• Jam08

    Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!

    Har precis besökt penny. Ska t dr D nästa vecka! Visades att jag hade ngn form av klamydia, ej hidden C o inte den vanliga varianten.. Fick en antibio kur t mig o mannen! Hos Penny eller den läkare hon jobbar med kostar hysto 1500 €! Det är en helt annan hysto än den i sv! I Aten rensar man som sagt upp och tar bort tex vävndad i livmodern som tex orsakats av ngn bakterie infekt, det kollar man ju upp först!!

    Jag funderar starkt på att göra hysto i Aten.. Bara pengar som gör att jag tvekar..

  • Jam08

    Singhatjejen, inga problem alls, man behöver inte ens nämna det, eller så gör man det och talar om vilka planer man har.
    Man ska görs det som känns bäst!!Serum där penny jobbar hade verkligen fullt upp med par från hela världen som kom till kliniken. De jobbar liknande som dr d och hon föreslog il, pred mm.

  • Jam08

    Cice, verkar fått samma diagnos som mig. Har du känt av några problem? Jag är lite irriterad i underlivet och det svider vid sex bla. Men denna form av klam kan tydl vara helt symptomfri. Har ju även testat mig här och min gyn hittade inget! Känns lite konstigt att man har olika referensvärden och att man har klamydia enligt vissa men inte andra..? Hon rekommendererar verkligen hysto när man som vi haft ngt som orsakat en infektion, hon menar att det bildas vävnad på insidan av livmodern som behöver rensas bort! Jag går själv i valet nu att göra även hysto, men både Dr D och hysto blir 35 tusen, vilket jag har svårt att ha råd med!! Så jag ska också tala med Dr D.

    Någon som pratat med Dr D om hysto?

    Klinikerna ligger inte nära varandra, man får ta taxi eller tunnelbana. Pennys klinik serum var vld svår att hitta! Har man gott om tid och inte behöver stressa ta tunnelbana.

    Cice, när ska du dit? Jag ska dit på tis!

  • Jam08

    Cice, jag står inför samma beslut! Om jag förstått det rätt så gör han endast en diagnostisk hysto dvs tittar bara och åtgärdar inget om man säger så. Man får en dvd (!?) kul..så man kan visa släkt och vänner sen ;) nej skämt åsidå.

    Har ställt frågan t honom via mail vad exakt hans hysto innebär men får inget svar.. Men googlar jag diagnostiskt hysto så är det så. Pennys hysto är innebär rensning och "embryoförberedande"och är mer omfattande och således också dyrare 1500€ ist för Dr Ds 850€. För en sån typ av hysto han gör känns det alldeles för mkt. Jag kommer avvakta med hysto till senare tror jag och ska göra ett ivf till med immunbeh. Svårt att bestämma jag vet.. Hoppas du blivit lite klokare!!

  • Jam08

    Är lite nyfiken på skillnaden mellan immunbeh som görs i London resp Aten. IVIG är väl inget man får i Aten tex. I London kan man testa om man har för högt immunförsvar mot sin partner och sedan få dennes blod injicerat(?!) låter lite galet..

  • Jam08

    Intressant! Hur mkt sparar du på kostnaderna gnm att åka själv?

  • Jam08

    Tjorven, tack för infon! Hur kom du underfund med att inte IL verkade på dig? Vad står ivig för? man blir ju lite orolig att man gör im utr och sen svarar man inte på IL! Jag känner mig ganska nervös för hela grejen, immunutr och besök m Dr D, men försöker tänka positivt och att det kan hjälpa mig. Det känns som ett högt spel ibland.. Och blir jag så trött på mig själv.

    Min kompis som är sjuksköterska har iafl lovat att ställa upp med droppen! Får bli hemma isåfall tror ni det är realistiskt ni som gjort det? Får man saltlösning av honom också?

    Kram på er alla kämpare!

  • Jam08

    Angla är saltlösning lätt att skaffa? Aggregat behövs det? Kan man inte hänga påsen i ngt annat..?

  • Jam08

    Tjorven ok då förstår jag lite mer!! Hoppas jag svarar på IL då..

  • Jam08

    Crisso menar du att det blir billigare att åka t USA och göra testerna där?

Svar på tråden Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!