• Snart lycklig

    Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!

    Zinfandel skrev 2014-12-10 21:49:35 följande:

    SL: 


    Hjärta, hjärta, hjärta.... Du vet ju, min dumma padda klarar inte symboler.
  • Snart lycklig
    lillebob skrev 2014-12-10 22:31:21 följande:

    Åh snart lycklig, vilka underbara nyheter du kommer med!! Kram


    Ja, hoppas det kan inge hopp. Kram.
  • Snart lycklig
    MoM11 skrev 2014-12-10 23:29:03 följande:

    Grattis Snart lycklig! Underbara nyheter!


    Ja, tack! Visst är det fortfarande mkt nervöst, men jag kan ju bara hoppas.
  • Snart lycklig
    Redan47 skrev 2014-12-10 23:39:23 följande:

    SL: respekt ! Kärlek ! Mod! Grattis! Du gjorde det! Tvillingar ? Jadå!!!!


    Tack rara du! Som du vet, håller jag allt vad som kan hållas för att det nu ska lyckas för dig. Det ser onekligen positivt ut.
  • Snart lycklig
    Ananda Balaganapati skrev 2014-12-11 00:13:20 följande:

    Underbart att höra Snart lycklig... Stort grattis! Gläds verkligen med dig. Förstår att du kämpat. Låter helt fantastiskt. Vilken inspiration du är. Ska själv göra ÄD hos Dr D så snart han hittat donator och allt är synk. 


    Tack snälla! Ja, jag har kämpat. Jag har ju återfört 26 fina embryon med mina egna ägg, med endast en mkt kort graviditet i somras, (det var motsvarande tid in i graviditeten som idag som jag fick det tråkiga beskedet, så att passera dagen med fortfarande positiva värden är en ytterligare milstolpe). Förutom det jag gjort i Sverige och i Danmark, kanske jag åkt till Aten runt 18-19 ggr om jag räknar alka resor inkl utredning. Puuuhhh!

    Så spännande med flera som ska göra ÄD hos Dr D. Han är fantastisk! Rekommenderar varmt både IVF och ÄD hos D.

    För er som inte känner till det, så håller han på att flytta till en egenägd byggnad och öppnar inom kort en helt egen klinik. Inte som nu, i samarbete/inhyrd hos andra kliniker. Han är eld och lågor. ;)
  • Snart lycklig
    Cathy skrev 2014-12-11 03:24:44 följande:

    Snart lycklig; åh vilka fantastiska nyheter!!!! Tänk att du efter allt ditt kämpande/åkande till Aten till slut fick ett fett plus!! Jag är obeskrivligt glad och lycklig för din skull! Sitter och gråter glädjetårar för dig här i soffan under dessa småtimmar då jag inte kan sova. Hoppas allt går bra nu stor stor kram


    Tack fina! Läste ditt inlägg inatt, när jag inte kunde sova, blev rörd till tårar av dina tårar. ;) Kram.
  • Snart lycklig
    Veronica1 skrev 2014-12-11 06:20:19 följande:

    Snart Lycklig; GRATTIS ! Vilken fantastisk läsning så här på morgonkvisten . Är så glad för din/eran skull!!! Sköt om dig.


    Tack gulliga du! Som sagt, hoppas jag kan inge lite hopp. Sköt om dig du med.
  • Snart lycklig
    Zwillinge86 skrev 2014-12-11 06:07:21 följande:

    Tror inte mina ögon/öron SL!!!!!! Det var den bästa kollektiva julklappen vi kunde få här i tråden. Är så otroligt glad för din skull, ingen är mer värd det här än du. Nu håller jag tummarna för att det som verkar så livande fortsätter att vara er vinnare, och att jag kan få dela glädjen med dig om ett par dagar (hcg prov efter ÄD imorgon).


    Oh, såå lycklig att kunna delge denna tidiga julklapp! :) tack för stt du tycker att jag är så värd detta, det värmer. Det är ju så tidigt, vecka 6 (5+0) idag, men jag hoppas alkt kommer att gå bra.

    Jag har ju följt dig lite extra i dagarna, då du också precis gjort ÄD. Jag håller allt vad som kan hållas till dig också, måtte det gå bra och att du får ett lyckligt besked.

    Alla kämpande här är så värda att lyckas. Vi kämpar alla med olika problem och lösningar, men målet är detsamma. Låt oss alla nå målet!
  • Snart lycklig
    astmatiker skrev 2014-12-11 08:35:59 följande:

    Snart Lycklig: jag får rysningar! Wow, det här är ju helt fantastiskt! Nu hålls alla tummar o tår! Så otroligt hoppingivande för alla som kämpar.

    Har själv återföring imorgon, inne på sjunde försöket nu. Känns lite i sammanhanget!

    Kram


    Tack! :) Stort lycka till imorgon vid din återföring och hoppas du får en fin julklapp ett par veckor senare. Kram.
  • Snart lycklig
    LinneaSvea skrev 2014-12-11 10:46:33 följande:

    Stort stort grattis SL! vilka underbara nyheter!!! Jag håller alla tummar och tår tt det går vägen denna gången! Helt fantastiskt, Jag blir helt tårögd!!! Stor varm kram!


    Tack så mycket! Javisst, är det underbart. :) Jag hoppas verkligen att allt kommer att gå bra, men varje blodprovstagning är nervös. Varm kram tillbaka!
Svar på tråden Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!