• trex2013

    Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!

    lillebob skrev 2015-04-08 11:25:07 följande:

    Serum inbokat för konsultation i slutet av april!

    Hoppas vi satsar på rätt klinik...


    Det är en jättebra klinik, Penny är underbar!
  • trex2013
    Ananda Balaganapati skrev 2015-04-06 16:11:19 följande:
    Några tips...

    Armand Amar & Levon Minassian "Songs from a world apart"

    Maneesh de Moor (Sadhana)

    Klassisk musik

    Relaxing mindfulness meditation relaxation maestro (Spotify)

    tack för tipsen! :)
  • trex2013
    Solkattan skrev 2015-04-09 11:50:41 följande:

    Inte direkt nån färg.. Men jag tror det är kört. Inte kännt något. Bara så illamående sen måndagens kraftiga magsjuka. Fortfarande svårt att äta då kräkreflexen sätter in.

    Har redan siktet framåt. Imorgon kl 10:15 sitter jag o sambon i Skype samtal med tjeckiska kliniken för ed. Känns pirrigt ! Känner mig oförberedd ... Inte van att hoppa på hästen igen innan jag ens ramlat ner. Men iom. kön till kliniken vågar jag inte vänta ...


    När har du testdag? åh inte så roligt att känna på sig.. lika bra att köra på på en gång om man kan. Du dämpar fallet lite med att få ha nytt att tänka på! kram
  • trex2013
    HRE skrev 2015-04-09 22:40:21 följande:
    Ja, känns lite tokigt. Nu tänker jag - vad har jag gett mig in på? Mitt lugna sköna liv. Sen tänker jag två sekunder till och tänker på alla depressioner och sjukskrivningar och tårar och förtvivlan de senaste åren. Det är ju bebis man längtat efter.

    Jag förstår dig - jag hade känt likadant om en försvunnit nu. I vår ålder har man ju inte så många chanser till precis. Men du kommer få den finaste bebisen någonsin! Och tänk att du är i v. 23! Till sommaren är du mamma;.)
    Grattis till tvillingar! :)
  • trex2013
    Solkattan skrev 2015-04-10 07:54:34 följande:

    Vilket flow i tråden !

    Så himla roligt med alla positiva besked ... :)

    Här tror jag att det är kört. Visst inget blod men nada känningar. Slappa ljusa bröst. Inget drag i ligamenten. Bara väntar blodet nu i helgen/måndag. Om knappt tre timmar sitter jag o sambon förhoppningsvis i samtal med kliniken i Tjeckien om embryodonation. Känns lite overkligt. Sambon noll peppad. Tycker det tar tid o pengar. Tjatade igår om att detta mååååste vara det sista "mötet" på arbetstid. Iom sonens autism diagnos för ca tre veckor sedan så har våra jobb blivit "lidande". Massa möten på arbetstid! Önskar jag kunde klona mig eller nåt sånt. Att det inte lyckas just nu beror nog till stor del på stressen. Känns som om jag går runt som en duracellkanin. Sen så gick jag med i en föreningsstyrelse nyligen. Känner att jag borde jobba med det också... ! Men när?! Klockan ett på natten ..? Hade möte inbokat med min kurator igår. Fick ringa o avboka då jag inte törs vara borta från jobbet mer. Hade känns skönt att bara få sitta ner o andas nån gång ... Ibland är jag så s*tans trött på detta liv... Andras största problem tycks vara vilken nyans på ögonskugga de ska välja ... Här .. "Kommer sonen kunna gå i vanlig skola?", "hur ska pengarna räcka till både tågbiljett o dropp", "kommer jag få åka själv till Tjeckien i sommar?", "hur var när får jag till ett VUL inför ed ?"... Och ständigt dessa pengar. Som bara rinner iväg... :(.

    Sorry för deppigt inlägg. Ja just det "kommer dr d svara på mitt FBC mail?" Är ytterligare en punkt. Mailade igår. Hoppas han inte föreslår dropp... :(.


    Stor kram till dig! Vi är många som nog kan känna igen oss i stressen, oron och funderingarna.  Allt löser sig på något sätt, man måste försöka tänka så.
  • trex2013
    Solkattan skrev 2015-04-14 10:58:46 följande:

    SL : vet inte riktigt ..? Inget blod eller rosa på två dagar ? Idag eller imorgon brukar det starta igång vid misslyckande. Men känner inget ? Förutom en hemsk halsbränna från morgon till kväll !

