• trex2013

    Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!

    HRE skrev 2015-04-16 11:48:54 följande:

    trex2013 - jag tar 25 mg. Började med 20 innan insättning och sedan föreslog Dr. D. att jag ökade till 25.

    En del slipper nog svullnaden. Jag tycker det blir ännu värre när man trappar ner så man har ju något att se fram emot;:!

    Angående sköljning på Danderyd sjukhus - jag vet inte hur långt framme de är men skulle tro det är helt vanlig sköljning...


    ok ,tack för svaret! :)
  • trex2013
    Solkattan skrev 2015-04-17 09:07:43 följande:

    Lycka !

    Min favo killen på labb tog emot mig. Så bra på att sticka samt fixade han utan något knorr min blodstatus med diff också !

    Nu bara timmars väntan på svaret ...


    Jag hoppas att det är din tur nu !
  • trex2013
    Solkattan skrev 2015-04-17 13:21:05 följande:

    Mailade Dimitri. Fick svar precis. "arrange an infusion for today". Suck... hinner aldrig till Stockholm nu..? Tidigast imorgon bitti. Känns ändå som pengarna i sjön. Så här lågt har jag ju haft tidigare. Ruvardag 9 sist med blasto hade jag 22. Alltså är det här faktiskt "ännu" sämre?
    Skulle det ske ett mirakel på måndag med hcg:et så åker jag nog till Stockholm då. Nu ids jag inte ens. Lika bra att räkna detta försök som ett misslyckade. Hade ju gjort det ända tills för 2-3dagar sen då mensen borde ha kommit...
    Suck. Varför kan man inte få plussa som typ "alla andra normala" och få känna den där glädjen? Nu känns det mer som nån står o pissar en i ansiktet... :(.


    förstår att det känns jobbigt. kramar
  • trex2013
    JZ79 skrev 2015-04-20 22:37:25 följande:

    Tips om bra boende i Aten, gärna nära Serum. ALLT runtomkring Serum är fullbokat Något annat område som är bra att bo på? Får åka Metro emellan..måste ju sova någonstans, men det måste vara fräscht och helst inga småkryp FörvånadTyst
    Flyger på fredag, ET lördag, hem på söndag.. Flyget är bokat, dyrare än jag tänkt mig..men vad göra. Nu fattas bara boendet.. Tacksam för tips.


    airbnb.com är klockrent! kolla där.
  • trex2013
    Solkattan skrev 2015-04-23 09:01:09 följande:

    Tack alla som hållit tummar för mig och "kramats" ...
    Nu har de grågula typiska missfallsklumparna börjat komma så det är totalt kört. Vilket jag iof även trott. Men jag ger ju inte upp så lätt... :). Nä, nu är vi på gång med embryodonationsspåret!
    Skrev tidigare blogg här på familjeliv men för nåt år sedan gjorde de ju om siten och bloggen liksom "försvann"?
    Men nu har jag beslutat att börja blogga igen... är väl ingen "skribent" direkt. Skriver mer utifrån mitt eget hjärta. Och för att få minnesanteckningar om olika besök, telefonsamtal osv. Tänker att det kanske finns någon härinne som också är inne på embryodonation som skulle vara intresserad? Det är ju ändå lite "jobb" och olika "moment" man ska genomgå framöver?
    Adressen till bloggen är: embryodonationsresan.wordpress.com/
    Tack än en gång alla fina människor härinne! :)


    :( Kram på dig Solkattan! jag kommer följa dig. Kanske även jag påbörjar ÄD i höst/vinter.
  • trex2013

    Fundering ang tomatjuicen.. när har ni som druckit börjat dricka den? I samband när stimuleringen börjat eller ca en månad innan?

  • trex2013
    Solkattan skrev 2015-04-24 15:06:27 följande:

    Trex: jag har startat rätt sent... tycker det är så gräsligt äckligt med tomatjuice. Tagit 1 till 1½ dl till frukost och sköljt ner alla tabletter med. Kanske startat max nån vecka innan transfer... men vet tyvärr inte alls "vad som är optimalt"...


    Tack Solkattan för svar. Kan tänka mig att det inte smakar så gott. Satt bara o funderade. Det får bli två veckor innan transfer. Får hoppas det hjälper till.
    Förresten har du slutat dricka kaffe? Jag försöker men det är inte lätt när man är ap-trött hela dagarna.
    kram


  • trex2013

    Tack för alla svar om kaffe och tomatjuicen. Känner att jag börjat komma igång med den vanliga förberedelse"nojan" inför nya försöken. :D

Svar på tråden Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!