Inlägg från: MadeleineH |Visa alla inlägg
  • MadeleineH

    Danni - jag ammar, ammar och ammar!

    Nej men det är väldigt mysigt och Fiona är väldigt uppskattad av storasyskonen. Märker dock att fyraåring börjat prata lite bebisspråk och så, spelar liten.

    Så kul att det är fler som är nära BF nu!

  • MadeleineH
    konami skrev 2014-05-28 11:31:43 följande:
    Jag vet inte vad jag ska ta vägen har nu fått en blodflytning :,( jag som trodde att denna gången skulle gå vägen men tydligen inte :( jag är inställd på ytterligare ett mf :( är så jävla ledsen :(
    Nej! Nu håller jag tummarna för att det inte är någon fara. Hoppas så för din skull att det inte är någon fara.
  • MadeleineH
    Gweny skrev 2014-06-01 10:26:59 följande:
    Smyger in till er, ser att några har fått sina små, Grattis! smile1.gif

    själv fick vi äntligen ett plus i förrgår efter lång tids kämpande. fick gravid 3+, tror jag är i v.6  (haft så långa och oregelbundna cykler) så ska ringa min gyn imorgon.   smile1.gif
    Grattis igen! Så roligt!
  • MadeleineH

    Nu är min lilla Fiona tre veckor och en dag. Det grimaseras en hel del och skriks ännu mer så fort hon inte är klistrad vid mig. Hon behöver även sova på mig, konstant!

    Mina två tidigare barn var ju betydligt större, så vi kliar oss förbryllat i huvudet över att Fiona inte växte ur storlek 56 efter ett par dagar. Vi har alldeles för lite små kläder!

    Så spännande att BF börjar närma sig för flera av er!

  • MadeleineH

    Oj vad söt han är Samuel!

    Nu såg jag vad du skrivit Anna! Fy så läskigt!

    Vi har sommarställe på en ö och det är flytväst på om man vill gå ut när man är liten. Samma regler gäller för alla barn på ön. Det har nig räddat både ett och två liv, många barn har ramlat ner från kajkanten där båtarna lägger till. Hur läskigt som helst!

  • MadeleineH

    Så härligt att höra Konami!

    Känns lite konstigt nu att vara på "andra sidan", att inte vänta på något längre. Och att inte gå in under gravidforumet och läsa. Jag har ju varit gravid jättelänge så det borde jag ju fortfarande vara eller!? kommer nog ta sin lilla tid att anpassa sig!

Svar på tråden gravida från gruppen planering till nr 3