• trex2013

    Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!

    RobSab skrev 2014-07-11 11:30:26 följande:

    Nu är jag vaken igen. De blev förvånafe över hur snabbt jag slocknade men det var tydligen ett gott tecken. :)

    Som mest har jag fått ut 10 ägg & det var nåt år sen.

    Idag fick jag ut 15!!!

    Dr D var förvånad att det var så många, det hade han inte trott efter mina tidigare rsultat samt mitt senaste VUL.

    Vi ska prata om hur vi ska gå till väga sen för han sa att han måste tänka om då resultaten var så bra. Jag är superemotionell och bara gråter just nu. Haha


    härligt resultat!!! =)
  • trex2013
    Redan47 skrev 2014-07-10 01:41:36 följande:

    Vul Idag 4mm. Skit och botten resultat. Obefintlig slemhinna dag 15. Fan!

    Jag undrar vilken erfarenhet kunskap finns i tråden om klexane, innohep, fragmin - är något att föredra?

    Jag har ju en kunskaps ram i frågan, vill gärna höra fler persoektiv. Blev erbjuden att byta till innohep. Ej diskuterat m kliniken än om just det.


    åh nej vilket bakslag för dig! :( förstår besvikelsen. kramar
  • trex2013

    Ang äggplock. på serum så tömde de ju min endometrios cysta med likadan kanyl som vid ett äggplock. jag hade väntat mig lokalbedövning och morfin i armen. men icke! de gjorde allt utan bedövning och döm min förvåning när det gjorde MINDRE ont än vid vanligt äggplock! Bara där inser man så mkt skickligare de är där än på min svenska klinik..

  • trex2013
    Frk Röd skrev 2014-07-11 13:00:42 följande:
    Tack. Ibland känns det onekligen som man är gjord av stål och det verkar ju behövas efter alla bakslag och misslyckanden. Eftersom jag inte kan göra nytt ET nu eller snart så får jag göra det jag kan och det är ju bl a att höra efter med andra fertilitetsexperter om vad de tror är orsakerna till att jag inte blivit gravid ÄN, efter 5 IVF och 2 ÄD. Jag har mailat till Dr Dimitri och kommer även bolla med Penny.
    Bra val och det kommer kännas skönt för dig när de har fått kolla upp dig. Jag är själv så glad att jag fick "tummen ur" och kontaktade Serum. De känns mkt trygga och Penny är en suverän kvinna.
  • trex2013
    ynka73 skrev 2014-07-13 18:38:23 följande:

    Det löste sigGlad Blir otroligt rörd, glad och tacksam över hur många som bryr sig och stöttar en när man behöver akut hjälp. Tack för att ni finns här för en!! Hjärta


    Åh vad bra att det ordnat sig för dig. Har inte läst tråden under helgen. Jag hade kunnat hjälpa dig med innohep om du hade behövt. :)
    Lycka till nu!
  • trex2013
    Snart lycklig skrev 2014-07-13 23:07:12 följande:
    Tack rara du! Blir glad att du tänker på mig. Kram.
    Samma här tänker på dig och hoppas att det går bra nu!
    kramar
  • trex2013
    RobSab skrev 2014-07-12 21:55:26 följande:

    Snart Lycklig: ja precis där är vi! Vi blr en bit därifrån så vi tartaxi hela tiden faktiskt. Kostar ca 10? så vi tycker det är mer värt än att åka tunnelbana. :)

    Jag har fått fantastiska nyheter. Är för tillfället hög på livet. Av våra 15 blev 10 st beftuktade!!! Tidigare rekord var 4 st.
    Vi ska odla till blasto så det är återförande på onsdag men blodprov och dropp på måndag.

    Han sa även att han var 99% säker på att skicka hem mig utan ET för att göra FET i aug ist då mina värden har varit lite sådär och nu var det ju ditekt efter ett äggplock. Men efter blodproverna idag


    åh vilket kanon resultat! =)
  • trex2013
    olivia596 skrev 2014-07-16 12:41:35 följande:

    Zin: Tack för grattis, det blev en bebis till slut av det där tredje pluset!Glad

    Självklart inser jag att alla inte har samma problematik och att det är klokast att veta vad man behandlar.
    För egen del har jag aldrig misstänkt något problem innan det här med IVF kom in i bilden, har inga sjukdomar som skulle kunna antyda immunproblematik, allergier eller koagulationstrassel, inte heller något som tyder på endo.
    Den enda utredning som gjorts utöver de standardprover klinikerna tar är en hysteroskopi som var helt normal.
    Anledningen till IVF är grav manlig faktor.

    Vi har inte haft möjlighet/det skulle varit väldigt svårt att få till någon utredning utomlands, därför har jag valt att självmedicinera med de läkemedel som jag bedömde mindre riskabla-Blodförtunnande om man inser vad det innebär känns relativt ofarligt liksom intralipid som ju är en näringslösning.
    Prednisolon har jag respekt för, särskilt vid långtidsbehandling kan det ge en hel del biverkningar, det trappade jag ut och slutade med efter en månad.

    Solkattan: Ja, har berättat för en som menade som så många andra att "det är inte vetenskapligt bevisat" men skulle också vilja berätta för några andra läkare vi träffat på genom åren. Vid tillfälle skall jag definitivt göra det!
    Il, pred, trombyl, fragmin, lutinus är samma som jag tog och dessutom tog jag då levaxin i superlågdos (en halv 25 mikrogramtablett/dag).
    Stort lycka till med nionde ägget!


    Tack för att du delar med dig och stort grattis till att du äntligen lyckades få en bebis! =)
  • trex2013
    RobSab skrev 2014-07-18 13:47:35 följande:

    Hur har det gått Snart lycklig?

    Själv har jag precis lika obt. Var till gynakuten inatt. Äggstockafna var 7cm var. De behandlar överstimulering när stockarna är 8cm och upp...

    Jag var för slut för att bråka. Mår precis lika dåligt idag. Har inte ätit på ett dygn & svimmade 5 ggr igår samt har spytt två gånger idag. Började ta mina mediciner imorse men de kom upp igen på en gång så jag vet inte hur jag ska göra


    men stackars dig! :( hur mår du nu? lite bättre?  kram
Svar på tråden Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!