• TWH

    Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!

    Jag gick hos samma läkare som April nu besökt och hennes råd till oss var äd, vi berättade då att vi inte trodde det berodde på äggen utan immunförsvaret och att vi skulle åka till Aten. Jag har sedan skickat fem sex studier till henne och hon fick göra efterkontrollen på snittet. Det var rätt skönt att komma tillbaka o lyckats efter nio missfall på första försöket m D. Lite svårt att slå bort som tur.

  • TWH

    Vilaa o Katt, hennes reaktion var att gratulera, inget mer. Inga frågor om behandlingen....😘

  • TWH
    april12 skrev 2013-10-19 17:27:47 följande:
    Skogsbruden- vad gjorde du mellan 34-37 för att äggen skulle bli perfekta? Vilaa- hon sa inget om IL, däremot sa hon att hon kände till några som varit i Aten och att hon tyckte det var märkligt att alla som åker till Aten har samma problematik, dvs höga nk celler eller tnf-a. Och hon menade att detta blodprov kanske varenda kvinna har höga värden av, alltså även de som inte är ofrivilligt barnlösa.. TWh- jo, jag ska försöka och inte lyssna på det hela. Hyr många fler aborter ska man orka, för mig är ÄD definitivt ett positivt alternativ om jag bara kunde bli garanterad att det skulle funka. Skulle jag gjort det direkt!!

    För det första så är ju de flesta som söker hjälp för immunproblematik förmodligen utredda på korsan och tvärsan. De flesta känner ju också igen symptom, har autoimmuna sjukdomar eller annat som indikerar immunförsvarsproblem. Därav är det ju rätt självklart att de flesta som besöker D, B el G har immunproblem...sedan så har ju inte alla samma problematilk, även om majoriteten får liknande medicin, dock olika mängd och frekvens. Vi ska inte förglömma att en del inte får immundiagnos! Konstigt uttalande av henne😨
  • TWH

    Det är som att säga"konstigt att så många smala finns på anoreximottagningar"!! (Syftar till läkarens uttalande)

  • TWH

    Blåvingen, du kommer förmodligen till samma läkare som mig, April, Vilaa och några till som jag inte kommer ihåg😉 hon är fullt medveten om Aten och att vi åker dit men tror inte mkt på behandlingen. Viktigt att påpeka för henne att mångasom åker ned inte får immunproblem bekräftade utan andra saker. Läkarens namn börjar på A och hon är expert på upprepade missfall. Det var hon som rekommenderade mig och April till äd. Vilaa, vad har hon sagt till dig egentligen? Hos dig vet hon ju att det inte beror på äggen eftersom ni har gjort kromosomanalys vid missfallen eller hur?

  • TWH

    Grattis Angla, Skogsbruden och Che, nu måtte det bara gå vägen😃

  • TWH

    Atlak, blingbling o blåvinge, det stämmer att jag har fått feber o influensa varje graviditet, i ca 2 dgr under implantation. Jag har höga nk, cd 56.

  • TWH
    Strumpan81 skrev 2013-10-25 11:51:32 följande:
    Jag är också en av den som har haft svårt att bli gravid överhuvudtaget (trots år sv försök och upprepade ivf som aldrig gav plus). Efter några månader med Dr Ds hjälp och de traditionella immunläkemdlena blev jag spontant gravid. Detta trots att USA-proverna inte visade några avvikande värden. Skogsbruden grattis till stabiliserat immunförsvar. Måste kännas underbart att få sluta med pred Jag skulle trappa ner med max 2,5 mg/vecka. Tror TWH här i tråden fick rekommendation av en svensk läkare att trappa ner med 1,25mg/vecka efter lång användning av kortison.

    Det stämmer, 1,25 mg per vecka, det fick ta sin tid. Skogsbruden, jag tror att du är den 1a i den här tråden där D har dragit ned pred på eget initiativ😊
  • TWH

    Har läst ikapp, såg att Strumpan också fått sänka preddosen, spännande!

Svar på tråden Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!