• HollyGolightly

    Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!

    Har blivit av med Prezolonet nu, men har Clexane (dvs motsvarande Fragmin) kvar - ingen som har behov av det? (Det gläder mig iofs om alla har det de behöver, men synd om de bara förfars!)

  • HollyGolightly

    Hjärte: Nej, inget svar än men jag har inte påmint heller - ska göra det i morgon.

    GBG: Jag blev gravid genom FET efter totalt två misslyckade ET och fyra misslyckade FET (och 4,5 år som ofrivilligt barnlösa), allt tack vare utredning i Aten och Dr Ds behandlingsplan som jag fortfarande följer. Är nu i vecka 27 med tvillingar.

  • HollyGolightly

    Ah, är det hjärtklappning man kan få av ökad dos Levaxin alltså? Dr D har ju höjt min dos också och bett mig hålla koll efter konstiga symptom men inte specificerat vilka. Men än så länge har jag inte märkt nåt konstigt alls, så jag antar att det är lugnt.

    TWH: Vad härligt att allt går bra så här långt! Vad är du i för vecka nu?

  • HollyGolightly
    Hjärtefröjd skrev 2012-12-12 15:51:29 följande:
    Fick svar på dagen FBC inom fem minuter. Och Dr D vill såklart att jag ska få IL så snart som möjligt. Problemet är att min sköterska inte är tillgänglig på några veckor nu.

    Personligen tror jag inte IL gör varken till eller från så här långt in i graviditeter, men frågan är om jag vågar chansa och avvakta med IL till efter julhelgerna...

     
    Jag undrar också huruvida IL har någon större betydelse så här långt in? Jag förstår ju verkligen vikten av den i början när embryot ska fästa, men nu när det mer eller mindre är bebisar som skulle klara sig om de föddes i morgon (vilket jag VERKLIGEN inte hoppas att de gör) så har jag lite svårt att tro att deras överlevnad hänger på ett näringsdropp en gång i månaden. Men visst, har nu mailat Dr D igen och frågat om han tycker att jag behöver mer IL innan jul så jag kan boka in (om det går, vet inte om det finns tider jag heller). Det gör ju ingen skada oavsett.
     
     
  • HollyGolightly

    Lotus, lägger in dig på listan, hoppas det blev rätt! Är också nyfiken på Lillih och Tjorven, när föddes de Athenbarnen och vad blev det för något? Någon som vet?

    Födda:


    Lully Hill: Son född 120702 Poussin (34 år): Gravid på 5:e IVF försöket efter besök i Aten i januari. BF 19/11. Fött en son. Perry6: Son född 121206. Lillih: Fått barn. Tjorven: Fått barn.

    Gravida på naturlig väg:


    Hjärtefröjd (33 år): Gravid. Försökt få barn i närmare sex år. I bagaget finns 6 IVF:er (3 ET + 3 FET med totalt 9 "perfekta" embryon), ett 20-tal inseminationer och 3 tidiga MF). BF 7 mars. TWH: 9 missfall, 2 på bim, 3 i v5, 3 i v8 efter hjärtslag samt ett sista i v9 med hjärtslag. Nästa försök 1a gången med intralipider från start. Gravid på naturlig väg efter misslyckat IVF.

    Gravida genom IVF/FET:


    HollyGolightly (35 år): Försökt få barn i 4,5 år. 2 ET, 4 FET. Plus på första ET, men MA. Besökte Aten i maj. FET 27/6 med 2 st 2-dagars. Gravid med tvillingar, BF 17 mars.

    Försöker på egen hand/alternativt i vänteläge:


    Curly: 5 års försök, 2IVF och 6 FET. Inga plus på 4,5 år. Efter immunobehandling 3 plus (första på FET och två naturligt) men tyvärr MF. Zinfandel (40 år): Aten i januari, immunterapi inför 6:e försöket, första + men MF Pechi (33 år): Försökt få barn i 5 år, 3 inseminationer,  5 IVF:er, 1 MF. Besökte Aten i maj. Påskliljan: (31år) 4,5 års försök, 5 IVF, 1 FET, ett plus som slutade i missfall och misstänkt utomkvedshavandeskap innan jag ens visste om att jag var gravid, besöker Aten i juli Jam08: 31 år, 7 IVF, 2 FET, manlig faktor, immunbehandling Aten, planerad IVF augusti 12. Myran6801: Criss00: Cathy: Cice: Påsklilja: Ljusgläntan : Finafina: Snart Lycklig (nyss fyllda 46): 4 IVF och 1 FET samt 1 insemination i Sverige, 2 IVF i Danmark, 1 pågående IVF i Grekland m immunbehandling, ruvar på 3 3-dagars embryon. Totalt 15 "perfekta" embryon. Aldrig sett ett plus. Första besök i Aten i maj -12. Hemliga damen (-66:a) Två misslyckade ÄD Tjeckien 2010, Aten 2011 trillingar missfall. 2012:På g till Serum v44.

    Pågående IVF/"ruvare":


    Singhatjejen: (42 år) Har ett barn genom IVF sedan tidigare. Syskonförsök 3 IVF, 3 FET utan att lyckas. Får bra med ägg, Dr D tror min son kom till för att jag fick en stor infektion i kroppen under den IVF:n och att embryot smet förbi mitt immunförsvar. Gör IVF hos dr D. Beräknad ÄP i januari. Lotus13: Har gjort 3 ET och 2 FET, MA i v.7 på första ET. Var i London i aug i år för blodprover men fortsätter hos Dr D med immunbehandling. Ska göra FET 13/12, första gången med hjälp av immunbehandling.  
  • HollyGolightly

    Minsann, Dr D svarade direkt! Han tyckte allt verkade finfint med värdena men eftersom det var ett tag sen jag fick IL nu så kunde jag gott boka in en ny tid tyckte han. Bara min VC kan klämma in mig innan jul så ska jag absolut se till att få det, har inget emot det, däremot tror jag fortfarande inte att det skulle vara någon fara att sluta om man av någon anledning skulle ha svårt att få hjälp att sätta droppet. Jag tar ju annat också, tex Fragmin för att undvika just blodproppar.

  • HollyGolightly

    Lotus: Oj vad spännande! Det var första gången vi fick två tillbaka så det var nästan overkligt när vi fick veta att BÅDA fäst efter så många misslyckade försök.

  • HollyGolightly

    TWH: Jag vet inte heller vad som hände Tuvalina? Jag har inte varit på notch-UL, men troligtvis kollas det på TUL nästa vecka. Tack för omtanken!

  • HollyGolightly

    TWH: Usch så hemskt sorgligt! Nej, de blodförtunnande tänker jag absolut inte sluta med i förtid och jag kommer ju att fortsätta skicka FBC till Dr D hela vägen. Om han då upptäcker något oroväckande så lyder jag såklart hans ordinationer.

Svar på tråden Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!