• Snart lycklig

    Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!

    D tror att de djupa snitten som Serum gör kan göra lite skada, med ärrbildningar etc. Jag har inte fakta exakt vad han anser och vad han gör som skillnad. Det är därför inte försvarbart att jag därmed delger vad Dr D anser och har för synpunkter. Han gör lite annorlunda av ngn orsak som han tror på. Det går ju säkerligen att maila honom och fråga om man är intresserad av en hysto.

  • Snart lycklig
    Zinfandel skrev 2014-07-23 06:40:39 följande:

    Hur mycket tar han?


    Tror det var 700 euro. Ska kolla när jag kommer hem. Dock kan det ju varit ett pkt-pris eftersom jag gjorde annat samtidigt. Fick en cd-skiva med mig hem. Han gjorde det noggrant, för jag höll på att vakna och då fick jag en liten dos till, för han ville göra allt helt klart och även få med på cd-skivan.
  • Snart lycklig
    che71 skrev 2014-07-23 07:22:20 följande:

    Snart Lycklig

    Hoppas så att det blir plus snart o ett som stannar kvar till April!

    Det 20000:e inlägget här blir kanske ett plus!

    Kram


    Du är så gullig som hoppas för mig! Ja, tänk vilket mirakel om detta skulle bli en graviditet. Hoppet går upp och ner, liksom känslorna och tron. Jag kan inte göra mera nu, utan bara hoppas.

    Otrolig så många inlägg gjorda i denna tråd. Vi får hoppas på flera positiva inlägg inom kort.

    Sitter nu på flygplatsen för hemfärd.

    Kram.
  • Snart lycklig
    FineS skrev 2014-07-23 18:35:11 följande:

    Ja, precis:)


    Tack för lugnande svar. Nu nojjar jag för idag har jag inte känt just något av något......... Hoppas din graviditet fortlöper som den ska och att du bara mår bra! Kram.
  • Snart lycklig
    LinneaSvea skrev 2014-07-24 22:24:29 följande:

    Zinfandel, får jag fråga, finns det risk när man äter alla kosttillskott att det ena slår ut det andra?? Jag äter b12 med folsyra,b6, c,d,e- vitaminer, omega3, q10, prasteron, zink,selen och magnesium samt blodförtunnande. Vet du hur stor dos q10 och omega 3 man kan äta?? Tack snälla för hjälpen, det blir en del knaprande . Snart lycklig, hur går det??


    Jag har kombinerat allt vad du nämner. Jag tog 700 mg Q10 per dag och 3600 mg Omega, men tror det räcker med 3000 mg.

    Ja, hur går det? Vet ej? Känner av lite små saker emellanåt, ibland absolut inget alls, mera mensvärk än vid förra behandlingen som tog sig, om än kort. Den kommer och går, inte alls som den molvärk/dragningar jag hade vid förra, men har ngn dag tillgodo i jämförelse. Kan alltså konstatera att det inte känns precis som förra gången...... Bra eller dåligt? Jag blev ju gravid då, dock med en sen implantation, vilket gör att jag nu nojjar oerhört, även om jag faktiskt hållit mig ganska lugn, till och med lugnare än vid förra ruvningen. Saknar i nuläget i första hand halsbrännan, klumpen i halsen, suget i magen och magkatarrsliknande känslan som var så tydlig i dessa dagar, sedan kom dragningarna tydligt i livmodern, men lite senare. Usch för att jämföra.......
  • Snart lycklig

    Är det ngn som vet hur lång tid det tar för ett IL-dropp att få ner immunobalansen? Har D sagt ngt om det? Glömt......

  • Snart lycklig
    isadora81 skrev 2014-07-24 23:22:13 följande:

    Snart lycklig: åh vad jag hoppas att det är din tur nu! Håller tummarna hårt!


    Gulliga du! Tack!!! Kram.
  • Snart lycklig
    Zinfandel skrev 2014-07-25 07:42:58 följande:

    Njae men jag skulle nog sprida ut dem över dagen och välja antingen prasteron eller inositol. Du tar inte levaxin eller babyaspirin/trombyl också? Du kan ra 600-800 mg ubiquinol och ca 3000 mg omega 3.

    Sl:det beror lite på ens värden före IL-start och det kan behövas olika många påsar och tid beroende på anledningen till höga värden. När man fått bra balans så kan effekten av ca 150 ml sitta i upp till en månad om det inte är kring transfer, då mer behövs.


    Tack, börjar IL verka så snart det börjat droppa in i armen?
  • Snart lycklig

    Hej i värmen! Är det ngn som vet om det är ett gott tecken för en eventuell graviditet att mitt prolaktinvärde gått upp ganska mycket, till och med bara jfr med igår. (Slutade med Pravidel ngn dag efter transfer.) Höjdes även vid förra behandlingen, men var inte lika högt som nu på motsvarande dag. Letar efter nålen i.........., ni vet....... Brukade aldrig heller ligga så här högt innan jag började med Pravidel.

  • Snart lycklig

    Pratade med D nyss. Han är säker på att det höjda prolaktinvärdet är relaterat till att mitt immunsystem just nu är lite svårt att få i balans. Det är inte helt uppåt väggarna, men han ökade efter mkt tankearbete Neupogenet till dubbel dos (hel flaska) idag, lördag och söndag. Han, som läkare, måste också tänka på min kropp och påverkan förutom det som har med graviditet att göra, som han uttryckte det.

    Det han kan tolka är, liksom jag själv tror, att det skedde en implantation, som var tidigare än vid förra FET, vilket känns bra. Det han också kan se är att jag inte fått en sådan immunreaktion som tyder på att min kropp kämpar för att pusha ut ett ICKE levnadsdugligt embryo, som sist, vilket också känns bra. MEN han tycker sig inte se lika starka tolkningar för graviditet, som förra gången, men kan absolut inte säga ngt säkert. Han har sett så mkt, så det finns inga facit.........Har inte tagit några hemmatest heller. Dessutom kanske för tidigt (idag 3+5). Vågar inte!

    Så antingen finns det ett levnadsdugligt embryo kvar därinne, eller så har det dött efter den förmodade implantationen. Jag vågade inte ta HCG imorse, men D hade önskat det, även om han nu inte bett om det.

    D önskar några tydligare symptom. Det stressar ju inte!?! :(

Svar på tråden Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!