• HollyGolightly

    Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!

    Fenan: Andra vet mer än jag, men TSH ska definitivt ner under 2 och helst så nära 1 som möjligt. Så du behöver Levaxin!

  • HollyGolightly

    Jag har också börjat trappa ner efter att inte ha fått svar. Äter 10 mg/dag nu, siktar på att hålla mig kring 5 mg till slut.

  • HollyGolightly

    Anemon: Har inte heller hört något på länge, tänker påminna i helgen så att han ser det måndag morgon förhoppningsvis. Inget är ju akut för min del, men däremot vore det ju skönt att veta när jag ska ta nästa IL/FBC med tanke på jul osv.

  • HollyGolightly

    Eftersom jag numera är så lyckligt lottad att jag har svenska recept på allt jag behöver så tänkte jag höra med er om det är någon som behöver mediciner? Jag har:

    44 Clexanesprutor
    5 askar Prezolon (5 mg, 30 tabletter i varje)
    2 askar Utrogestan (200 mg, 15 tabletter i varje – köptes på plats i Grekland men Dr D ordinerade det aldrig till mig)

    Säljer det till självkostnadspris, dvs det jag själv betalat Cice för att beställa från Grekland, hoppas det känns okej för er som vill ärva. Inboxa mig om ni är intresserade, vad ni i så fall vill köpa och hur mycket så tar vi det därifrån. (Ska bli skönt att få lite mer plats i badrumsskåpen ... :) )
     

  • HollyGolightly

    TWH: Kollade precis, 12 dagar är det tätaste intervallet. Det har hänt två gånger, dels direkt efter plus och dels i vecka 10-11 då han tyckte att värdena var lite dåliga (fick mindre mängd då).

  • HollyGolightly

    Linköping: Vilket fantastiskt jobb du gjort! Med stöd av det där kan jag inte förstå hur någon VC kan neka att hjälpa till med IL och FBC - immunbehandling finns ju inte i Sverige så alltså måste man söka sig utomlands, men eftervården går ju utmärkt att få här. Det är ju inte ens något konstigt, bara näringsdropp och regelbundna blodprover.

Svar på tråden Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!