus

    Anceka m D skrev 2014-03-03 17:28:23 följande:

    Jag slutade ju må illa i typ 10+ några dagar sist. 10+0 idag, får se hur det blir den här gången.

    Lergigan hjälpte nog iaf. Skönt att veta, om det behövs.


    Ja men då het jag det :)

    Skulle illamåendet slå till med full kraft igen så vet jag att de hjälper, kan inte vara hemma mer från jobb iaf...

    Inskrivning imorgon, även om man gjort det ett antal ggr förut, närmare bestämt fyra, så ska det ändå bli lite spännande :)

    Förstår bara inte hur jag ska lyckas dölja magen till efter kub, jag har en rejäl bula, speciellt på kvällen, men även på morgonen syns det att där är något ganska tydligt... Ibland önskar man att man bara jobbat med karlar, de kanske inte lagt märke till sådana saker...
  • miap01
    Anceka m D skrev 2014-03-05 08:07:46 följande:

    Tack lilla kakan! Hoppas din lilla kommer snart. Visste ni vad det är för något?

    Själv är jag innerligt trött på att må illa. Jag vet att det i värsta fall är några (eller många) veckor kvar men jag vill inte! Man känner ju inte igen sig själv. Blä.

    Igår fick jag veta om nästa kompis som är gravid, dock väldigt tidigt. Men om det går vägen får hon 5 veckor efter mig. Det är samma "gäng" som den andra vännen men jag är den enda som nu vet om alla oss tre. Tänk, hade det varit för ett par månader sen hade jag varit bitter och avundsjuk (de lyckades dessutom på första respektive tredje försöket) men nu är det bara jätteroligt att vi kanske kommer vara föräldralediga ihop!


    Jag mår bättre, känner av ett litet illamående ibland, men i det stora hela mår jag bra. Jag är ju i v 10+6 idag så det ska väl vända någon gång.

    Jag kan sakna att jag förmodligen inte kommer ha någon jag känner eller umgås med som kommer bara i närheten av oss i graviditeten. Har en vän som fick i oktober, det blir väl närmst men ändå nästan ett år mellan.
  • miap01

    Baktakt: vilka v var de mest kritiska då enl bm? Idag har jag blött lite igen, och känner att jag fått grymt dålig kondition.

    Inflammation i min visdomstand har jag med :(. Det blir tandläkaren i em och sen funderar jag på att åka till akuten efter det och få kollat att allt ser ut som det ska, orkar inte fundera på om det lever eller inte, vill veta! Trots att vi såg fostret för ca en v sedan är det ändå en fruktansvärd ovisshet. :/

    Annars mår jag bra, med illamående och så. 11+0 idag.

  • miap01

    Vi ska åka på en weekend till weissenhauser strand i Tyskland, som lalandia, men lite bättre tycker jag, iaf jämfört med lalandia i Rödby. Min man är egen företagare, så vi har lite svårt att boka något långt i förväg, utan det blir spontana resor. Till hösten blir den förmodligen Spanien, då mina föräldrar bor där, billigt och enkelt. :)

  • miap01

    Var inne på akuten, parveln vinka och var aktiv även idag :) han såg moderkaka och mängden fostervatten var bra. Allt såg bara bra ut. Nu kan jag pusta ut och invänta kub om 2 v.

  • miap01

    Blir det för jobbigt så får manhålet enkelt sjuka sig!

    Jag har inte varit så hiskeligt trött denna graviditeten, inte så det känns av iaf, men och andra sidan så var jag sjukskriven i två veckor och då låg jag mest på soffan dagen lång...

    Nu ser huset ut som ett bombnedslag!! Försöker också tvätta undan 100kg tvätt, dessutom håller mannen på att göra ett sovrum till oss:) vart på ikea igår och handlade garderob. Så allt som var i det rummet innan är numer utspritt i hela huset, plus hela garderoben som ligger i vardagsrummet, så det är liksom inte så lönt att städa, slipper det iaf :)

    Jag mår fortfarande ganska bra! Känns som det är här för att stanna. På tisdag ska jag lämna blodprov inför kub. Så det händer en del nu.

    Känns som ett väldigt osammanhängande inlägg :/

    Hur går det med blödningen Baktakt?

  • miap01

    Just nu är det spökveckor för min del, mår bra, men jag har en buk som heter duga! Vill bara att tiden till kub ska komma så jag kan slappna av och slippa tänka på att försökadölja magen hela tiden.


    jag har iaf berättat för chefen och hon blev jätteglad för min skull, vi ändra de till och med mitt schema så jag slapp jobba länge två ggr/v, vi drog ner det till en gång/v istället.


    Efter kub så kommer vi berätta för barnen sen kommer jag strunta i Vilka kläder jag använder.


    Har ni funderat på namn??
    Vi  är så gott som överens, har ju väntat och längtat så länge så vi har haft de ganska klara ett tag.
    Idag skulle jag egentligen ha lämnat blodprov, men kom hemifrån lite sent imorse, så det fårbli imorgon istället. Samma dag som vi ska göra kub har jag tagit semester, känns som det kan vara bra att ha hur det än går. dessutom ska min man jobba borta måndag-onsdag, då kan jag behöva semester på torsdagen...

  • miap01

    Vi vill inte heller ha tvärvanliga namn, och de ska inte vara på samma bokstav som syskonen, men ändå passa på något vis :/

    Vår barn heter Julius och Thila, så denna gång blir det Alli på en tjej och Acke på en pojke, men sen tycker jag det är jobbigt med andra namn. Våra barn har tre namn var, så vi får väl hitta på några till :)

  • miap01
    Baktakt skrev 2014-03-11 15:23:59 följande:

    Jag lunchade med en kompis som just nu genomgår IVF-syskonförsök. Hon hade fått höra av läkarna att man inte släpper lika bra ägg varje månad och att det är cykliskt, med några månaders intervall. Kan det stämma? I så fall förklarar det kanske varför jag blev gravid vid nästan samma tid på året som med E? Det skiljer 4 år och 4 dagar mellan plusset och 4 år och 5 dagar mellan respektive BF. Eller så är min man och jag bara oförmögna att träffa rätt om det inte är OS. smile2.gif


    Spermierna blir väl slöa av värmen. Nästan mina graviditeter har jag blivit gravid mellan nov-mars. Så det är vinterhalvåret spm gäller för oss :)
  • miap01

    Jag är också sjukt trög i magen, har även börjat dricka blutsaft då mitt blodvärde var på väg ner, låg på 110 för två v sedan.

    Idag är jag i v 12+0, känns som en liten lättnad men ingen garanti. Jag har haft lite illamående idag också, men rättar till sig när jag äter. Är konstant hungrig!!

    Om exakt en v har vi ul till kub klart, längtar!!

Svar på tråden Gravida 30+ som kämpat & längtat länge efter plus