Inlägg från: MadeleineH |Visa alla inlägg
  • MadeleineH

    gravida från gruppen planering till nr 3

    Här mås det inte bra alls längre, oerhört många krämpor och nu också högt blodtryck.

    Min bm fixade tid för ställningstagande för igångsättning på fredag. Hade tydligen tur, det mesta de ber om kommer tillbaka med ett fett NEJ.

    Så på fredag, då är jag på dag 40+0, kan det bli beslut om igångsättning direkt, inom de närmsta dagarna eller ett "nej du, glöm det!". Hjälp!

  • MadeleineH
    Tizi skrev 2014-04-28 21:40:06 följande:
    Åh så spännande!! Hur som helst är det ju suuuupernära för dig nu!! smile1.gif
    Ja, nu börjar det närma sig!  
    Maria222 skrev 2014-04-29 21:24:07 följande:
    Madeleine: vad spännande! Kanske har du din bebis till helgen! Låter dock jobbigt med krämporna.
    Hoppas verkligen på att de lyssnar på mig. Men jag tar med mig min man också på läkarbesöket och han är rätt bra på att slå näven i bordet. Han tycker generellt sett att vården är för slö mot kvinnor, män blir klart mer omhändertagna. Så han kommer verkligen hjälpa mig, oss, om det behövs. Dessutom är det bra att han kan läkartermer och annat sånt så han kan briljera lite inför dem.
    Anna J01 skrev 2014-04-29 19:47:01 följande:
    Vad jobbigt med massa krämpor och högt blodtryck. Hur känner du själv inför igångsättning? Låter som att du gärna vill ha det. Hoppas du får som du vill i alla fall smile1.gif

    Jag har beställt barnvagn nu! smile1.gif Gick helt vild and crazy och tog en blå... Hade bestämt mig för svart för att inte tröttna och kräkas på färgvalet efter en månad. Men så kändes det så himla trist. Får väl se om jag ångrar mig...
    Blev en brio smile i alla fall med babyskydd som går att klicka i vagnschassit.
    Jag har bara haft igångsättningar innan så det är det enda jag vet... Det skrämmer inte mig. 

    Superfin vagn! 


  • MadeleineH
    Tizi skrev 2014-04-29 22:30:58 följande:
    Jag tycker det är jättesvårt med namn denna gången. Våra tidigare barn har ovanliga namn men denna bebis kommer förmodligen få heta Elvira om det blir en tjej för det gillar vi alla i familjen. Blir det en kille vill jag att han ska heta Nino eller Alve men vi har inget klart killnamn som alla gillar än. Får se vad det blir :)
    Jättefina namn! Håller med om att det är svårt...
    Danni 83 skrev 2014-04-29 23:26:30 följande:
    Madeleine: hoppas att det går bra på fredag, om inget händer innan dess. Hur gick flytten? Känns det bra i nya huset?
    Tack, ja jag hoppas verkligen att jag får en snäll läkare. Idag har jag mått jättedåligt. Men vi hade överlämning av gamla lägenheten till de nya köparna så det vara bara att sitta där och le.  

    Det känns super! Nu bor vi i vår penthouse-lägenhet och hela familjen trivs oerhört bra. Det är en sån lättnad! 
  • MadeleineH
    Maria222 skrev 2014-04-30 22:31:51 följande:
    Det är svårt med namn, det lutar dock åt Alvin för vår del, vi vet ju att det är en liten kille där inne :)
    Alvin är ju jättefint! 
    Nawifa skrev 2014-05-01 10:17:05 följande:
    Hoppas du blir igångsatt så du slipper ha mer ont nu. Bebisen är ju ändå färdig nu :) vår bebis heter Alicia Elsa Lilly. Väldigt vanliga namn men det var svårt att komma på något alla gillar denna gång när vi har så många viljor. Sonen röstade på att hon skulle heta Zlatan, men det kändes inte riktigt rätt ;)

    Jättefina namn ni valt! Haha, Zlatan - why not? Min dotter säger att lillasyster ska heta Arvid Lindkvist. Arvid kanske inte blir bästa namnet på en flicka just, och vi heter inte Lindkvist i efternamn så det kan bli svårt.  

    Idag har jag BF. Så bebisen är definitivt klar. Hoppas på hjälp i morgon nu, även om det känns som en evighet att ta sig dit. Har redan haft mycket bortdomningar i ansiktet och svår yrsel på morgonen. 
  • MadeleineH
    Danni 83 skrev 2014-05-01 12:21:37 följande:
    Madeleine: hur mår du nu? Hoppas att liten kommer ut snart!

    Vår äldsta heter Alvin smile2.gif . Alvin Isaac, och vår yngsta heter Liam Noah. För en tredje kille röstar jag på Elliott som jag tycker är fint. Tjejer gillar vi Meya, Enya, Maya, Agnes. Men inget är bestämt.
    Det är tyvärr fortsatt dåligt, och jag är livrädd för att bli avfärdad i morgon... Riktigt nervöst. Jag höll på att svimma i badrummet idag så jag fick hålla fast mig i torktumlaren. Riktigt läskigt. 

