• Snart lycklig

    Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!

    RobSab, Dr D har för min räkning kontaktat en jättegullig kvinna, akupunktör. Jag har varit hemma hos henne i Aten tre ggr, samt att hon kommer till kliniken och ger akupunktur före och efter transfer. Hon heter Georgette och är underbar. Hon kommer från California. Dr D har för avsikt att fortsätta i nära samarbete med henne.

  • Snart lycklig
    RobSab skrev 2014-08-30 20:44:50 följande:

    Jag tänkte fråga igen bara, ni andra som har tagit neupogen, hur har ni fått tag på det?


    Fick det på recept från D via Mina, betalade alltså själv. Sedan fick jag recept via en läkare hör i Sthlm.
  • Snart lycklig
    RobSab skrev 2014-08-31 09:46:00 följande:

    Han skrev att det inte fanns några indikationer på att jag behövde den här medicinen och därför fick han inte skriva ut till mig :/


    Jag bad att få prova Neupogen vid en av mina stimuleringar med endast ÄP. Han var mkt noga med att ha mig under kontroll, flera blodprover. Han hade efter två fulla ivf och flera stimuleringar endast med ÄP sett att jag har ett mkt aggressivt immunförsvar, så i mitt fall var det en nödvändighet. D säger ju att jag är en av hans "svåraste" patienter, med tanke på aggressivt immunförsvar. Neupogen ska nog inte tas utan uppsikt av läkare.
  • Snart lycklig

    D säger också att han måste tänka och agera som läkare, med tanke på hur våra kroppar drabbas, alltså inte bara enkelspårigt tänka på graviditet. Han har ju ett ansvar som läkare.

  • Snart lycklig
    DeenLängtandee skrev 2014-09-21 19:01:21 följande:

    Tack snälla tjejer för er hjälp. Ni är underbara :)

    Just nu ligger jag på hotellrummet i glyfalda, aten och har smärre panik. Jag har inte fått mailet med adress till Life Clinic, och googlandet har dessvärre inte gjort mig klokare. Jag har tid imorgon.

    Snälla tjejer, kan ni rycka in så snabbt ni kan och ge mig adress? Har ju läst att adressen i trådstart inte är korrekt längre.


    The address to come is:

    IAKENTRO

    Fragoklisias 4

    MAROUSI

    15125

    5th floor

    Has a separate bell on the left. Is not far from Genesis. A bit more further up. Let me know if you have any problem.
  • Snart lycklig

    Har ngn varit i kontakt med D i dagarna? Han har alltid svarat mig tidigare, men nu får jag inga som helst svar på mail och sms och det gäller under lång tid. Är han superstressad, eller vad är det?

  • Snart lycklig
    RobSab skrev 2014-09-27 07:53:33 följande:

    snart lycklig:jag får inte heller svar. mailade provsvar i tisdags och har inte fått något svar än :/


    Tack. Fick kort kontakt med honom igår. Tydligen varit kaos ett par veckor. Om jag fattade rätt, även stora problem med dator och telefon, sina kontaktuppgifter etc. Han hade precis fått eller skulle få hjälp inom kort. Det knastrade oerhört på linjen och han ringde bara kort, då hans kommande patient var lite försenad. När blir det dags för FET för er? Tänker då och då på er. Kram.
  • Snart lycklig

    Inte meningen med symbolen med solglasögon för mitt förra inlägg.

    Soligt, är nog det sista jag känner för min tillvaro.

Svar på tråden Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!