• stegen

    Vi som försökt ett tag utan plus

    Så duktig jag är, kommer ner till vårdcentralen med mitt urinprov, har 9 nummer före mig så får vänta en stund. Men så kommer jag på att jag glömt min legitimation, hoppas det är ok att de kollar bakterier ändå!

  • stegen

    JZ: De frågade inte ens, men de tog mitt personnummer. Hade ingen UVI så ett orosmoment mindre. 
    Nu äter jag godis till frukost, funderar på om jag ska äta något nyttigare....

    Em me: Vi alla håller tummarna än, tills det är konstaterat, då ska du få utredning! För OM detta är mf så är det ditt tredje va?

    Kram på er! 

  • stegen

    Pastell: Jo jag mår bättre nu när jag kan känna mig lugnare på en bit, men detta är ett ororsmoment, som du väldigt snart får känna på. Men har bestämt mig nu att släppa taget om testdjävulen och bara ta det digitala imorgon också när jag ska ringa in resultatet till ferten. 

    Tycker att din mens är väldigt onödig, du kunde ha varit igång med din pergo NU, hoppas hoppas den kommer väldigt snart, Är det kanske så att den blir längre om man inte har ÄL en månad?

    Spännande med en 3D tv!! Glad

    Kram {#emotions_dlg.flower} 

  • stegen

    Ja, fast ingen mår ju bra av att man oroar sig hela tiden, men efter 3 års försök så vet jag inte hur man annars ska hantera det! Nu vill jag att veckorna ska skynda sig fram och allt gå bra! Får nog tid till VUL imorgon, så hoppas det blir innan jul. 

    Ja blodprovet är kanske inte det viktigaste, utan det är att du kommer igång med pergon, skulle det mot förmodan inte fungera på första kuren (vilket jag tror) så kan du ta blodprov på nästa så kan ni ju diskutera ev ägglossningsspruta då, Allting är så mycket lättare nu när ni har startat en behandling!  

  • stegen
    72dagar skrev 2012-11-28 12:14:35 följande:
    Ingen mens. Dag 5 efter proveraslut. Börjar misströsta.
    hur lång tid kan det ta, eller ska det ta?
     
  • stegen
    Em me skrev 2012-11-28 13:15:28 följande:
    Än vet jag inget.. Hon kunde inte säga 100 att de är mf även om jag anser de högst troligt. För en v sen var de 5mm och nu 5,5mm.. Borde va större om de lever tycker jag... Blir ny koll av hcg fredag och ultraljud onsdag.. Hon var väldigt duktig på sitt jobb och ville va 100 % säker. Dessutom var jag välkommen på utredning sen och hade vart de tidigare om jag pratat med dem innan.. Så jag kör hellre några mil och känner mig välkommen än är på gångavstånd och blir tagen oseriöst.
    Så då finns det fortfarande hopp? Håller tummarna stenhårt!!! 
    Gjorde hon någon beräkning om hur gammalt det var, sist var det väl lite kluvet?

    OM så är det fantastiskt att du får göra utredning där, och sjukt att du blivit nekad innan!

    kram

     
  • stegen

    Den 20 Dec är det dags för VUL. låt oss få världens bästa julklapp!! 
    Sååå nervös! 

  • stegen

    Tack tjejer! Hänger kvar med er tills dess! Sen kommer jag såklart att följa er ändå, vägrar släppa taget

    Vill ju vara med när ni plussar!

Svar på tråden Vi som försökt ett tag utan plus