    Vilka fina namn ni hade också! 
    Kevinsmamma09 skrev 2014-05-01 20:43:55 följande:
    Hoppas du får hjälp i morgon Madeleine och att bebisen kommer ut snart! Håller alla tummar att ni får bra besked i morgon. Låter otäckt med bortdomningar i ansiktet. 

    Jag brukar få kramp i vaden på natten vilket jag tycker är otäckt men "normalt" har jag hört!!!

    Jag har Elliott som förslag om vi får en kille men det verkar inte gå hem hos mannen så det lutar åt Jacob, mina andra förslag är Theodor och Benjamin men verkar inte gå hem de heller :0) Våra pojkar heter Kevin och Vincent. Jag tycker Alicia om det blir en flicka, har alltid älskat det namnet men inte lyckats övertala mannen än, det vi är överens om är Ellie, jag tycker även om Olivia och Lilly.

    Hoppas alla har haft en skön första maj!
    Gud vad all har fina namnförslag! Tycker det är jättekul att höra om andras tankar med namn och så. Sen är det ju svårt när båda ska tycka om namnen och känna att de är självklara. Båda mina barns pappor har tyckt att deras efternamn varit så überviktiga att jag gett upp mitt till förmån för att få välja förnamn. De har haft vetorätt, men jag har ändå stått för valet. Min son heter Florian och min dotter Dolores. Nu är jag ju gift och delar efternamn med Dolores pappa så det blir ingen liknande deal denna gång! Men vi känner oss rätt säkra på att det är en Fiona i magen. Men vi får se! 

    Kramp i vaden hade jag hela min första graviditet, men sluppit nu. Lider med dig, det är INTE skönt! 
  • MadeleineH

    Usch nu är jag jätteledsen. Fick bara med mig fyra citodon från mitt läkarbesök där de skulle göra bedömning av induktion.

    Det här kommer aldrig hända.

  • MadeleineH
    Tizi skrev 2014-05-02 12:57:06 följande:
    Usch så trist! Hoppas det kommer igång snarast!! Det är fruktansvärt att gå över tiden och mår man dessutom dåligt så är det ju ännu värre! :(
    Ja nu känns det bara hopplöst och så långt borta. Hade jag mått såhär och inte aritt gravid hade jag väl blivit inlagd. Nu är det bara att acceptera. 

    Fick ny tid på måndag för koll, men det verkade inte som att läkaren trodde att det skulle vara bättre då heller... 
  • MadeleineH
    konami skrev 2014-05-02 17:50:41 följande:
    Hej alla blivna och nya 3 barns mammor. Grattis till er som fått era små stöttingar :) hoppas ni mår bra iallafall :). Jag är jätte glad att jag ska bli moster igen. Bf är i dag . Och mina barn längtar efter en bebis till vår familj som de kan få gosa med. Min stora pojk på 5 år har frågat när jag ska få en bebis i magen. Han orkar inte dela en bebis med sina kusiner det blir så jobbigt. Men vi har en hemlighet jag hade tänkt att inte skriva om det men jag måste få göra det ändå. Jag är så kluven jag och min man fick ett fint plus annandag påsk och dagen efter ringde jag kkm efter som min Gyn läkare sa att jag skulle pågrund av att få flera vul fick en tid direkt men trodde inte att de skulle kolla på en gång. han kunde se en början av en grav. Blev lite osäker men fick en tid i onsdags och då fick jag det värst jag varit med om han såg att inget förändrats och sa då att de var ett utomhavandeskap och blev i stort sätt bara lämnad var så jävla ledsen så jag kunde knappt köra hem. I går åkte jag in akut pågrund av rygg smärta och blev undersökt av en underbar läkare hon tog sig tid och undersökte mig och sedan ett vul på de där hon såg en graviditet jag blev helt paff den sat i livmodern och exakt där den skulle och blev fram flyttad 1 dag är i v 5+2 . Hon sa det är tidigt men hon trodde de skulle gå vägen. Jag är lite kluven men ska tillbax på måndag för blodprover och hoppas på att få se bebisen .
    men gudars vad kul Konami! Både att du snart har ett syskonbarn till och graviditeten! Jag håller alla tummar och tår jag kan för dig! Det är din tur nu!
  • MadeleineH
    Kevinsmamma09 skrev 2014-05-02 20:44:00 följande:
    Va tråkigt Madeleine. Konstigt att det ska bli så svårt att bli igångsatt när man gått full tid och inte mår bra. Hoppas att du får bättre besked på måndag.

    Stort grattis till graviditeten komani!!!

    Idag har varit en jobbig dag då en fd kollega till mig förlorade sin man natten till igår, endast 38 år, dog i sömnen och lämnar kvar en fru sedan 18 år och tre barn på 1,5, 5 och 8 år! Så hemskt, ofattbart och orättvist livet kan vara. Har bara tänkt på min familj hela dagen, att livet kan vändas upp och ner när som helst! Var rädda om varandra där ute och ha en trevlig fredag kväll.
    Men herregud! Nu känns ju ens egna problem väldigt små. Förstår att det plötsliga dödsfallet måste påverka något oerhört och vara tungt även för dig! Fruktansvärt! 
Svar på tråden gravida från gruppen planering till nr 3