• BaPumba

    Vi som försökt ett tag utan plus

    Pastell: Jag håller med Maramina om stolar. Om ni har stolar under akten känns det mer "riktigt" tror jag, och alla har lättare att se er. Bekvämare oxå. Tänkte mig spontant en halvcirkel. När det är dags att bära tillbaka stolarna till borden eller ställa undan dem är det ju många som kan hjälpas åt, så de kommer vara undanröjda på ett kick.

    Maramina: Skönt att vara hemma i den bekväma vardagsmiljön igen! Vad gjorde du i Ryssland? Något jobbuppdrag förstår jag men vad? (Om du vill/kan säga det!)

  • BaPumba
    Maramina skrev 2012-10-26 21:02:45 följande:
    Det undrar jag med! Skämt åsido. Jag var där för att hjälpa en av företagets enheter som nyligen köpts in i koncernen att komma in i koncernens sätt att arbeta med olika frågor, och för att se vad de har lyckats åstadkomma fram tills idag. Vilket inte var mycket trots att det är mer än ett år sedan de blev uppköpta.

    Låter som ett spännande jobb!
  • BaPumba
    72dagar skrev 2012-10-26 19:17:53 följande:
    Pratade med vdn på jobbet idag. Galet nervöst. Fick göra skatteavdrag så det var en stor lättnad. Vul på mån för att kolla när äggplock blir. Konstigt nog har jag inte mått dåligt av puregon trots att jag äter dubbelt så hög dos. Mådde ju piss förra gången. Bara att tacka och ta emot.

    Modigt och starkt av dig! Skönt att det är gjort och att ni kan få avdrag, det gör ju stor skillnad i plånboken. Betalar ni för ett försök eller en "trepack"?
  • BaPumba

    Idag har vi fått kallelse från fert.kliniken, så 6e november ska vi på vårt första besök. Vi gjorde ju en utredning hos gyn i våras och fick remiss till IVF, utan att vi fattade att det var det vi hade fått remiss till. Hela utredningen kändes lite osäker, eller vi kände inte att vi fick tillräckligt koll på läget iallafall, så det känns skönt att snart ha en tid för att göra det ordentligt! Fert.kliniken skickade dessutom med en broschyr om barnlöshet och behandling, så allt känns mer ordentligt och "seriöst" nu. Ska bli spännande det här! :)

  • BaPumba

    72dagar: Jag skulle nog oxå kört på trepack, lite lugnare då kan jag tänka mig, annars blir det ju extra press att lyckas direkt. Men vad händer med resterande försök om ni prickar rätt på första? Försvinner dem eller kan ni spara dem för kommande bebis?

    Väldigt uppmuntrande kommentar om äggen...

    Lycka till med sprutan ikväll! Hur lång tid tar det nu innan behandlingen e klar och det blir dags för grav.test?

  • BaPumba

    Nellin: Nä fy fan alltså! Usch så ledsen jag blir om allt berodde på överstimulering :( Det återstår att se om några dagar... Jag håller ändå tummarna för dig in i det sista!

  • BaPumba
    Lillnosen skrev 2012-10-26 23:29:21 följande:
    BaPumba - Skönt att ni får det gjort ordentligt nu :) Hur länge hade ni försökt?



    Vi har haft oskyddat sex i ca 3 år och tänkt att det blir när det blir. Fick ett missfall för nästan 1,5 år sedan och sen dess har vi försökt mer "seriöst".

    Hur länge har ni försökt?
  • BaPumba
    JZ79 skrev 2012-10-27 03:04:30 följande:
    Bapumba: härligt att ni fått tid! Nu är det snart bebbe på G! ;)



    Jepp, nu jäklar!

    Håller tummarna att antibiotikan fixat simmarna nu och att det verkligen var en nidblödning du fick!
  • BaPumba
    Nellin skrev 2012-10-28 10:11:29 följande:
    Som ett brev på posten så hoppade mensen igång idag, på BIM-dagen. Det var länge sedan jag hade sån här jävla mensvärk. Wow vad ont det gör! Just idag är jag inte fullständigt knäckt, för jag hade nog den dagen igår. Jag grät från och till hela dagen. Hemskt jobbigt men samtidigt skönt att få ur sig en massa dålig energi. 

    Allt känns orättvist, men jag antar att jag får vara glad för att mensen i alla fall kommer när den ska. I morgon får jag ringa och beställa tid för den hemska spolningen. Skit också!

    Anyway... jag tror jag måste hålla mig härifrån i nån vecka eller två. Men jag ska hålla mina tummar för er allihop härinne! Kämpa på nu damer!

     



    <3
Svar på tråden Vi som försökt ett tag utan plus