• snobben00

    IVF januari 2014 - vi som kämpar vidare

    Tänkte starta den här tråden för oss som kämpat på ett tag med ivf men inte lyckats få det där plusset än men nu ska vi lyckas! Själv har jag 8 embryoåterföranden bakom mig varav ett missfall men vägrar ge upp kampen än. Jag och min man klassas som oförklarligt barnlösa och dom hittar ingen anledning till att vi inte får barn. Nu i januari ska vi påbörja vårt tredje försök och jag hoppas vi blir några som kan följas åt nu under våren.

  • Svar på tråden IVF januari 2014 - vi som kämpar vidare
  • snobben00
    BlankaBlanka skrev 2014-01-31 14:39:25 följande:
    Fick idag tillbaka ett väldigt fint 3-dagars embryo :). Nu är det bara att hålla tummarna. Såg glad att det blev av!

    Grattis! Nu håller vi tummarna! Glad
  • snobben00
    Kramizen skrev 2014-01-31 09:06:22 följande:
    Ja jag har ett 6 dagars i frysen så då ska det väl funka oavsett när det blir en glad gubbe. Men är rädd att det inte blir någon. Är på CD 15 nu :/
    Tror det blir att ägglossning på måndagar skapar helgkrock också om det är 6 dagars eftersom fredag blir för tidigt för återföring och måndag för sent.
    Men jag håller tummarna att det ska bli på rätt dag. Glad
  • snobben00
    Danisen skrev 2014-01-31 10:51:16 följande:
    Jag var hos sjukgymnasten och tränade imorse, tränade försiktigt. Trots det gör det ont i vänster äggstock och jag mår lite illa Jag ska på vul imorgon bitti. Åh va ska jag göra, vila idag eller vad hade ni gjort?
    Vila idag och ta det lugnt.
    Vad jobbigt att du känner av äggstockarna. Jag hatr sluppit det men känner att det börjar bli spänt nu, det var  många äggblåsor på tillväxt enligt VUL igår så jag hoppas innerligt på en bra skörd på onsdag då det är dags för mitt plock.
  • BlankaBlanka

    Danisen: Ta det bara lugnt. Jag fick lite ont vid förra IVFen och då tog jag det bara extremt lugnt. Svårt för mig som älskar att promenera och träna. Hoppas det avtar och oroa dig inte för mycket.

  • Kramizen
    snobben00 skrev 2014-01-31 15:12:30 följande:
    Tror det blir att ägglossning på måndagar skapar helgkrock också om det är 6 dagars eftersom fredag blir för tidigt för återföring och måndag för sent.
    Men jag håller tummarna att det ska bli på rätt dag. Glad
    Tack för det. 
    Jag tror att det kan funka även med måndag. Gjorde min första ET på en lördag.

    Håller tummarna för dig på onsdag!
  • Kramizen
    BlankaBlanka skrev 2014-01-31 14:39:25 följande:
    Fick idag tillbaka ett väldigt fint 3-dagars embryo :). Nu är det bara att hålla tummarna. Såg glad att det blev av!
    Håller tummarna för dig!
  • Gina43
    sesanka skrev 2014-01-31 03:15:36 följande:
    Allt kan ändras under resans gång men just nu har vi iallafall bestämt oss för att om det är mola med cancer så lägger vi ner babyverkstan helt även om prognoserna för tillfrisknande är höga. Kroppen kommer att få lida av cellgiftsbehandlingarna och att sedan ha tidspress på sig att lyckas bli gravid innan man fyllt 40 kommer inte göra saken bättre. Om vi får bra nyheter kommer vi att nyttja våra tre landstingsförsök och har vi inte lyckats bli gravida via dom så blir det inga privata försök.

    Jag lever på hoppet att vi får bra nyheter och att vi lyckas bli gravida på vårt första försök. Vi har fyra ägg i frysen och förhoppningsvis är allihopa det så kallade guldägget :)
    Jag skulle råda dig att ta en sak i sänder och bestämma därefter. Det är ovanligt med mola och ännu ovanligare med elakartade celler i samband med mola. Jag förstår att du vill förbereda dig på det värsta, men eftersom det ännu är väldigt ovisst gör ni er kanske en otjänst att redan nu besluta vad som skulle hända i värsta scenariot (dvs. lämna babyverkstaden) eller vad ni ska göra efter era landstingsförsök. Mycket kan hända utmed vägen, så stäng inga dörrar på förhand!
  • Danisen

    BlankaBlanka: ååh så roligt att höra. Håller tummarna hårt, detta måste vara guldägget

    Ja, jag har haft väldigt ont idag, har tränat hela tiden och inte känt av något. Får bli lugnt fram till gravtestet känner jag lite små övningar hemma får det bli. Blir vul imorgon bitti, håll tummarna för att det ska se bra ut

  • Danisen

    Var nyss på vul, 14 äggblåsor hoppas att dem innehåller många ägg. Sist hade jag 8 äggblåsor och 4 ägg 2 befruktades 1 delade sig å återfördes som då inte blev något. Läkaren var lite bekymrad, hoppas innerligt att han är det i onödan han sa att det såg jätte fint ut ur ultraljuds synpunkt.

Svar på tråden IVF januari 2014 - vi som kämpar vidare