• Snart lycklig

    Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!

    Zwillinge86 skrev 2014-12-12 20:31:00 följande:

    I den sista länken står det att veckorna räknas från befruktning (som alltså skedde för exakt 14 dagar sedan) och 1-2 veckor efter befruktning är referensvärdet 40-300 så då borde väl 253 vara helt okej, än så länge!?


    Jajamensan! :) Det som sedan är viktig är att det fördubblas i bra takt. Ett delmål nått, GRATTIS till det. Visst kommer det smaka extra gott med alkoholfritt på bröllopet imorgon? ;)
  • Snart lycklig
    Cathy skrev 2014-12-12 20:23:26 följande:

    Snart lycklig; åh vilken fin hcg stegring!! Jag hade inte själv nåt i närheten av det där med ett så det låter lovande Åh, hoppas så för dig och dina små!! Kram kram


    Tack, jag hoppas det. Kram kram.
  • Snart lycklig
    mammasusan skrev 2014-12-12 20:28:20 följande:

    Åh vad roligt Snart Lycklig! Grattis! Vilken julklapp , förstår din oro & håller tummen stenhårt! Kram


    Tack rara! Jag behöver inga andra julklappar, någonsin, om detta går bra.
  • Snart lycklig
    Zwillinge86 skrev 2014-12-13 03:51:46 följande:

    Blöder redan. Vet att det mkt väl kan vara en normal ofarlig blödning, men ändå. Varför måste det alltid vara såhär. Det slår aldrig fel; upp som en sol och ner som en pankaka. Är det för mycket begärt att någon gång få glädjas utan anledning till oro!?


    Oh hjärtat, det betyder inte att det behöver vara ngt fel, men förstår precis din oro. Så många läst att det är vanligt med blödning vid ÄD, även annars är det inte heller ovanligt, särskilt vid menstid. Håller tummarna för att det är helt ofarligt. Kram.
  • Snart lycklig
    Zwillinge86 skrev 2014-12-13 10:36:10 följande:

    Har inte berättat om blödningen, men han var positiv igår men ordinerade deopp asap. Men ska vara tärna på bröllop idag så det får bli dropp förtst imorrn..


    Är det inte bra att ta extra C-vitamin och magnesium vid blödningar? Tycker mig läst det i ngn ÄD-tråd. Vågar inte ordinera det, men kolla upp det. Jag tar båda ändå.
  • Snart lycklig

    Förlåt att jag inte svarar er just nu på era inlägg, återkommer till det........

    Jag måste bara fråga, jag är sååååå orolig, då jag idag fått akut ryggskott, har ont och kan knapp röra mig. Jag är precis i det kritiska skedet när hjärtat ska börja slå, vecka 6 (5+3) idag. Så orolig att detta ska öka risken för missfall, och att det ska påverka blodtillförseln till livmoder. Kan man gå till kiropraktor så här tidigt i en graviditet?

    Har dessutom varit förkyld i helgen och oroat mig för att få feber, men tror jag klarat mig endast med ont i halsen, lite ont i öronen och nu bara behov av att snyta mig ofta (bihålorna). Alltså en snabb och lindrig förkylning verkar det som.

    Snälla, några tröstande ord och kloka råd?

    Jag orkar inte att det ska bli något tok nu..........

  • Snart lycklig
    Solkattan skrev 2014-12-14 19:02:03 följande:

    SL : usch o fy!

    Så onödigt med ryggskott. Det jag tänker är att försöka röra på sig. Att som du själv skriver hålla igång blodflödet...

    Lätt förkylning är nog ingen fara ..

    Vad säger dr d ?


    Jag kan knappt röra mig. :(

    D tror inte det är några problem med min graviditet. Han skrev att jag skulle ta nya bp imorgon, tidigare har han sagt tisdag. Då är mina orosprötar igång igen.......
  • Snart lycklig

    Tack snälla ni för svar.

    Jag är f n sjukskriven, så jag kan ta det lugnt. Jag har lyckats ta mig gm denna förkylning utan feber hittills och nu är jag definitivt på bättringsvägen, så hoppas det fortsätter så.

    Jag vill ju även hålla mig från Alvedon, om jag inte är helt tvungen att ta. Det gäller ju att få musklerna att slappna av. Ska ta en dusch och försöka göra några enkla övningar. Jobbigast är att ta sig från liggande till stående och tvärtom. Sitta är inte optimalt alls. Varje steg jag går gör ont.

    Ska ringa min akupunktör/tuijnamassör imorgon och rådfråga. Även min kiropraktor, samt min blivande MVC (om nu allt går bra) kommer jag rådfråga.

    Fantastiska dropp-Marie har lugnat mig via sms också. Hon är ju bl a BM.

    Kram.

  • Snart lycklig
    lillebob skrev 2014-12-15 07:46:42 följande:

    var har ni underbara tjejer gjort era ÄD och ED?


    ÄD hos Dr Dimitri!
Svar på tråden Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!