• Snart lycklig

    Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!

    Zwillinge86 skrev 2014-12-21 10:54:52 följande:

    Tack, inga fler blödningar. Blev lite orolig när testet blev svagare i fredags och törsten avtog. Kramper liknande mensvärk fick mig att börja nojja igen, men igår hade jag molvärk som kändes positiv hela dagen och CB visade gravid +3veckor imorse så nu ska jag försöka vara lugn. Nytt fbc och hcg imorgon, har även preliminärbokat dropp på tisdag (5+1). Såg att crocusmottagningen här i Linköping erbjuder tidigt vul med bilder från v.6 så jag kanske kan få en tid där efter nyår.

    Skönt att du har lyckats boka vul så du har koll på dina små :) håller alla tummar för dig, du är så värd det här!


    Tack söta, det är du med! Lycka till imorgon med nytt HCG-test.
  • Snart lycklig
    Frk Röd skrev 2014-12-21 18:31:22 följande:

    Var får ni hjälp att sätta IL-dropp? Kostnad?


    I Sthlm hos Marie på www.fertilitetplus.se. IL-påse får du ha med dig, allt annat har hon inkl koksaltlösning. Droppsättningen kostar 1000,- per gång och tar ca 1-2h.
  • Snart lycklig
    barcelona 78 skrev 2014-12-21 11:36:45 följande:

    SL eller nån annan som vet hur fbc bör eller inte bör vara efter IL dropp? Vad avgör om man får fler dropp? Jag håller tummarna för er alla som är gravida eller ruvar!!


    Det kan jag ärligt säga, att det blir man inte klok på. Förstår inte exakt vad D baserar dropp på eller inte. Kan nog också vara olika för olika individer, börjar jag ana. I mitt fall blir, som även använder Neupogen, ger D order om IL när Lymfocyterna går upp, får i mitt fall inte vara högre än 4. Detta kan ju hänga ihop med hur Neupogenet påverkar det och även andra värden. Säkert tittar han på andra värden också. Tror ingen av oss listat ut detta.......

    Så svaret är nej, jag vet inte vad D baserar dropp på. :(

    Tack för dina tummar!
  • Snart lycklig

    Ego: VUL idag. Det blir inga trillingar. En hinnsäck, närmast livmodertappen, var lite oregelbunden och det fanns ingen aktivitet i embryot som också var lite mindre än de andra två. Det fanns också ett hålrum intill, antagligen blod, som med all säkerhet kommer att komma ut själv, eller med det icke aktiva embryot. :(

    Det fanns hjärtljud på de andra två. I den ena synes gulesäcken tydligt, men svårt att se i den andra. Kan ligga gömd bakom.

    Orossjäl som jag är, så oroar jag mig nu för att den med osynlig gulesäck också ska försvinna, samt att hon mätte dem mindre än vad Eva mätte i torsdags. Dock sa hon att så här tidigt är det jättesvårt att mäta och man mäter ofta på olika sätt. Tycker dock att Eva har en mycket tydligare skärm att se på. Läkaren idag sa dock att de var normalstora för tidpunkten, 6+4.

    Jag känner mig inte lugnare nu inför julen, utan tvärtom. Längtar till nästa VUL, som jag inte vet när det blir. Ringt MVC och väntar på att bli uppringd.

    Om de två med hjärtslag klarar sig, vilket jag innerligt hoppas, så är det säkert till det bästa, två innebär mindre risker för mig och för barnen, jämfört med tre.

    Kram.

  • Snart lycklig
    che71 skrev 2014-12-22 14:14:27 följande:

    Åh tvillingar!! Bäst att det blev så...för stora risker för dig o graviditeten.

    Nu ska det gå bra, så är det bara.

    Visst kändes det underbart att se de små rörelserna av hjärtslag?!

    Snart vecka 8...jag vet att tiden sniglar sig fram när man är gravid vännen.

    Men sen med 2 bebisar kommer den att flyga fram.

    God Jul önskar jag dig o försök njut även om oron hela tiden finns där.

    Vad säger Dr D ?

    Kram


    Tack, jag hoppas allt fortsätter bra nu. Ja, underbart, men ofattbart att få se hjärtslag. Jag har i det hela fortfarande mycket svårt att ta in att jag är gravid.

    D skrev så här igår "you are doing very well" och "is your time now!!! Gulligt!

    God Jul och mys med familjen.

    Kram.
  • Snart lycklig
    Zwillinge86 skrev 2014-12-22 14:53:00 följande:

    Vad tråkigt att du förlorade en liten SL, förstår att det är mer sorg och oro än lättnad. Men nu håller vi tummarna för de andra två!

    På Evas bokningssida ser det ut som att hon tänker jobba massor i jul (har mailat och frågat om det verkligen stämmer) så om tiderna är korrekta borde du snart kunna göra nästa vul.


    MoM11 skrev 2014-12-22 20:56:19 följande:

    Låter ju väldigt positivt för dina två små SL! Håller tummarna att allt går bra!


    Tack, jag är så glad för de två. Det är väl en rädsla om att en efter en ska försvinna som gör mig lite extra orolig. Jag hoppas allt är positivt.
  • Snart lycklig
    Redan47 skrev 2014-12-22 21:57:43 följande:

    SL:trots fin bildskärm... Är mätningar jag gjort där ej alltid korrekta. Hittat saker på äggstockar som ej finns och inte hittat pågående äl. En av anledning till längre vistelse i Aten bl.a. Denna gång.

    Jag tror att VUL tidig grav görs bäst av de som är vana vid den typen av mätningar.

    Håller tummar för två!!!!


    Katt12 skrev 2014-12-22 21:59:45 följande:

    SL, förstår att det känns vemodigt med den lilla som stannat av, men som du själv skriver så ät det nog trots allt det bästa och även i linje med det dr D aviserat, att det är vanligt att en stannar av när det är tre fr början. Tvillingar är ju underbart och vilken glädje med dessa två som nu verkar ta sig fint.


    Solkattan skrev 2014-12-22 22:40:54 följande:

    SL : tråkigt med den återbildade trillingen. Men nu håller vi tummarna för tvillingar ! Det är ju fortfarande dubbelt upp !

    Tänk va nervös dr d måste varit... Två är nog hans förhoppning .. :).


    singhatjejen skrev 2014-12-23 07:43:59 följande:

    Stort grattis till hjärtslag kattflickan och snart lycklig :) förstår din oro SL men hoppas du vågar tro att allt går bra nu.

    Fortsätter hålla tummarna allt jag kan för att allt slutar bra - för dig med zwillinge :)


    Tack alla ni som bryr er så! Visst, det känns vemodigt att en plutt stannat av, men framförallt ligger min rädsla i att en efter ska stanna av, även om det inte kanske är riktigt logiskt.

    Tack och kramar!
  • Snart lycklig

    Zwillinge, jag förstår precis, man analyserar allt och räds för minsta lilla.

    Till att börja med, dina hcg-värden ser jättebra ut!

    Jag har ngn gång också fått en lite svullnad, troligen efter att kärl gått sönder lite. Det har sedan snabbt försvunnit. Kanske jag blivit blå. Hur är det idag, är svullnaden borta?

    Lite aprikos-/rostfärgat i progesteronet, kan vara så enkelt som att du retat ngt litet i slidan och uppåt. Det ör lätt hänt

Svar på tråden Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!