• stegen

    Vi som försökt ett tag utan plus

    Pastell skrev 2012-11-29 20:43:24 följande:
    En liten fråga bara hur ni tycker man ska räkna, jag tror inte mensen kommer igång på riktigt förrän imorgon, utan nu är det bara lite röd-bruna flytningar (ursäkta info) men inget mer. Räknar man dag 1 när den kommer igång ordentligt eller?



    Kliniken räknar när den kommer igång riktigt, jag räknade inför pergostart så som du har idag Så välj själv!! Tror det kvittar för i Danmark kör man igång 2 dagar tidigare tror jag det är!
  • stegen

    JZ: vilken möjlighet ni får! Hoppa på tåget, OM du känner att du klarar av pulverdiet som det är va? Följer en blogg med en som är inne i dieten, tror det är hos SU!

  • stegen
    Pastell skrev 2012-11-29 21:54:00 följande:
    Ah, men alltså det är så lite "stänk" liksom så känns inte som mens ....tror jag får räkna dag ett imorgon Är så förväntansfull! På många sätt, hur jag ska reagera på behandlingen,biverkningar,om det blir några ägg, graviditet osv



    Det kvittar hur du räknar, det kommer att bli så spännande att följa dig! Klart du får ägg, och bebbe!! Det har jag bestämt!

    Jo jag mår bättre nu, men har idag mått illa till och från hela dagen, trodde inte det kunde bli så mycket på en dag.

    Sen hade jag ont i ryggen, nertill blev lite rädd men det är borta nu. Och precis i detta nu känner jag hur illamåendet är på väg igen

    Och sova mycket kan man, men så länge jag har symptomen är jag lugn, eller ganska lugn!

    Kram
  • stegen
    72dagar skrev 2012-11-29 22:14:11 följande:
    Jz, vad kul!

    Var hos ferten idag. Hade inget att blöda ut så vi får dra igång nu.

    Börjat äta östrogentabletter å har vul den 7e dec. Då bestäms ägginsättningsdatum. Galet glad att det blir innan jul



    UNDERBART!!!!!
  • stegen
    Maramina skrev 2012-11-29 22:31:25 följande:
    En fundering tjejer... Tycker ni att det är jobbigt att höra på mig och mitt tjat om min bebislängtan med tanke på att jag har ett barn sedan tidigare? Alltså, jag vill ha helt ärliga svar. Kanske är det PMS-depp, kanske är det så att jag har rätt i det jag känner, vilket är att jag egentligen inte hör hemma i den här tråden. Att flera av er, trots att ingen säger något stör sig på att jag tjatar om dottern, det faktum att jag har ett barn öht och att jag ändå hänger här och gnäller för att jag inte blir gravid. Att jag egentligen borde vara nöjd med det jag redan har



    Självklart INTE!! Hade en vän som gav mig förklaringen om att längtan inte är mindre någonstans, och det är jag helt säker på stämmer!

    Så tjata på vi stöttar dig!

    Kram
  • stegen

    Och jag är kvar till den 20:e dec minst, kanske jag är tjatig med min oro osv?

  • stegen
    Pastell skrev 2012-11-30 06:24:46 följande:
    Ba Pumba: Tack, ska räkna idag som dag 1 då Den satte igång ordentligt i natt hihi...på tisdag börjar jag då

    Jz79: Jajjemen, det gjorde den med dunder och brak inatt Så nu så är jag igång!

    Trevlig helg alla fina tjejer!



    Härligt att du snart snart får komma igång med pergo! Hur ser tiden ut hinner du med VUL och blodprov? Eller du skulle bara ta blodprov?
  • stegen

    JZ79: Just nu mår jag hur bra som helst, illamåendet kommer lite senare på dagen, befriad på morgonen. Men när det kommer så blir jag dock ganska glad Glad
    Idag har jag också sagt hejdå till testdjävulen för denna gången, kan tänkas att jag testar en gång i veckan nu fram tills VUL. 
    Men igår fick jag ju 2-3 på det digitala och väldigt starkt på stickan, fördubblat sen dagen innan. Idag v 5 (4+3) så ska försöka att njuta nu och sluta oroa mig så mycket (hur lätt det nu är).

    Ja nu har du lite att läsa på tågresan!

    Kram {#emotions_dlg.flower} 

Svar på tråden Vi som försökt ett tag utan plus