• BaPumba

    Vi som försökt ett tag utan plus

    Pastell skrev 2012-11-14 21:30:37 följande:
    Försöker: Vill inte komma med pekpinnar men det är verkligen inte bra,rent av farligt att ha i tamponger så länge. Egentligen bör man ha binda på natten om man inte ställer klockan och går upp och byter tampong. Fick en hel lektion i det här av min lärare som är barnmorska

    Bättre med menskopp, den kan man ha inne i upp till 12 timmar.
  • BaPumba

    Nellin: Jag har egen ÄL och fick pergo, ska börja om några dagar. Frågade idag om det inte är stor risk för överstimulering då men de sa nej, att det är väldigt ovanligt. Konstigt att de kan ha så olika uppfattningar.

  • BaPumba
    Pastell skrev 2012-11-14 22:47:05 följande:
    Till er som knaprar/ska börja knapra pergo, läs här:

    www.familjeliv.se/Forum-7-130/m3949644.html

    Tyckte det var värt att ta upp, med att många torkar ut. Kanske inte är något problem,eller så är det så. Tänker definitivt dricka bisolvon samtidigt som kuren.

    Jag ska ju börja knapra pergo om några dagar så jag kollade länken. I det sista inlägget står det att bisolvon inte hjälper enligt läkaren som personen pratat med.

    Jag hade ingen aning om att sekretet kan torka ut vid pergo! Hoppas vi klarar oss med normalt sekret trots pergon.
  • BaPumba

    Ikväll är sambon och repar med sitt band så jag myser ner mig i soffan med pepparkakor, ost, chai-te och delicato-bollar! Och Ciderhusreglerna på film (Vem var det som skrev om den? Tack för tipset!)

    Fick idag hem min fotobok som jag komponerat om Ghana-resan, och den blev jättebra! Som jag har längtat efter att få hem den. :) Och så har jag pratat med föreståndaren och några av mina härliga Ghana-ungar i telefon ikväll, underbart! (Saknar dem!!)

    Min pms har runnit ut samtidigt med mensen, känner mig på ett strålande humör! På lördag börjar jag med pergo och i december blir det +! :D

  • BaPumba

    Konstigt det där med att det verkar vara olika regler om hur länge man ska vänta på IVF. Jag förstår att man behöver vänta ytterligare ett år om alla tester är okej (även om det såklart kan kännas jobbigt!), för en viss procent blir gravida inom ett år och en viss procent blir gravida inom två år. Det är ju en påkostad och jobbig behandling så jag antar att de inte vill utföra den om det inte verkligen behövs? Fast det borde ju vara samma resonemang inom alla landsting, att alla som har bra tester ska försöka ytterligare ett år om man försökt ett år innan (med undantag för om ens ålder kan utgöra ett hinder att vänta). Men det verkar överlag vara väldigt olika med allting, från utredning till behandling! (Tänk om det kunde vara lite mer standardiserat!)

    Maramina: Gött med massage! Det var du verkligen värd efter allt strul med ditt jobb. Spännande med intervjun, du får göra så de fattar att ditt namn är skrivet för det jobbet!

    Försöker: Nu har jag sett färdigt filmen, superbra! Jag minns att det var någon som drog parallellen till det föreståndaren sa om kings and queens :) Jag kunde dra vissa paralleller till min egen resa, så det kändes extra fint att se filmen.

    Massa gott och mys ikväll. Dock lite väl många pepparkakor tror jag...:)

    Angående boken så beställde jag två exemplar, så jag ska skicka den ena till barnhemmet. Önskar så att jag kunde vara med när de tittar i den! Varje gång jag visade bilder flockades de runt mig, så jag kan föreställa mig hur de kommer se ut när de har en hel bok att bläddra i, med massa bilder på dem själva! :)

  • BaPumba

    Lillnosen: VG-regionen = Västra Götalandsregionen. Självklart för oss som bor här men inte lika självklart om man bor någon annanstans. :)

  • BaPumba

    Idag äter jag min andra pergo-tablett av fem, och på fredag blir det VUL för att se hur det har funkat. Jag känner mig verkligen förväntansfull denna månaden! Tänk, den här månaden kanske jag faktiskt blir gravid :)

  • BaPumba

    Idag äter jag min andra pergo-tablett av fem, och på fredag blir det VUL för att se hur det har funkat. Jag känner mig verkligen förväntansfull denna månaden! Tänk, den här månaden kanske jag faktiskt blir gravid :)

  • BaPumba
    Pastell skrev 2012-11-18 13:17:21 följande:
    Em me: Tack Malin1988: Vad spännande! Ba Pumba: Härligt, känner du av några biverkningar?

    Sitter och googlar trådar där folk testat + jättetidigt. Alltså, hur kommer det sig att vissa skriver de får starkt utslag redan på äl+7 osv? Jag tycker det låter väldigt märkligt då ägget knappt hunnit fästa?



    Inga biverkningar alls, men jag är ju bara på dag 2 i kuren.
  • BaPumba

    Jz: Hoppas ni har en riktigt mysig dag i Ullared! Jag är inne på att köpa en ljuskandelaber som ska stå på golvet, så alltså minst en meter hög, lade du märke till om de hade något sånt där?

Svar på tråden Vi som försökt ett tag utan plus