• Jam08

    Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!

    Singhatjejen, du kan försöka be honom om det. Var bestämd för har du remisser på FBC och att du behöver få hjälp med IL underlättar det avsevärt!

    Försök be om recept på mer IL så du kan hämta ut på apotek, det borde gå! Pred köper du receptfritt och billigt på apotek. Trombyl vet jag inte, jag fick det utskrivet av min läkare här! Om du inte får tag i det har jag nog lite extra :) säg till! När åker du?

    Lycka till!

  • Jam08

    Förresten fick jag också instruktion om att ta Fbc 3- 5 dg efter IL. Tidigare 8-10 dg! Undra varför så stor skillnad..

  • Jam08

    Tänkte höra m er resenärer om en stor tjänst!

    Dr D tycker jag behöver ta levaxin då min behandling börjar nästa vecka, men min läkare tycker inte det och får inget utskrivet. Detta går att köpa i Grekland på apotek och tror inte att det är dyrt eller svårt att få tag i.. Vill någon av er ninnin eller singhatjejen vara supersnäll och kolla? Kan omedelbart sätta in pengar eller när ni kommer hem!

    OM ni har tid och möjlighet!! Hade varit toppen. Har jagat det in i det sista men nu är tiden knapp, sprutstart ons.

    Zin är snäll och skickar några tabletter så länge men vet inte hur länge jag behöver det för att få ner mitt anti TPO värde..

    Vet att det inte heter levaxin i Grekland, någon som vet??

  • Jam08

    Ninnin hittar inte medicinens namn, men om du är på Apoteket kan du fråga efter medicin mot hypertyreos, det är väl sköldkörtelhormon om jag inte missförstått. Tror det är väldigt vanligt och att de vet direkt vad det är. Men gör det bara om läge och tid finns!! Annars får jag hoppas att IL sänker värdet! Undrar bara varför DR D propsar på att jag ska ta den medicinen..? Inga problem med väskan! Hade hur mkt som hela med. Reser du bara m handbagage?

    Ta ett par burkar.. Om det finns men hoppa över det om det är besvärligt! Vet att man har mkt att tänka på ändå..

    Stort lycka till nu!!!

    Kram

  • Jam08

    Poussin har dina svenska läkare velat behandla anti TPO? 400 låter ju högt! Jag ligger på 170 och läkaren tyckte inte det var tillräckligt högt.. Mitt TSH är ju normalt. Betryggande att höra att det sjunkit med IL, vår mirakelmedicin..

  • Jam08

    Curly vad tråkigt :( hemskt ledsen. Jag är igång o sprutar, men fortfarande ingen behandlingsplan av Dr D :( känner mig riktigt irriterad och har skickat flera mail. Varför svarar han inte? Det är ju nu det verkligen gäller. Självmedicinerar nu med 15 mg pred och levaxin. Känns sådär ..

    Lycklig, håller tummarna!! Fick du IL samma dg som äggplock?

  • Jam08

    Han har fått mitt FBC. Snart lycklig, då var det han som ordinerade alla IL sist antar jag. Låter vld tätt eller? Jag har tagit en gång per mån ca. Hur ofta tog du FBC i Aten ? För det är väl helt utifrån dem han ordinerar IL..?

  • Jam08

    IL stress ...

    Idag var jag på vul, 19 äggblåsor, stimuletingsdag 7. Många vld små och ska på nytt vul igen på mån, förmodligen äp ons. Alltid blivit plockad på dg 13 så jag tippar på ons.

    Fortsätter med att spruta gonal f 225, det är vl en ganska hög dos?

    Mitt TSH har sjunkit fr 1,1 i maj till 0,6 nu i sept, måste vara IL som gjort det! Men min tanke är att 0,6 är lite lågt? Vad säger ni som vet?

    Just nu får jag IL dropp, tar sjukt lång tid..

    Min vanliga sköterska är på utbildning och kunde inte ge mig det denna vecka. Fick total IL stress då DR D ordinerat det så snart som möjligt! Hur lång tid innan ÄP brukar ni ta?

    Var på ivf kliniken idag och frågade om de kunde ge mig, men fick då Ett tråkigt "nej" av olika anledningar, började gråta och kände total stress, säkert spänningar och hormoner bakom också.. Så hon gick iväg o talade m ord läkare och de var snälla för denna gången! Så nu äntligen sitter jag här och får IL. Hur långt tid får ni droppet på? På min remiss skrev han 1-2 h vilket är vld lång tid!! Varför så länge?

    Så nu är man igång igen och mitt i en beh.. Blandade känslor och haft så många motgångar att jag inte vet vad jag känner längre.

    Håller tummarna Lycklig nu!!

    Kram

  • Jam08

    Härligt Lycklig!! Grattis till super resultat !! Vad kostar er behandling där i svenska pengar om man får fråga, utan resa. Hade ju varit gött att göra hela där..

Svar på tråden Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!