Inlägg från: MadeleineH |Visa alla inlägg
  • MadeleineH

    gravida från gruppen planering till nr 3

    Grattis Lupin! Vi födde på samma dag!

    Vår Fiona kom 10:34 idag - 3790 g och 52 cm!

    Så underbart att det är över!

  • MadeleineH
    lupin84 skrev 2014-05-11 15:49:56 följande:

    Ja de gjorde vi :) Grattis till er goding!
    Detsamma!!! Gud vad kul! Att vi följt varandra så länge och lyckas föda på samma dag!  
  • MadeleineH
    Nawifa skrev 2014-05-11 20:02:14 följande:
    Men Gud så söt! Hon ser lite långhårig ut ju :) grattis igen!
    Ja hon har ganska långt hår, och även långt hår på öronen!
  • MadeleineH
    Anna J01 skrev 2014-05-12 13:56:09 följande:
    Jag sitter och fösöker skriva tenta och det går så fruktansvärt dåligt!! Bebisen är helt vild i magen och jag kan verkligen inte koncentrera mig. Gud så skönt det ska bli när terminen är över!!!
    Haha, ja det ä svårt att koncentrera sig när man har ett sällskap som leker hela havet stormar. Men också ganska skönt med livstecken!
    Kevinsmamma09 skrev 2014-05-12 16:54:06 följande:
    Jag är nog ganska härdad med tanke på att jag kräktes i 9 månader förra graviditeten så känns magsjuka som en gammal vardag jag hade innan om man kan säga så ;0) men det är ändå inget roligt, att inte kunna äta och dricka och att man blir så trött och utan energi, men jag har alltid haft en extra växel att lägga i, har svårt för att vara sjuk jag blir rastlös av att bara ligga stilla samtidigt som jag vet att man måste vila som sjuk och gravid, så det blir mycket mys med barnen i soffan och sängen!!
    Skönt att du kan ta det med ro. Men jag vet precis hur det är med rastlösheten, men blir ju galen. 
    konami skrev 2014-05-12 17:42:42 följande:
    Grattis lupin och MadeleineH till era bebisar :) själv har jag blivit moster igen :) till en flicka så söt :) längtar till vi får träffa henne :) vi har inte berättat något en för våran familj förutom mamma och pappa. Vill att det ska se bra ut på vul på onsdag går in i v 8 i morgon. Hoppas att de ser något nu och inte bara en tom hinnsäck

    Tusen tack! och grattis själv till systerdottern! Du måste uppdatera oss efter VUL, men det kommer gå bra! 
  • MadeleineH
    konami skrev 2014-05-16 09:58:32 följande:

    Ja mycket konstigt man borde se bättre en på ett vul jag gjorde vul fram till v 10 sist och då sa den läkaren att jag ser bättre då . Visst man såg hinnsäken och gulesäken eller vad det heter och och nåt mer men kag tänker hade han kollat med vul så det han nog kunnat se om det var . Jag känner en konstant osäker het men efter som mina grav symtom är så starka tror han att det inte ska vara några problem .


    Jag tycker också det lät himla konstigt! Väldigt bra att du har starka symptom!
  • MadeleineH
    Anna J01 skrev 2014-05-19 11:05:13 följande:
    Jag har också börjat tänka lite på fölossning. Fast nu börjar det kännas så pass jobbigt att vara gravid att jag känner att det ska bli skönt att få det överstökat..

    Hur mår ni förresten allihopa?

    Jag var hos läkaren för mina åderbrock i underlivet. Vart ett tråkigt besök och jag bröt ihop och kunde inte sluta gråta. Hon sa att dom definivt var modell värre.. Men att det precis som jag trodde inte finns något att göra åt det. Det som fick mig att bryta ihop var när hon sa att om dom inte försvann efter förlossningen så kunde hon rekomendera en privat klinik.. Det fick man ju då såklart finansiera själv..
    Liksom va?!???! Jag kan ju knappt stå upp för stt det gör då ont! Om det inte försvinner efter förlossningen måste man ju få hjälp att åtgärda det utan att behöva betala operation själv.

    Annars är jag allmänt hjärndöd och har panik inför min sista tenta. Förstår inte hur man klarar att JOBBA fram till bf som en hel del verksr göra smile1.gif
    Jag fick också åderbråck i underlivet, plus ett rejält över ena skinkan... Jättefint, verkligen!

    Men det verkar ha lagt sig lite såhär nio dagar efter förlossningen. Har inte riktigt vågat känna efter ordentligt heller´än...

    Men visst bodde du i Stockholm? Sophiahemmet ska tydligen vara riktigt bra på det där!
Svar på tråden gravida från gruppen planering till nr 3