• TWH

    Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!

    Solrosen, har du fått svar? Om inte, inboxa mig. Che, vilken otur du har i kontakten med Lifeclinic. Dåligt m svar, blodprover försvinner o il leverans kommer bort. Detta måste tyda på att turen ngn gång vänder o det hoppas vi nu m pyret i magen😉 ❤ för att berätta motsatsen så har jag också beställt il av Lifeclinic o de kom fram utan problem på tre dagar😃

  • TWH

    När det gäller il så har jag fått ordinerat 150 ml och någon gång 180 så det varierar ju beroende på värdena.

  • TWH

    Jag instämmer i Zins kommentar. Innan jag fick il utskrivet av en svensk läkare så ringde jag till ett apotek i invandrartätt område. Jag frågade vilken info de vill ha med och berättade om min rädsla att det inte skulle funka. Apotekschefen lovade mig att se till att det skulle funka. Nu behövde jag aldrig använda receptet men det är bra att prata m dem innan man kommer med receptet i handen. De ska känna att de är med på tåget😉

  • TWH

    , Mijnc, du kan höra av dig till mig om det inte löser sig!

  • TWH

    Singoalla, ring patientombudsmannen i Uppsala och kolla om de kan komma med tips. Hur gammal är du? Din fertilitetsläkare som har tipsat om ivf utomlands måste ju stå för sitt besked att hon kan hjälpa dig, det är ju omänskligt annars.

  • TWH

    Che, eftersom denna tråd ligger under ivf forum så tror jag inte så många m upprepade missfall hittar hit tyvärr, tror fler skulle bli hjälpta. Jag har hjälpt många m information, som haft upprepade mf, men inte finns i denna tråd.

  • TWH

    Che, vad härligt att det ser bra ut! Dags för vul snart😃? D vill att du tar il nästa vecka när du förmodligen känner dig bättre. Stumpan och ni andra, jag hade ju lyckan att lyckas hela vägen efter nio missfall. Det var 1a graviditeten med il och Ds behandlingsplan MEN jag åt också antibiotika mot några ansiktsutslag jag plötsligt fick. Jag avbröt ab kuren när jag blev gravid. Den kan ju ha inverkat på resultatet även om jag tror Ds behandlingsplan var svaret för oss.

  • TWH

    Snart gravid, kör på, din kroppär ju mottaglig nu, lycka till🍀🍀🍀

  • TWH

    Det stämmer det Che, jag tog fbc varannan gecka ungefär. Men första tiden mer ofta med ca ett fbc o ett il i veckan. Jag har alltid fått svar av D, inte på dagen om han inte ansett det vara akut men inom två/tre dagar. Akut har jag fått svar inom några timmar, ibland inom tio min, när jag fick blödningar.

  • TWH

    Lill, rh negativ kan påverka en graviditet i senare skede, men inte tidiga missfall (har jag fått veta, är också neg), så du behöver inte oroa dig för att du inte fick ngn spruta. Sprutan räcker bara några månader så du får en ny när du blir gravid och om ditt foster av positivt, den sprutan får du i v 20 någonting. Har du gjort en missfallsutredning?

Svar på tråden Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!