• HollyGolightly

    Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!

    Ninninn: Han ordinerade 20mg/dag, vilket jag snabbt tjatade ner till 15 mg (och det verkar funka lika bra). Nu planerar jag att trappa ner lite till och se om värdena stannar på en bra nivå.

  • HollyGolightly

    Om det är någon som fortfarande behöver Fertile XX så har jag två oöppnade flaskor hemma som jag gärna säljer vidare till behövande. Av någon anledning gick det alldeles utmärkt för mig att få hem dem med posten, inget tulltjafs alls, men sen blev jag ju gravid precis efteråt så jag fick bara användning för en halv flaska (och den återstående halvan har jag skänkt vidare, men två oöppnade har jag alltså kvar). Inboxa mig om ni är intresserade!

  • HollyGolightly

    Lully: Tack för uppdateringen, men så störigt att läkare efter läkare ska påpeka hur fel man gör som söker sig utomlands... Självinsikten verkar lika med noll när de inte ens kan tänka tanken att andra länder kan ha kommit längre än Sverige.
    Har din värk varit lika illa ända sen i somras eller har det blivit bättre med tiden? Och hur mår lillkillen? Bra hoppas jag!

  • HollyGolightly

    Lully: Oj, det var ju intressant - jag tog för givet att det var kortisonet men det är klart att det kan handla om immunproblemen också! Håller tummarna för att de snart listar ut vad som felar och kan hjälpa dig, låter fruktansvärt jobbigt att ha ont.

  • HollyGolightly

    Ninninn: Jag tog ju IL redan innan jag blev gravid, så jag fortsatte bara. Däremot har jag fortfarande inte fattat vad han går på när han kollar FBCt.

  • HollyGolightly

    Samma här, allt från 1 till typ 6-7 veckors mellanrum. Nu har jag inte fått IL sen slutet på oktober, och har inte fått order om att boka in nytt heller (dock skickade jag in nytt FBC igår, så vi får väl se hur han tolkar det).

  • HollyGolightly

    Ninninn: Beklagar! Men jag tror absolut FBC har stor betydelse, när Dr D är nöjd med värdena ber han mig ta ett nytt FBC om tre veckor, men när han tycker att nåt värde skenat så ordinerar han IL inom loppet av några dagar.

  • HollyGolightly

    Ninninn: Nä, det är ju lite trist att svar dröjer, men överenskommelsen har ju alltid varit att han bara svarar när något behöver göras. Så jag väljer att inte vara stressad över att han inte hör av sig eftersom jag tolkar det som att värdena är bra för tillfället. Sen måste man ju tyvärr påminna efter ett tag eftersom man inte vet när man ska göra nästa FBC annars, men om man behöver akut IL så tror jag att han skulle meddela det direkt.

  • HollyGolightly

    Ninninn: Jag fick IL samma dag som jag plussade, men då visste jag i princip redan att jag var gravid eftersom jag fått hcg-stegring fyra dagar tidigare.

Svar på tråden Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!