• Pastell

    Vi som försökt ett tag utan plus

    stegen skrev 2012-11-19 18:23:38 följande:
    Du får gå upp tidigt imorgon och inte hålla oss på nålar Pastell!

    Här fortsätter flytningarna, argt humör tänder till för minsta lilla, gaser och molande värk. 2 dagar kvar sen ska väl allt vara ute så jag får andas lite, och alla omkring mig.
    Har "bara" fått 2 utbrott idag, och istället för brusa upp har jag fått gå där ifrån och ventilerat.
    Är ju bara på bim-4 imorgon så inte säkert det visar nå mer, eller alls. Vågar somsagt inte tro på nått förrän jag ser att rött streck extra tydligt
    Hoppas snart du mår bättre,låter hemskt med sådana biverkningar från sprutan. Men de har väll förståelse din omgivning, iallafall de som vet om sprutan o behandlingen hoppas jag {#emotions_dlg.flower}
  • Pastell
    stegen skrev 2012-11-19 18:38:39 följande:



    Jadå absolut, men jag själv tycker inte att det är speciellt kul, känner ju att det för det första är tramsigt, men även inte jag. Trodde väl aldrig att jag skulle få alla biverkningar som jag fått, jag brukar aldrig få biverkningar, men hormoner måste jag ju vara känslig för.
    Brukar du lida av jobbig pms annars i vanliga fall?
  • Pastell

    stegen: Ok, ja det låter jobbigt i vilket fall som. {#emotions_dlg.flower}

    JZ79: Tycker absolut du ska ringa gyn och höra vad de tror. Du har väll blödit två cykler nu vid äl va?

  • Pastell
    JZ79 skrev 2012-11-19 19:11:09 följande:
    Förra cykeln började jag blöda på äl+8 och nu började jag blöda på äl-dagen. Inte så mkt som mens, men tillräckligt Rynkar på näsan Ska googla lite och se vart jag kan ringa imorgon. Känns som det är störst chans att få en koll om jag ringer privat.
    Ja gör så.

    Usch jag är orolig för Ciccie. Hon har inte varit inloggad sedan den 8:e
  • Pastell
    stegen skrev 2012-11-19 19:48:46 följande:
    Så googlar man att gaser i magen kan bildas av hög progesteron nivå, som stör matsmältningen.....snälla lär mig sluta googla!!!
    Är dessvärre likadan, jag sitter och googlar spökstreck eller svaga test.
  • Pastell

    stegen: Känner så också. Om det ändå inte är nått denna månaden kan jag lika gärna få mens nu och börja med pergon. Den här sista veckan är verkligen alltid värst , och inte vet jag när mensen borde komma eftersom jag har så oregelbundet. Man vet ingenting

  • Pastell
    72dagar skrev 2012-11-19 20:15:41 följande:
    Kämpat med att få tag på ett nytt skumt läkemedel som ivfen kräver. Så matt på att inga apotek har nåt jag behöver. Lyckades lägga undan den sista de hade på apoteket idag. Hämtar ut imorrn. Sista minuten verkligen. Ska börja ta de förberedande medicinerna cd1, vilket kan bli imorgon eller ev fram emot slutet veckan. Då är det tabletter och vagitorier som gäller ett antal gånger om dan. Welcome hormonhelvete :)

    Var är Ciccie?

    Stegen, håller tummarna!

    Försöker, håll modet uppe! Fast det är galet svårt.
    Spännande!
  • Pastell

    Uääh hittade detta i en gammal tråd som testlagret skrivit tydligen:

    Fråga: Jag ser en väldigt svag testlinje, om jag vinklar testet i en speciell vinkel så kan man se testlinjen svagt. Är jag gravid?

    Svar: Ibland kan det hända att man kan se en väldigt svag grå/vit linje på samma plats som testlinjen ska synas när man är gravid. Detta beror på att den yta där testlinjen ska finnas innehåller biokemiska ämnen som ibland kan synas eftersom resten av testet fått en annan bakgrundfärg av den uppsugna urinen. Vid positivt testresultat ska testlinjen klart och tydligt visa en färgad nyans, ofta i samma färgnyans som kontrollinjen. Läs bruksanvisningen för det graviditetstest du använt.

    Sääääkert nått sånt på mitt .

  • Pastell

    Jag har ont i låren nu, jag tror mensen kommer komma när som helst. Brukar få ont i låren dagarna innan.
    Sedan var jag smart nog att ta ett test ikväll, bara hållt mig en timma och såklart visar det testet inte ett skit. Måste ju hålla mig 4 timmar. Men tänkte kolla om det var spök på det också.....jaja...den som lever får se

  • Pastell

    Hur länge sitter sprutan i som mest ??

Svar på tråden Vi som försökt ett tag utan plus