• trex2013

    Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!

    AnnC skrev 2015-09-25 22:13:44 följande:
    Ja du har så rätt, onödigt med stress hormoner. Men lättare sagt än gjort
    Blev tillbakaflyttad tre dagar vilket stämmer bra med att den var lite liten på förra vul. Så den har alltså växt bra sen dess!
    håller tummarna att allt går bra nu :)
  • trex2013
    aylak skrev 2015-09-27 07:59:10 följande:

    pink lilly: Vet inte om injektionerna. Men mellan Lutinus och Utrogestan skulle jag helt klart välja Utrogestan. Tycker att Lutinus ger fler biverkningar med lite sveda och hetta, det har jag aldrig upplevt med Utrogestan. Dock har jag bara fått Utrogestan i vanlig cykel och Lutinus efter ivf...

    Jag har varit lite frånvarande i tråden - igen. Har läst då och då och håller tummarna för er alla. Sedan vårt senaste försök i maj har jag och maken tagit q10 i högre doser. Tack Cathy för tips! Och nu har vi gjort en ny ivf i september och för första gången har vi fått till en bekräftad graviditet. Dock är det ju väldigt tidigt och mitt immunförsvar bråkar, så dr D ordinerar täta IL och dubbla Fragmin. Imorgon vet vi om hcg stiger som det ska. Min officiella testdag är först nu på fredag, tre veckor efter äp, RMC-rules. 
    Har en fråga, kanske har den avhandlats förut...Någon som vet om det går bra att blanda Fragmin och Clexane? Hade inte räknat med att behöva dubbla Fragmin och vet inte om jag hinner få fram nya innan de tar slut. Dock har jag en ask Clexane i ungefär samma stryka. Kan jag ta Clexane några dagar och sen gå tillbaka till Framin igen?


    Kram på er alla!


    Hej, jag använder innohep dagligen men efter op i grekland och vistelse lite längre än planerat, så tog mina sprutor slut så Penny ordinerade clexane istället. de var lite lägre i styrka men i övrigt så gick det bra. bör inte vara några problem för dig att använda båda.
  • trex2013
    xxx4 skrev 2015-10-01 21:58:34 följande:

    Är det alltså Natrium Clorid som är vätskan man kan blanda med? Missne kan man alltså ta utan vätska 200 ml IL . På mitt VC tycks de vara lite nervösa så jag behöver att min gyn ger de tydliga instruktioner.


    Ja, man kan ta IL utan NaCl men då under längre tid för att inte reta kärlet som Missne skrev. annars brukar man koppla på en "trevägs? koppling" för IL och NaCl så det blandas 250 IL 100 NaCl på vägen. Jag brukar även blanda 100 IL med ca 100 NaCl, det funkar.


  • trex2013

    EGO: på G och far till Aten förmodligen under nästa vecka. Har lite långsam slemhinna så jag knaprar cyclacur (östrogen) som en annan.. :) I går var det UL och slemhinnan var tre skiktad och 6.5 mm) någon mer som ätit detta för att bygga upp slemhinnan? jag tar nu en morgon (2mg) en dag två eftermiddag och två natt vaginalt. Nytt UL på måndag och koll hur den vuxit.

    Sen är jag jättenojig över mitt TSH tog nytt prov i går för jag låg lite lågt för ca 2 veckor sedan då jag hade 0,5 jag sänkte då med 25mg per dag på eget bevåg för att höja lite så jag skulle komma upp kring 1 på nytt. i går nytt blodprov och nu ligge rjag på 2,13! Men gynläkarwen säger att jag ska inte höja något nu utan vi tar nytt blodprov till veckan! MEN jag kanske är i Aten i slutet av nästa vecka. Blir så jävla nojjig att jag sabbar allt med att ligga lite högre igen.
    Vad tror ni , alla ni kloka kvinnor!?  :(

  • trex2013

    Redan47 och Pink lily - tack för era svar! Nu känner jag mig lite lugnare. <3
    har dock inte gjort utredning via Dr D utan endast Serum o Penny, jag hoppas det räcker för att hjälpa mig i mål. :)

  • trex2013
    pink lily skrev 2015-10-06 10:42:30 följande:

    Är det någon i tråden som har Vibramycin 100 mg, eller Doxycycline att avvara, betalar givetvis. Eller någon som är på väga till Aten, som kan köpa till mig? Snälla inboxa!
    Jag fick äta all Vibramycin jag hade recept på efter hyston. Nu behöver jag igen...

    Jag har en massa Filicine 5 mg (folsyra) över om någon behöver :)
    Äntligen fått mina IL-påsar nu. Sitter och gullar med dem, som jag längtat efter dem ;)


    maila mig, jag far på fredag!
  • trex2013
    aylak skrev 2015-10-06 15:40:39 följande:

    Har mycket kraftiga blödningar sen i förmiddags och har med allra största sannolikhet förlorat graviditeten. Gråter
    Fick vul på eftermiddagen och det fanns en trolig hinnsäck i rätt storlek, men med konstig form. Men läkaren trodde, iom att jag blöder så mycket, att det är ett missfall. Det ser inte bra ut sa hon upprepat.
    Så det var det hela, graviditeten jag väntat på i 10 år... Usch, vad det känns hopplöst! 


    åh nej! lider med dig! stor kram till dig! :(
  • trex2013
    blåvingen skrev 2015-10-07 20:09:47 följande:

    ett tips, som ni säkert redan har hört om men som i alla fall har hjälpt mig, jag sprutar in Fragmin sprutan (eller clexane)innehåll i en tom behållare såsom menopur flaskan och drar sedan upp den med en spruta med tunnare nål;)


    aha! detta måste jag testa, mina lår ser helt misshandlade ut vid det här laget!
  • trex2013
    aylak skrev 2015-10-07 22:06:19 följande:

    Missfallet bekräftat, då hcg hade halverats idag jämfört med igår. Gråter 
    Har varit på gynakuten hela eftermiddagen, men är okej. Att bryta ihop och komma igen är min, och säkert er också, specialitet. Tungan ute
    Gyn tror att missfallet kommer bli okomplicerat, jag hoppas de har rätt i det. Har inget ont, känner mig mest tom och snopen - det sa bara pang och så var det över. Tror inte jag riktigt tagit in det än, varken graviditeten eller missfallet.
    Kramar och tack för all omtänksamhet - ni är guld värda!!


    åh så ledsamt! stor kram från mig!
Svar på tråden Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!