• Snart lycklig

    Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!

    Katt12 skrev 2014-12-15 11:57:09 följande:

    Apropå progynon så vet jag att man han få det i samband m IVF o ÄD men frågan är om det erbjuds vid hemmaförsök. Får kolla m gyn antar jag.


    Det kan du nog få hjälp av Marie att ordna om du ska göra en insemination.
  • Snart lycklig

    Ego: trots mina krämpor hade mitt hcg idag gått upp till 36400 (dag 25 efter "ÄL"). Så skönt efter allt! Nu gäller det bara att nästa också är bra, då jag förhoppningsvis är bra från mina krämpor. Då kanske jag kan andas lite igen.

  • Snart lycklig
    Solkattan skrev 2014-12-15 12:26:51 följande:

    Sl: skönt o läsa att hcg:et stiger fint...

    Att du drabbats av ryggskott kanske hänger ihop med att dina hormoner i kroppen stiger. Foglossning och annat "dret" triggas ju av hormoner...?

    Drick ordentligt med vätska (ej för kall)  och klappa magen ... :)


    Söta söta du! Stor kram från mig.
  • Snart lycklig
    Mikki skrev 2014-12-13 13:45:58 följande:

    Stort grattis Snart Lycklig! Har följt dig (och er andra) i den här tråden de senaste 3 åren. Idag läste jag något som fick mina ögon att tåras. Fantastiskt! Du inger hopp till en som känner sig hopplös. Kram


    Tack! Känn dig inte hopplös. Till slut går det på något sätt. Jag är så glad om jag kan inge lite hopp, för jag vet att det behövs i denna resa. Den är verkligen många gånger inte lätt. Ge inte upp! Kram.
  • Snart lycklig
    Frk Röd skrev 2014-12-14 10:38:44 följande:

    Grattis!! Nu inger hopp, ett hopp som jag nästan förlorat. Ibland känns det som det aldrig kommer att fungera. Efter att ha fått sammanlagt 6 unga donerade ägg insatta i en tillsynes perfekt livmoder och tjock slemhinna men ändå inte sett tillstymmelsen till plus så tappar man ju till slut hoppet.

    Senaste behandlingen fick jag kortison men inte IL-dropp men det ska läggas till vid nästa behandling.

    Vet du varför Dr Dimitri tycker det är bättre med FET när man har immunproblematik? Jag har aldrig gjort FET vare sig med egna eller donerade ägg.


    Tack! Hopp, hopp, hopp....... Kommer du även ta Fragmn/Clexane och Trombyl/baby aspirin. Om inte, diskutera det. Ge inte upp, det ska gå!

    Jag vet faktiskt inte exakt varför D i mitt läge med mkt svår immunproblematik föredrog FET istället för ET. Jag har fattat det så att min kropp/immunpåslaget kanske blir en aning lättare, men som sagt, jag vet faktiskt inte exakt. Andra säger helt tvärtom, att chanserna ökar vid ET. Så alltså, individuellt, som så mycket annat och som därmed också gör allt lite knepigare.
  • Snart lycklig

    Singhatjejen, du kan vara helt lugn, lugn och åter lugn. Det är precis vad som händer när man tar Neupogen och DET ÄR BRA! Då svarar du på det. Mina har varit ända uppe över 70! Något av de andra nästan lika högt. Hur var lymfocyterna? Se det som ett gott tecken. Nu har du alla förutsättningar för en immunbalanserad kropp. Stort stort lycka till med återföringen. Och som sagt, ta det lugnt! Stor kram.

  • Snart lycklig

    Zwillinge, hur går det för dig? Håller tummarna att allt är bra, trots lite småblödningar. Det är ju ganska vanligt i dessa sammanhang.

    Såklart hoppas jag att det går fortsatt bra för dig också, Kattflckan.

  • Snart lycklig

    Jag har gjort Neupogenskjöljningar inför tre FET. Sköljning nr 2 har jag gjort tre eller två dagar innan transfer, nr 1 två dgr innan nr 2. Marie kan hjälpa till med det.

    Kanske jag varit försökskaninen hos Dimitri. ;)

  • Snart lycklig
    södertjej skrev 2014-12-14 13:07:08 följande:

    Läser inte i tråden så mycket, men när jag nu tittar in ser jag flera glada nyheter....

    Snart Lycklig! Åh vad härligt att läsa om att du äntligen, äntligen är gravid! Stort, stort Grattis och en Varm Kram! 

    Zwillinge och Kattflickan, Stort grattis även till er!!


    Tack rara du! Ja, äntligen, äntligen, äntligen är jag gravid! Hoppas att allt bara fortsätter lika bra.

    Hur går det för er? (Behöver inte svara om du inte vill.)

    Varma kramar tillbaka!
  • Snart lycklig
    Cathy skrev 2014-12-15 11:17:45 följande:

    Snart lycklig; åh nej vet precis hur lite man kan röra på sig med akut ryggskott! (Haft det själv). Jag tror inte det påverkar din graviditet och du tar ju fragmin? Försök att återhämta dig utan kiropraktor först, om det bara går. Jag har en jag går till som behandlar gravida, inboxa mig om du vill kontakta henne. Kanske ändå värt att ta ett extra dropp om du även fått förkylning? Stor kram och krya på dig!


    Jag har lyckats bli mkt bättre, både i min förkylning och i mitt ryggskott. Allt utan tabletter och kiropraktor. Inte helt bra i ryggskottet, men mkt rörligare. Enligt gyn Eva I Nacka, inte alls konstigt i och med alla hormoner. Alltså, inte helt ovanligt även i sådant tidigt skede. Tog också ett dropp imorse, det första som inte var akut på samma dag som bp. D f n jättenöjd med min immunbalans. Kram och tack!
Svar på tråden Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!