Inlägg från: MadeleineH |Visa alla inlägg
  • MadeleineH

    gravida från gruppen planering till nr 3

    Anna J01 skrev 2014-04-07 09:17:50 följande:
    Å fy bubblan! Har åkt på världens magsjuka.. Har aldrig haft det som gravid förut. Inte kul!!
    Nej, fy vad jobbigt! Har aldrig haft det som gravid heller men jag kan tänka mig att det är en mardröm.

    men bebisen sparkar och lever runt som vanligt?  
  • MadeleineH
    Anna J01 skrev 2014-04-07 11:24:17 följande:
    Jaa. Den lever loppan där inne. Jättejobbigt!
    Fast skönt ändå att veta att den lever
    Skönt det!  

    jag har 24 dagar till BF nu... Vågar dock inte tro något annat än att jag kommer gå 14 dagar över.... Gah! Tyckte veckorna rasade iväg i början, nu är varje dag som ett år. 
  • MadeleineH

    Nawifa - förstår att det måste vara oerhört jobbigt och frustrerande!

    Hoppas lilltjejen och du repar er fort!

    Stor kram!

  • MadeleineH
    lupin84 skrev 2014-04-09 20:29:39 följande:
    I morn blir de att packa BB väskan... kan ju vara bra om den är klar! 
    Bra där, jag måste göra detsamma!
  • MadeleineH
    lupin84 skrev 2014-04-11 11:06:07 följande:
    Jag funderar lite över bb väskan... 

    Har ni med egna bindor eller tar/ får ni på bb? Kan inte bestämma mig om jag ska ta med egna.. det finns ju där för oss att ta.. 
    Vad har ni med för mat till partner, eller för gott till er själva =) 
    Jag ska köpa en massa godis och trycka ner i väskan och cola och sånt för energi, annars vet jag inte. Svårt att packa ner mat har jag alltid tyckt om man inte vill äta möglig och luden sådan...  

    Bindor finns nog där tror jag men jag packar nog ner lite egna också, är rätt kräsen med det där. 

    Mjukt toapapper har jag också lagt ner!
  • MadeleineH
    Kevinsmamma09 skrev 2014-04-11 12:45:30 följande:
    Jag har använt de på BB, men har bytt kommun nu men borde få här med. Har ändå alltid haft egna med mig fall i fall. Tyckte sjukhusets var större så använde de i början när man blödde mer. Godis är ett måste Sen har jag haft tidning med mig, myskläder, hygien artiklar och kläder till BB. Salva till bröstvårtor ska jag ha mig med, av erfarenhet innan. Och inneskor... En fråga: hur länge har ni tänkt stanna på BB med förutsättning att allt går bra? Ettan stannade jag ett dygn.tvåan två, nu känner jag att jag vill.hem.så fort jag får och känner att jag kan. Tyckte sängarna var så obekväma och fick ingen sömn sen kände jag mig så " bevakad" fast att jag vet att de gör det av välmening. Hur har ni tänkt?
    Med ettan stannade jag två dygn efteråt för han hde lågt blodsocker. Med tvåan var vi kvar 12 timmar efter bara tror jag. 

    Beroende på hur allt går så åker jag nog gärna hem så fort som möjligt. 
  • MadeleineH
    angeni skrev 2014-04-11 14:47:53 följande:
    Hej. Jag var med i planerar nummer tre och tänkte nu hoppa med här istället. Fick ett fint gravid på testet imorse :)

    Nawifa: låter som ni haft en tuff start på tillvaron med nya familjemedlemmen. Hoppas snart att lilla flickan mår bättre!
    Hjärtligt välkommen!
  • MadeleineH

    Angeni - när har du BF? Har för mig att du skrev december i andra tråden. Låter ju som en riktigt mysig och bra julklapp!

  • MadeleineH

    jag sitter och smuttar på hallonbladste nu med 18 dagar kvar till BF. Inte för att jag tror på det egentligen, men det kan ju helt klart vara värt ett försök.

    Kan knappt röra mig längre, sova har jag inte gjort ordentöligt sedan augusti och allt gör ju ont nu. Att jag till råga på allt har en lugn bebis i magen gör mig nervös mest hela tiden. Känns som att det räcker med detta nu!

  • MadeleineH
    Kevinsmamma09 skrev 2014-04-13 10:41:55 följande:
    Hoppas att det är din tur snart och att den lille vill komma ut! Tyvärr av egen erfarenhet är jag alltid inställd på att gå över fast att man är så jäkla trött på allt, men förstår hur du känner. Men snart är du där med den lille i din famn :0)
    Testade hallonbladste med tvåan, hjälpte inte på mig tyvärr, bara en massa sammandragningar, men hoppas det har någon effekt!

    Själv tycker jag det är jobbigt fast jag bara går in i vecka 27 i morgon, börjar få ont i ryggen och magen spänner hela tiden, säkert att den växer men jobbigt. Vara aktiv och minsta ansträngning känns jobbigt just nu då magen bara värker och blir stenhård. Hade tänkt jobba så länge som möjligt men nu börjar jag gå i graviditetspenningstankar...vet inte om jag orkar jobba 2½ månad till!!!
    Trevlig söndag alla!
    Ja nu är det lite väl jobbigt, men jag tänker som du, det blir till att gå över tiden. har ju två igångsättningar bakom mig så jag väntar mig inget annat. 

    Har du nån semester att ta ut så du inte behöver jobba in i det sista? 
    Danni 83 skrev 2014-04-15 20:03:16 följande:
    Välkommen hit Angeni och Grattis!!

    Madeleine: förstår att du är less- var du heltidssjukskriven nu? När är flytten?

    Vi är på semester hos svärföräldrarna i Österrike. Jätteskönt att få passa på att vila och få njuta av våren. Är ju halvtidssjukskriven så jag tänkte jobba till 2 v innan bf.. Med tvåan som kom 3 v för tidigt så är det lite riskabelt men jag tror ändå att det blir bäst. Har så mycket jobb att hinna klart med och jag kan jobba lite hemifrån också. Med lite tur kommer min vikare på plats inom ett par veckor och då kan jag kanske skola in henne och få lite hjälp också. Går in i v32 på fredag.

    Glad påsk på er!
    Lyx med semester!  

    Nej, forfarande 50%, men resten kompar jag ut nu och se tar jag ut semester under maj. Jobbar ju oerhört yrket i perioder så jag samlar på mig rätt mycket komp. 

    Vi flyttar nästa lördag! Gah! Men det kommer gå galant!

    Glad påsk på er!  
Svar på tråden gravida från gruppen planering till nr 3