• HollyGolightly

    Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!

    Hmm, tack för svar tjejer. Jag har ju tyvärr ingen expert här i Sverige, utan har bara fått Levaxin utskrivet av fertilitetsläkare, men jag får väl se vad Dr D säger när han ser resultaten (FBC:n från den 28:e fick jag först häromdagen pga helgerna, så jag mailade honom i fredags). 

  • HollyGolightly

    Zin: Har inget nytt FBC inbokat, avvaktar dr Ds svar först. Galet att det kan svänga så mycket, inte konstigt att det kan ställa till det för fertiliteten!

  • HollyGolightly

    Prickig: Nu kollar jag när jag ändå tar full blodstatus åt Dr D, ca var 6:e vecka. Jag skulle absolut ta ett nytt prov om jag var du, dels är det optimalt om det ligger kring 1, dels skenade mitt iväg trots medicinering förra vintern (innan jag fattade att man måste kolla det med jämna mellanrum, för det var inget min svenska fertilitetsläkare upplyste mig om).

  • HollyGolightly

    Kan rekommendera att gå RUNT bord istället för att krocka med bordshörnen medan ni tar Fragminsprutor. Har nu ett mörkblått blåmärke stort som en mandarin på låret som dessutom är som en stor hård bula eftersom jag tydligen blött så mycket under huden. Tjusigt! Glad

  • HollyGolightly

    Tycker samma som Hjärte, att blåmärkena av sprutorna blir allt mindre, trevligt nog! Jag brukar försöka slå upp bubblan så den hamnar högst upp i sprutan, då används den ju för att skjutsa in det sista av medicinen, men det är sällan hela bubblan följer med sen.

  • HollyGolightly

    Singhatjejen: Levaxin brukar inte vara några problem att få recept på i Sverige. Kolla med din fertilitetsläkare! Minns inte var du bor, men jag fick Levaxin utskrivet vis Läkargruppen Victoria i Sthlm när jag gjorde min utredning, och jag har för mig att jag också låg på 2,5 då.

  • HollyGolightly

    Zin: Hahaha! Han är ju rätt rolig ibland - mitt excel dög ju utmärkt i flera månader tills det plötsligt en dag inte funkade alls längre. Jag gjorde två rätt minimala ändringar och nu är allt frid och fröjd igen!

Svar på tråden Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!