• Jam08

    Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!

    Zin, jag läste ikapp nu och jag är hemskt ledsen. Stor stor kram. Vilka värden ligger onormalt? Fler frysisar kvar? Köra om på ny kula?

  • Jam08

    Tack snälla för er oerhört värdefulla kunskap!! Ni anar inte vad det betyder att kunna dela detta med er och få så informativa och kloka svar. Kram

  • Jam08

    Underbara nyheter Hjärte! Grattis!!

    Jag laddar nu för IVF start om ca tre veckor.. Har blandade känslor. Man längtar ju hela tiden samtidigt som jag behöver uppehållet! Har njutit av sommaren, träffat vänner, de flesta med barn, bit

  • Jam08

    Oj det skickades iväg...

    De flesta med barn, bitit ihop och försökt må bra. Jag äter mina vitaminer och fertile xx och försöker leva så vanligt som möjligt. Dricker vin när jag känner för det och försöker ha så få stressande måsten som möjligt!

    Lite oroligt att Dr D ska ha sem när vi kör igång.

    Min kompis ska ge mig IL. Hon är mammaledig sjuksköterska och har inte tillgång t utrustning till IL. Slang och nål.. Fick det första med mig från Aten iafl och hon ska ge mig hemma imorrn. Hoppas det går bra, lite nervöst att få det hemma. Ska ta 170 ml.

    Vet någon hur man kan fixa slang och nål?

    Ni som jobbar inom vården är det något som man "lätt" kan smuggla ut eller märks det?

    Hur mycket saltlösning ska man blanda 170 ml med? Under hur lång tid ca?

    Hur länge har ni fortsatt med fertile xx?

    Förresten välkommen hit Tuvalina, hemskt ledsen för det som hänt er, vilken fruktansvärd händelse. Blev ni naturligt gravida? Kör ni IVF nu? Önskar dig all lycka till!!

  • Jam08

    Ninnin, tror det är bra att prata m honom innan. Ta det lugnt och fråga om du inte förstår. Ha en penna o anteckna sånt du inte förstår. Han kommer ställa massa frågor så ha all din historik till hands och kolla upp vad saker heter på eng, det är ett vokabulär det handlar om sen kan man det.

    Skriv förslag på nytt datum. Det kommer gå bra! Google translate är super :)

  • Jam08

    Aug är tänkt. Just nu känns det lite stressande, men vill samtidigt. Senaste misslyckade var i april.. Har sju ivf bakom oss och två fet. Två betalda ivf kvar, står samtidigt i adopt kö men har inte startat medgivandeutr. Vill ge donatorinsem en chans också innan vi går vidare t adopt.

  • Jam08

    Ninnin var inte nervös, du behöver inte plugga eng bara kolla upp vissa ord, det hade underlättat för mig iafl. Samtidigt kanske det räcker med konsultation på plats om det känns mer bekvämt!

  • Jam08

    Hej! nu ska jag få dropp på hemmaplan av min vän, som ännu inte är klar sköterska och lite oerfaren.. och undrar lite ang hur saltlösningen ska blandas med IL. Använde ni eller den som blandade det, en 20 eller 50 ml spruta med kanyl för att få saltlösningen i IL påsen? 

  • Jam08

    Han skrev i remiss som jag bad om att det skulle blandas med 100 ml saltlösning. Konstigt att det är olika, sköterskan i Aten gav mig också med saltlösning.

Svar på tråden Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!