• Snart lycklig

    Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!

    ynka73 skrev 2014-07-13 15:56:39 följande:

    Tack för era svar. Har precis suttit på Danderyds gyn akut i 4 tim för att få utskrivit Fragmin. Är gråtfärdig för hur svårt detta kan vara. Läkaren ville inte ta ansvar för att skriva ut 20st sprutor då hon inte hade en aning om denna immunbehandling i Aten. Hon var snäll och skrev ut 2 st men resten måste jag fixa själv. Måste hitta en gynokolog som kan skriva ut detta. Har försökt att inboxa April12 för att se om hon har kvar men lyckas inte komma in på hennes sida:(. 


    Har inboxat dig om gyn som säkert skriver ut recept och som jobbar nu i sommar. Kram.
  • Snart lycklig
    LinneaSvea skrev 2014-07-13 22:13:10 följande:

    Snart lycklig, lycka till i Aten!! Denna gången är det din tur!!!


    Tack rara du! Blir glad att du tänker på mig. Kram.
  • Snart lycklig

    RobSab, jag har betalt sååå många fakturor, så jag vet inte vad som är vad. Tror dock att det kostar att frysa ner embryon.

  • Snart lycklig

    Tack fina tjejer som än en gång orkar önska mig lycka till och hålla tummarna för mig! Första nervpasset blir på fredag, upptiningen av de två blastona. Jag hoppas och ber för att båda klarar sig och kan återföras. Kram.

  • Snart lycklig

    RobSab, jag är oxå uppsvullen i magen och ser ut som jag snart ska föda.... Jag äter ju inte snabba kolhydrater, såsom pasta, ris etc, inte heller gluten samt återhållsam med laktos och socker. Tror det är medicinerna som spökar. I mitt fall Suprefact och Progynon. Jag inbillar mig att min kropp mår bra av progesteron och att jag till och med kan minska i vikt med intag, men jag vet eg inte. Jag flög ju hit till Aten idag och just nu är magen som en ballong.

  • Snart lycklig
    che71 skrev 2014-07-14 22:06:16 följande:
    Det kan ju vara själva flygresan som gör din mage svullen?! Gaser! Brukar bli så. Nu håller jag tummarna hårt för dig! Kram

    Tack snälla! Tror också att flygresan påverkar lite. Känner mig säkert "lätt som en fjäder" imorgon bitti. ;) Hur har du det med komplikationerna efter förlossningen. Känns det liiiite bättre?
  • Snart lycklig
    Frk Röd skrev 2014-07-14 21:19:43 följande:
    Nu har jag fått svar från Dr Dimitri och han skriver bl a så här, "Thank you for your email and the details about your past medical history. Of course and we will be able to help you with your problem. It seems, especially after the second egg donation treatment, where you had three blastocysts transferred, that you had all the chances to get pregnant. The reason you didn't get pregnant, can be because of Immunological problems. Having three good embryos, and so good lining, means that you had the highest chances for success. Almost 80%. Please let me know if you have ever felt pregnant. My PA will contact you soon with details about what we can offer to you" Skönt och få ny input och få utrett vad orsaken kan vara till varför inte embryona fäst. Har även varit kontakt med Serum och kommer troligen börja med att göra aquascan där i september.

  • Snart lycklig
    RobSab skrev 2014-07-15 19:01:31 följande:

    Fick svar av Dr D nu


    Vad säger han? Kan du inte få ett antibiotikadropp?
  • Snart lycklig
    RobSab skrev 2014-07-15 20:48:04 följande:
    Mem vafan! Mina inlägg kapas av så jag verkar fett mystisk ;) Jag hade fått antibiotikadropp vid äggplocket tydligen så det ska inte vara någon fara. Välkommen till oss xxx4!

Svar på tråden Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!