    Avskyr detta att hoppas ... Varje toabesök utan blod väcker det där fåniga hoppet. Kan ingen slå nåt hård i huvudet på mig och väcka mig om nån vecka ?


    Åh håller tummarna för dig! kram
  • trex2013
    Solkattan skrev 2015-04-16 05:55:53 följande:

    Så konfunderad här... Inget blod ?!!

    Imorgon om det fortsätter såhär får jag nog ta min blodprovsremiss för FBC och HCG o knalla iväg! Känns ju inget i kroppen ? Mina ligament är lika döda som en dö fisk ?? Får ångest för utomkveds igen. När jag hade det för 8 år sen minns jag att det inte kändes något heller i livmodern. Min andra teori är att ueroplasman nu är borta är min kropp. Att den kunde skapa allehanda "värk" i kroppen ? Idag är det 15 -16 dagar sen transfer. Med 4 dagars. Tidigare har jag börjat blöda 12-15 dagar efter... Mysko. Kommer jag tillbringa 50% av tiden idag på dass letadandes blod ? Japp !


    håller tummarna hårt att du får roliga nyheter efter proverna! :)
  • trex2013
    Snart lycklig skrev 2015-04-16 06:28:38 följande:

    Jippiiiii! Från och med igår em har jag börjat trappa ned Prednisolonet.

    Jag behöver råd från er. Dr D tycker jag ska trappa ned med 5 mg, alltså minska med den dosen redan på en gång. Jag minskade bara med 2,5 mg, då jag legat mkt lågt på mitt kortisolvärde tidigare, trötta binjurar etc. Jag vill inte att kroppen ska balla ur på ngt sätt. Jag ska ta den nya dosen (25 mg alt 27,5 mg) i en vecka, sedan ska jag ta nya bp.

    Hur skulle ni ta gjort? Jag har ju tagit kortison sedan i november -14. Den mesta tiden 30 mg, vilket är en ganska hög dos.


    Jag hade definitivt bara minskat ned med 2,5 mg åt gången och sen haft den sänkta dosen i minst 3-4 dagar innan nästa sänkning. kram
  • trex2013
    HRE skrev 2015-04-16 08:29:19 följande:

    Solkattan, hoppas hoppas !

    Snart Lycklig - gå på din egen känsla. Du  har inte "råd" att må dåligt nu. Även om det tar lite längre att trappa ner så är det nog värt det

    Jag hatar kortisonet. Innan har jag "bara" fått ekorrkinder men nu har jag fått en rynkig dubbelhaka också. Och både armar och ben är också "rynkiga" - jag antar att det är vatten/vätska. Visserligen är man ingen ungdom men i alla fall benen har sett ok ut innan....


    Vilken dos är du uppe i nu och hur länge har du ätit? jag har iof bara hunnit äta just över två månader sist och var uppe i 20mg som mest. men jag har aldrig mått bättre i kroppen. Var jätte pigg och blev aldrig svullen. men det kanske kommer senare svullnaden?
  • trex2013
    Snart lycklig skrev 2015-04-16 12:09:08 följande:

    Tack, jag fortsätter med 27,5 mg istället för 30 mg nu i en vecka, tills nästa blodprovstagning. Sedan får vi se vad D säger, när jag inte följt hans råd..... ;)

    Jag har alltid trappat ned i mindre snabb takt än vad D sagt. Jag har då inte heller haft så hög dos och inte heller tagit kortsion under så lång tid.

    Usch, brukar det vara så att man blir mera svullen under nedtrappningen. :( Jag kommer inte riktigt ihåg hur det brukar vara för mig.

    Jag är så trött på mina svullna kinder, min kortisonpuckel i nacken, dubbelhakorna eller rättare sagt avsaknad av hals. Blir mkt värre ju längre dagen går. Snygg är man inte.....


    åh låter jättejobbigt med svullnaden :( jag får hoppas jag slipper erfara det nästa omgång när jag ska börja knapra kortison igen.
Svar på tråden Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!